Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Κώστας Γκιουλέκας: Δεν κάναμε όσα θα έπρεπε για τους αδελφούς της ΒΗ, απαράδεκτη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων


Έντονη παρουσία βορειοηπειρωτών στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Ηγουμενίτσα
Ο Κώστας Γκιουλέκας ήταν ο επίσημος καλεσμένος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ηγουμενίτσα. Θέλοντας να τονώσει το ηθικό των νεοδημοκρατών, λίγες ώρες πρίν τις εκλογές, ο λόγος ήταν έντονα πατριωτικός και συναισθηματικός. Αναφέρθηκε  στην κρισιμότητα των αυριανών εκλογών  και στην απαξίωση για την πολιτική που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» είπε αρκετές φορές ο μακεδόνας  πολιτικός και για να το τεκμηριώσει αναφέρθηκε σε πολλά παραδείγματα για τα εθνικά θέματα, για τα οικονομικά και ανάπτυξης όπως την Εγνατία Οδό που έβγαλε από την απομόνωση όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Ο κ. Γκιουλέκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Βορειοηπειρωτικό και αναφέρουμε κάποιες φράσεις από την ομιλία του: 

 «Αυτοί που κάποτε υμνούσαν το κομουνιστικό καθεστώς του Ενβέρ Χότζα  επιτέθηκαν στον Περιφερειάρχη Ηπείρου (δείτε εδω), γιατί είπε τα αυτονόητα, ότι δηλαδή το ελληνικό κράτος οφείλει να σταθεί δίπλα στα αδέρφια μας…  Η Ελλάδα δεν σταματάει στην Κακαβιά και στο Μαυρομάτι αλλά είναι και πιο πέρα… Όταν τα αδέρφια λίγα χιλιόμετρα από εδώ στέναζαν από το τυραννικό καθεστώς, οι κύριοι αυτοί ενδιαφέρονταν για τους σαντινίστας της Νικαράγουας…»
Έντονή ήταν η παρουσία βορειοηπειρωτών στην εκδήλωση ενώ από πλευράς επισήμων παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του ΕΕΜΜ-MEGA Χρήστος Κίτσος, ο πρώην υπουργός και βουλευτής με το ΔΚ Αλβανίας Κώστας Μπάρκας, ο έπαρχος Λιβαδειάς Ηρώδης Νταλιάνης κ.α.   
(οι φωτογραφίες ειναι απο το ιστολόγιο "Κάτοψη" ) 

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

hristaqi kicio ntropi kseftilizeis to komma otan vriskese se proeklojikes ekstarties , hiroteros apo ton daliani kai ton barka

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Με ποιο κόμμα πολιτεύεται ο κ.Γκιουλέκας;
Γιατί φαίνεται ξέχασε ότι η ΝΔ δεν έθεσε ποτέ θέμα Αυτονομίας Β.Ηπείρου. Δεν έθεσε επίσης ποτέ το εδαφικό θέμα στις νικήτριες δυνάμεις του Β Παγκ.Πολέμου προς επίλυση, όπου κ εκρεμούσε.

ΔΕΝ έκανε τίποτε η ΝΔ για τη Β.Ήπειρο, αυτή είναι η αλήθεια. Το μόνο που έκανε είναι να χορηγήσει ελληνική υπηκοότητα σε βορ/τες, με όλο τον κίνδυνο να ερημώσει κι άλλο η Β.Ήπειρος.

Άχρηστοι πολιτικοί
Ανύπαρκτη ιδεολογία

Ευτυχώς που έρχονται κάθε 4 χρόνια οι εκλογές και λένε καμιά κουβέντα να πάρουν καναν ψήφο.

Ανώνυμος είπε...

ma den to ksereis re anwnime 3.53 egeine kai o takis deksios tora den to mathes; edw egeine deksios olokliros zisi loutsis kai o takis den tha gynotane deksios

Ανώνυμος είπε...

Μαχητή της μπαρουφας σταματα τα μαθ πατριωτισμού , είσαι άσχετος καλλαμαρας ....

Δημοσίευση σχολίου