Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μεταφορά ναρκωτικών από Αλβανία : Μόνο όταν πρόκειται για τόνους γίνεται είδηση


Πιάστηκε φορτηγό στην Ηγουμενίτσα με 750 κιλά κάνναβης

Την εξάρθρωση κυκλώματος εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας, για την περαιτέρω διακίνησή τους, πέτυχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν...
ένας 45χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 35χρονος, ηγετικό μέλος του κυκλώματος.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε νταλίκα, ιδιοκτησίας του 45χρονου που οδηγούσε ο ίδιος, βρέθηκαν 16 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 701 δέματα με κάνναβη, βάρους 750 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δεύτερος των συλληφθέντων (23χρονος Αλβανός) επιτηρούσε την περιοχή φόρτωσης και μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών, για αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

http://www.eglimatikotita.gr/2012/06/750.html

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου