Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αύριο ο αγώνας του Αντώνη Τζόρου με τον πρωταθλητή Ολλανδίας Jahfarr Wilnis

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με πούλμαν  από προαστιακό σιδηρόδρομο-ΣΤΑΣΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Ο Αντώνης Τζώρος γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1984 στο χωριό Θεολόγος της Βορείας Ηπείρου.
Ο πατέρας του Σταύρος εργαζόταν στο χωριό ως επιπλοποιός, ενώ η μητέρα του Παναγιώτα με τα οικιακά. Μαζί με την αδερφή του Χριστίνα έκανα από μικροί όνειρα να ζήσουν σε μια πόλη. Αυτό έγινε στα σχολικά χρόνια του Αντώνη, όταν μετακόμισαν στην Αθήνα.Ο Αντώνης από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το Kickboxing. Συμμετείχε σε αρκετούς  αγώνες και κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα  είναι ο καλύτερος Έλληνας heavyweight κικμπόξερ της χώρας.
Είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει λάβει μέρος στη μεγαλύτερη ευρωπαική επαγγελματική διοργάνωση kickboxing με την ονομασία "It's Showtime". Ο "wragler" όπως μαρτυρά και  το ψευδώνυμο του έχει φήμη σε όλο τον κόσμο για την μαχητικότητα του, τη δύναμη του και το επιθετικο-θεαματικο παιχνίδι του.Έχει αντιμετωπίσει μερικούς από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου στα ρινγκ της Αυστραλάις, Ολανδία, Βελγίου, Ιαπωνίας.
Στην Ελλάδα δεν έχει πλέον αντίπαλο γι' αυτό και είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίζει "θηρία" από το εξωτερικό.
Στις 9 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολλανδίας Jahfarr Wilnis στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων στη διοργάνωση με την ονομασία : "THE BATTLE 3"  
Έξοδος 5 Αττικής Οδού - ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με πούλμαν της διοργάνωσης από προαστιακό σιδηρόδρομο-ΣΤΑΣΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 
Πληροφορίες & κρατήσεις εισητηρίων:698 4885874 (w.up)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου