Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Όταν οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές ορκίστηκαν στο Κοράνι, ο προεδρεύων Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι, πράγμα το οποίο δεν έπραξαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πάντως ίσως η πιο αξιοπρέσεκτη φυσιογνωμία που έχει καθίσει ποτέ στα ελληνικά κοινοβουλευτικά έδρανα είναι ο Κ. Μπαρμπαρούσης. Είναι λάτρης των μηχανών τσόπερ, παντρεμένος με Μεξικάνα, και η εμφάνισή του ήταν το κυριότερο πλεονέκτημα για την εκλογή του αφού η πλούσια κόμη και ο παχύς μύσταξ περιβάλλονταν στα διαφημιστικά φυλλάδιά του με δάφνινα στεφάνια ώστε να...
παραπέμπει σε ήρωα του '21. Στα μέρη του άλλωστε τον φωνάζουν, υποστηρίζει, «Καραϊσκάκη».

Ο εικονιζόμενος βουλευτής είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Μπαμπίνη του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Η εμφάνισή του αυτή, το νεαρό της ηλικίας του (είναι 32 χρόνων), η τσόπερ μηχανή του με την οποία, όπως λέει, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, πιστεύει ότι τον κατέστησαν τον περισσότερο δημοφιλή μεταξύ των συνυποψήφιων του πετυχαίνοντας να πάρει περίπου έξι χιλιάδες ψήφους.
«Η πατρίδα μας και η μοτοσικλέτα μου είναι από τις μεγάλες μου αγάπες», λέει ο -ευτυχώς για μόλις 48 ώρες- βουλευτής της ΧΑ, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο χωριό του, την Μπαμπίνη.
Αυτή την εποχή είναι άνεργος και βοηθάει τον πατέρα του στις αγροτοκτηνοτροφικές δουλείες.«Παλιότερα έβαζα ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ενώ δούλεψα και ως οδηγός και σε ιχθυολογική μονάδα στον Αστακό».
Η πρώτη επαφή με τη Χ.Α ήταν όταν ήταν ακόμη μαθητής του Γυμνασίου. «Διάβασα κάποια περιοδικά και εφημερίδες της που έπεσαν στα χέρια μου, τα οποία έγραφαν για την πατρίδα μας, την οποία υπεραγαπώ και άρχισα σιγά - σιγά να συμπαθώ τους ανθρώπους της Χ.Α.», είπε.
Η γυναίκα του, η οποία κατάγεται από την πλευρά της μητέρας της από το Μεξικό, όπως λέει, τον στήριξε στην προσπάθειά του, παρά το γεγονός ότι η Χ.Α. είναι κατά των μεταναστών.
Μέλος του κόμματος έγινε για πρώτη φορά λίγο πριν από τις περιφερειακές εκλογές και στη συνέχεια κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό του στην Αιτωλοακαρνανία, όπου και πάλι ήλθε πρώτος στους σταυρούς προτίμησης.
Η πρόταση για να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου, του έγινε από τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο. «Ήταν τιμητική η πρότασή και την αποδέχτηκα αμέσως...», λέει]
 newsbomb.gr

12 comments:

Ανώνυμος είπε...

1)Η γυναικα του δεν ειναι μεξικανα ,ειναι Ελληνομεξικανα και δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα τα λαθροσκατα που εισβαλουν στην πατριδα μασ απο αφρικη ,βαλκανια ,και ασια .αφηστε τα λοιπον για αλλουσ αυτα τα σαπια.................

Ανώνυμος είπε...

λέει ο -ευτυχώς για μόλις 48 ώρες-

Δυστυχως για σενα για αλλα 4 χρονια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μ Ε Λ Ι Γ Α Λ Α Σ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΖΩΟ, ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ,ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΑΝΑΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ!
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
7% ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

Χρυση Αυγη να ξεβρωμίσει ο Τόπος!
Ο μόνος που έκανε λόγο για την Βόρεια Ήπειρο αμέσως μετά τις εκλογές ήταν ο Μιχαλολιάκος! Αν ψαξετε τα προγράμματα όλων των κομμάτων θα διαπιστώσετε πως μόνο στης Χρυσής Αυγής γίνεται αναφορά για το θέμα της Βορείου Ηπείρου!
Για όλους τους υπόλοιπους είμαστε ανύπαρκτοι!
Στήριξη σε αυτούς που μας βλέπουν...στήριξη μόνο στη Χρυσή Αυγή!
Πάνω απ' όλα η Πατρίδα!

Ψόφο στην Κανέλλη και το σινάφι της! Κόκκινη γραμμή στα κόκκινα σκατά!

Ανώνυμος είπε...

poso ma poso amorfwtoi aksestoi gelioi mporei na eisaste .kala o prwtos einai egkefalika pithikoi,bre ilithie exei diafora o meksikanos apo ton afrikano???ti sto meksiko einai anthrwpoi enw sthn afrikh oxi???h to morfwtiko epipedo einai megalyreto???pragmatika exete ksefigei kai den ftaei kanenas alla to myalo sas to lypso fteei.fate oti sas pasaroun kathisterimena fasistogenei apobrazmata

Ανώνυμος είπε...

mikses-kompleks-xrisivraqi!!

Ανώνυμος είπε...

2:02 διαβασε λιγο,ασχολεισου με την πατριδα και θα μαθεις τι ειναι ο μεξικανος και τι ο αφρικανος για την Ελλαδα.Επισης προς βοηθεια σου (γιατι θα χαθεις εαν δεν σε καθοδηγησουν)διαβασε για πολιτισμους του Μεξικο.Επειτα παραπανω επισημαναν οτι ειναι ΕΛΛΗΝΟμεξικανα δεν συγκριναν με αφρικη κτλ.οποτε ισως να μαθεις να διαβαζεις πρωτα και επειτα να μιλας.
τους ανθρωπους τους κρινεις με το μορφωτικο επιπεδο??Και τελος παντων εαν εχει τοση σημασια η μορφωση για εσενα τοτε γιατι παραμενεις ετσι?

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά έκαναν.
Το επόμενο που περιμένουμε είναι να κλείσουν τις πόρτες της βουλής και να αρχίσουν να βαράνε!
Τόσα χρόνια τρώει ο κοσμάκης τις σφαλιάρες τους! Ήρθε και η σειρά τους.
Κασιδιάρη ετοιμάσου.

Ανώνυμος είπε...

Hrisagjiftes Borioipirotes, oi pateradhes sas ipiretisan ton fasista Hotza kai seis ton fasista Mihalioliako ! patriotismos tote , patriotismos twra ! a re mulika tsuknidhes pu thelete, oi elines tus nazistes tus pirovollagane , tha rthei omws kai keini i ora

Ανώνυμος είπε...

τους ναζιστες κε 4:40 οχι τους εθνικιστες Ελληνες!! α και εαν θες να μιλας για βορειοηπειρωτες και ελληνες γραψε στα ελληνικα.....Επισης δεν ξερεις ποιοι ειμαστε αρα δεν ξερεις την σχεση των δικων μας με τον Χοτζα! Πατριωτισμος = αγαπη για την πατριδα,δεν κοιτα πολιτευματα και προσωπα.Κοιτα αγωνες, θυσιες,και πραξεις για την προασπιση της μεγιστης αυτης αξιας,την πατριδα!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα ειναι ανεγκεφαλοι οι ανθρωποι?Η γυναικα του ηρθε νομιμα στην Ελλαδα κι οχι κρυφα....σιγουρα θα ηταν καλυτερα να παντρευονται Ελληνες με Ελληνιδες παρολα αυτα δεν μπορουμε να απαγορυεσουνε να παντρευτουν και ξενες αρκει να μην ειναι κλεφτες λωποδυτες και να αγαπανε και να σεβονται την Ελλαδα τους κατοικους της και τον πολιτισμο της,,, οι αρχαιοι προγονοι μας ελεγαν το ομαιμον ομογλωσσον και ομοθρησκον...

Δημοσίευση σχολίου