Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Προβάδισμα της ΝΔ, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου


- Οι απώλειες και τα ωφέλει του «σεισμού» Κασιδιάρη – Κανέλλη  
- Πως μεταβάλλονται τα ποσοστά των άλλων κομμάτων
Αυξάνονται οι πιθανότητες  νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές, σύμφωνα με τις εταιρείας στοιχημάτων. Τις τελευταίες μέρες, οι μπουκ μειώνουν τις αποδόσεις σε αυτό το ενδεχόμενο κι αυξάνοντας αντίστοιχα την απόδοση για όποιον στοιχηματίσει σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.


H εταιρεία unibet κατεβάζει την απόδοση για νίκη  της ΝΔ και δίνει σήμερα 1,35 ενώ η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανέβει στο 2,30.
 
Με βάση τα άλλα στοιχήματα σχετικά με τα ποσοστά των κομμάτων, η εκτίμηση με βάση τις αποδόσεις της εταιρείας είναι πως τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσουν το 27% ,το ΠΑΣΟΚ θα είναι κάτω από το 12% , οι ΑΝΕΛ θα λάβουν λιγότερο από 6,75% ,η ΔΗΜΑΡ θα κινηθεί γύρω στο 6% το ΚΚΕ περίπου στο 5% ,όπως και η Χρυσή Αυγή, ενώ απίθανο είναι το ενδεχόμενο η Δημιουργία,Ξανά να υπερβεί το 2,40% .
Η εταιρεία bwin  ενώ πριν λίγες μέρες έδινε μικρό προβάδισμα στη ΝΔ με 1,75 έναντι 1,95 νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα κατέβασε την απόδοση της ΝΔ σε 1,50 ενώ η περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει  στο 2,40.




Παρόλο που πολλοί πίστευαν ότι ο «σεισμός» Κασιδιάρη-Κανέλλη θα άλλαζε τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» (άλλοι προς τα πάνω και άλλοι προς τα κάτω) αυτό δεν φαίνεται να αποτυπώνεται στο στοίχημα καθώς φαίνεται να παραμένουν στις ίδιες αποδόσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου