Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Χ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Το Ελληνικό Κράτος έχει ηθικό και εθνικό χρέος να στηρίξει τους Έλληνες της Βορείου


Ανακοίνωση του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τις τελευταίες ημέρες οι αδελφοί μας Βορειοηπειρώτες βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά την αποκάλυψη ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων διεξάγει προκαταρτική εξέταση σχετικά με τη νομότυπη ή μη χορήγηση εκ μέρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων προνοιακών επιδομάτων και βιβλιαρίων απορίας σε ομογενείς της Αλβανίας.
Καταρχάς, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ορισμένα Ελληνικά ΜΜΕ θυμούνται τους Βορειοηπειρώτες 

μόνο για αρνητικούς λόγους. Επιπλέον, οι περισσότεροι πολιτικοί παράγοντες της Ηπείρου ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για τα καθημερινά προβλήματα των Βορειοηπειρωτών, τόσο αυτών που διαβιούν στις πατρογονικές τους εστίες, όσο και εκείνων που έχουν εγκατασταθεί σε πόλεις και χωριά του Ελληνικού Κράτους.
Ως Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ιωαννίνων, επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση του κινήματός μας ότι το Ελληνικό Κράτος έχει ηθικό και εθνικό χρέος να στηρίξει με ολοκληρωμένα νομοθετήματα τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Η πολιτική του Αλβανικού  Κράτους  είναι σχεδιασμένη στη βάση της αλλοίωσης της εθνικής συνείδησης των Βορειοηπειρωτών και της παρεμπόδισης κάθε προσπάθειας αυτών για προκοπή και ευημερία στα πάτρια εδάφη. Ο δυσμενής αυτός παράγοντας μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο εφόσον η Ελληνική πολιτεία χαράξει μία μακρόπνοη αναπτυξιακή πολιτική για το χώρο της Βορείου Ηπείρου. Η πολιτική αυτή θα πρέπει να θέτει ως βασικούς στόχους την σταδιακή αύξηση του πληθυσμού των Ελλήνων που κατοικούν στη Βόρειο Ήπειρο και την ισότιμη μεταχείριση αυτών από τις Δικαστικές Αρχές και τις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες του Αλβανικού κράτους.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι «Αρχέγονος Ελλάς Ήπειρος» και η Βόρειος Ήπειρος είναι και αυτή Ήπειρος.
Ζήτω η Νίκη!
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

43 comments:

Ανώνυμος είπε...

ti thesi exoun oi fasistes sto site sas re? prostatepste to xoro mas.

Ανώνυμος είπε...

μονο οι φασιστες οπως τους λες εσυ λενε για εμας και τον τοπο μας,στης εκλογες μονο η χρυση αυγη ειπε για το βορειοηπειρωτικο.και οπως ειπα παντα μας στηριζαν σε ολους τους εθνικους αγωνες που ειχαμε

Ανώνυμος είπε...

Mono aftoi se niazoun k mono aftous diabazeis. Alla otan to fasismo kapiwn albanwn ton trome dekaeties sti mouri de tha nomimopoieisoume ton "elliniko" fasismo

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:56

Ποιος είσαι εσύ ρε καραγκιόζη που κάνεις λόγο για φασισμό; Αρχιφασίστας ρε άπλυτο παλιοκομμούνι, απομεινάρι του Χότζα είσαι εσύ που μιλάς για λογοκρισία! Με ποιό δικαίωμα ρε απόβρασμα ανθέλληνα θα μου απαγορέψεις να ενημερώνουμε για το τι γίνεται σε ενα θέμα που με αφορά! Απο ποιον να προστατέψει το χώρο ρε αθλίε;;; Απ αυτούς που τολμούν και κάνουν λόγο για ανθρώπινα δικαιώματα στη βόρειο ήπειρο!
Ήρθε το τέλος σας ρε κομμούνια του κερατά και δεν μπορειτε να το αντέξετε! Ψόφος ρε στους μπολσεβίκους τις αιματροχυσίας! ΧΑ και πάλι ΧΑ ρε!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ,ανωνυμε 1.56,πρεπει να εισαι και πολυ κομουνι.Αν θες να μαθεις,φασισμος απεναντι στον ελληνισμο της Β.Ηπειρου,ειναι η σταση του πασοκ και του συριζα ολλα αυτα τα χρονια,Οταν ομως,υπαρχουν προβατα σαν εσενα,τι να περημενουμε αλλο.Ο χορος μας προστατευεται μονο αν δεν θα δημοσιευοταν αποψεις σαν τις δικες σου.

Ανώνυμος είπε...

Γελοία ανθρωποειδή της αριστεράς η Χρυσή Αυγή σας μάρανε.Μόνο το συγκεκριμένο κόμμα μιλάει ανοιχτά για εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για αυτονομία της Βορείου-Ηπείρου.Καθήκον όλων μας να στηρίζουμε τη Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

otan mia fora se pianw koroido = ikanothta moy , otan omws epi 20 xronia pianese koroido e tote sorry alla eisai megalo koroido.
Afieromeno se osous den theloun na doune thn pragmatikothta ...se osoun exoun konth mnhmh , se osous areskounte sta koufia ta megala logia se osous telika kanoun ypanaxwriseis kai den seyontao ton eayto toys sto onoma toy patrivtismou .

Ανώνυμος είπε...

FASISTAKIA KAI ME FOURNOUS NA APILISETE THA MAS KLASETE TA A@#!@ TSYRIZA DEN PSIFISA POTE MOU K OPOS DIAFONOUSA ME TON FASISMO TOU XOTZA DIAFONW KAI ME TO FASISMO SAS!
K ANTE GARGALISTE KAMIA METANASTRIA, XRYSABGHTES TOY KOLOU, OTAN TIS PANTREVESTE EINAI KALES E??

Ανώνυμος είπε...

Ti les re alvaniari 12:48?
Ti sxesi re axriste exei o Xotza me thn XA?
Pou eixe to dikaioma epi Xotza na diafoniseis kiolas?
Poios re asxete soy dine tetoia eleytheria na krineis kai na apofasiseis? O Xotza???? Xaxxaxax
kati tetoia orfana toy Xotza san kai toy logou sou mas peirate sto laimo sas! Paliokommoynia!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια της Χ.Α. !!!
Εξω απο δω τα κουμουνια τις συμφορας !!

Ανώνυμος είπε...

Ta komatoskyla tis Xa na apoxorisoun ap to site k na pane na ga... Me tis alodapines tous afto einai site twn Borioeipirotwn katalabate re zontobola?? Eistai anepithimitoi!

Ανώνυμος είπε...

Σε μια ελευθερη και δημοκρατικη χωρα ειναι ολοι ελευθεροι.σε οποιον δεν αρεσει απλα να μην ασχολειται.Η Χρυση Αυγη ηταν και ειναι η μονη που θυμαται την Βορειο Ηπειρο.Ολοι μας εχουν γραμμενους ή καλυτερα ξεγραμμενους.Δεν απειλει κανενας με φουρνους και ουδεποτε το εκανε.Μαθετε να βλεπετε τηλεοραση και να αποβαλλετε την προπαγανδα της.Ειναι ολα υποκινουμενα απλα χρειαζεται το μυαλο για να διαχωρισεις τα καλα και τα σκαρτα(μυαλο=αγνωστη λεξη για πολλους).Ξερετε οι Εληηνες Εθνικιστες δεν υπερασπιζουν τον Ναζισμο και ηταν εναντια στους ναζιστες.
Επισης αυτο που κανουν οι Χρυσαυγιτες δεν ειναι ουτε να γαργαλουν μεταναστριες ουτε να χτυπουν οποιον βρουν μπροστα τους αλλα ουτε και να σκοτωνουν κοσμο.Κανετε παρακαλω μια αναδρομη στα τελευταια χρονια και δειτε ποιοι σκοτωνουν ποιους!!Η χρυση αυγη βοηθα ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτες που απειλουνται απο μεταναστες.Χτυπουν οσους πρεπει να χτυπησουν και εχουν λογο για αυτο......δεν ειναι δυσκολο να τον καταλαβετε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΛΕΟΝ.....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

1:49 π.μ Αντε ρε απλυτο κομμουνι κανε κανα μπανιο να ξεβρωμίσεις ! Οι πλειοψηφία των βορειοηπειρωτών στηρίζει ΧΑ και επίσης ψήφισε ΧΑ! Όσο για εσας τα ορφανα του Ενβερη περαστικά σας! Ο κομμουνισμος σας δεν θα περάσει. Η Χρυση Αυγή είναι το μόνο επιθυμητό κόμμα απ την πλειονότητα των βορειοηπειρωτων, είτε σας αρέσει ή όχι!

Ανώνυμος είπε...

Fasistaki de tha mas peis esy ti tha kanoume! ante dire kana metanasti. kai xotzas eisai xotzas tha mineis. ksereis giati? giati eisai BOURLO. KAMENO BOURLO!!

Ανώνυμος είπε...

KAI OI BORIOEIPEIRWTES DE THELOUN "PATEROULIDES".. KATALABATE FASISTAKIA??

Ανώνυμος είπε...

Δείτε αυτή την είδηση http://borioipirotika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9737.html
και συγκρίνετε την με την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

8:55 sto SYRIZA einai gnosto oti malakizonte eksou k dosan gonimo edafos stous anegkefalous kompleksikous. alla o topos mas de thelei pateroulides k prostatides kai de tha mas pei kanenas ma.!@# ti tha kanoume!
ta xrysa avga spiti tous!

Ανώνυμος είπε...

STHN EVROPI AFTA TA MIASMATA TA XOUN APAGOREPSEI. EDW POU OI EMPNEFSTES TOUS BLEPE ITALOI KAI GERMANOI FASISTES MAS KATAKAPSAN TA XORIA MAS K KATESFAKSAN TOUS PATERADES MAS TOUS PSIFIZOUME! LOGIKO DEN EINAI META NA EXOUN TO THRASOS NA TON PAIZOUN KAI PATEROULIDES...??

OXI OMOS STOUS BORIOEIPHRWTES, TO FASISMO TON EXOUME ZHSEI!!

Ανώνυμος είπε...

ASE RE FILE POU MILAS GIA THN EUROPI.'H ASXETOS EISAI 'H PSEUTIS.STHN EUROPI OLA TA E8NIKISTIKA KOMMATA EINAI SE APISTEUTI ANODO.POIOUS EXOUN APOBALEI PAS KALA?TOUS KAPITALISTES KAI TOUS KOMMOUNISTES APOBALOUN SIGA SIGA OI LAOI THS EUROPIS KAI OXI TOUS E8NIKISTES.

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα χα ενοχλούνται τα ορφανα του Τζατζη Ενβέρη και σπεύσανε να τα βάλουν με τη ΧΑ!
Ρε είδατε ότι ψόφισε το ΠΑΣΟΚ και τώρα ψαχνετε για νέα στέγη????
Βρίζοντας τη ΧΑ νομιζετε πως θα γίνεται συμπαθείς και αρεστοι στον ΤΣύριζα???? Εϊναι έυκολο να ενταχθείτε στις συνιστώσες του Τσύριζα, "αδέρφια", αρκεί να αποβάλλεται οτιδήποτε βορειοηπειρωτικό απο πάνω σας και να δηλώσετε ΑΛΒΑΝΟΙ (που εδω που τα λέμε με τέτοια μυαλά για αλβανοι μου κάνετε)
Παλιοκομμούνια!
ΧΑ και μόνο Χα ρε!

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 26 Ιουνίου 2012 1:49 π.μ.
Αν δεν έγραφες την λέξη ¨ανεπιθύμητοι" δεν θα έδινα καθόλου σημασία σε αυτά που εκφράζεις.
Δεν θέλω να στηρίξω την Χ.Α ούτε και την ψήφισα ( αν και είναι η μόνη που μας στηρίζει) αλλά η φράση σου για ανεπιθύμητους, μου θυμίζει τα "κωθώνια" της εποχής του χότζα που ρουφιανευαν ο φίλος τον φίλο και ο συγγενείς τον συγγενή.
Δεν γνωρίζω αν την εννοείς αυτή την έκφραση η την πέταξες τυχαία αλλά εμένα προσωπικά με πείραξε γιατί για να κυριξεις κάποιον ανεπιθύμητο πρέπει να υπάρχει πίσω μια νόμιμη οργάνωση που το αποφάσισε , ένα δικαστήριο, η μια ολόκληρη κοινότητα που πρέπει να ξέρουμε και τον ποσοστό ψηφοφορίας. Αυτό συμβαίνει και σε πρόσωπα τα οποία μερικοί κηρύζουν κάποιο πρόσωπο ως ανεπιθύμητα απλά για κοινωνική δυσφήμηση.

Αυτή την λέξη "ανεπιθύμητοι" την προσφέρουν και άλλοι δικοί σου της συμμορίας των ρουφιανων του Χοτζια που έψαχναν και δημιουργούσαν από τότε θύματα κατά εντολή. Κάποιο συμφέρων έχουν για να συνεχίζουν να το κάνουν ακόμα και σήμερα.
Τους βλέπουμε να στεκοντε σε μια γωνιά, στα καφενεία και στα στέκια των βορειοηπειρωτών και καταγράφουν τον καθένα, που και με ποιον πίνει τον καφέ. Προσπαθούνε να βάλουνε και ετικέτες δυσφήμησης, στους "κηρυγμένους" αντιπάλους τους, πείθοντας την παρέα που προσπαθούνε και τους ιδίους να παγιδεύσουν.
Υπάρχουν και οι ποιο εξελιγμένοι που όταν δεν βολευωντε με το υλικό που καταγράφουν γιατί δεν τους βγαίνει ο ΑΣΟΣ εκεί που τον ζητάνε, σκαρώνουν και οργανώνουν στα δικά τους στέκια και χώρους τεχνητά μέσα για να παγιδεύσουν αυτούς που έχουν στόχο.
Η εποχή του χότζα γι αυτούς δεν είναι παρελθόν.

ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ Η ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.

ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΠΟΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΩΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΗΠΕΡΕΤΕΙΣ.

Εκτός από τον εαυτό σου πόσους νομίζεις ότι εκπροσωπείς για να μας πείσεις για το κήρυγμα σου?
Για αρχή καταφέρνετε και πείθετε τους περιγύρους αλλά στην πορεία όλα βγαίνουν στη φόρα και ξεσκεπάζετε μόνοι σας το έργο σας ως ερασιτέχνες ρουφιανοι που για κάποιους ίσος να κάνατε καλά τη δουλειά σας.
Αν θα έγραφες το όνομα σου θα σου απαντούσα και εγώ επώνυμα σαν άντρας προς άντρα, που ετσι και αλιως δεν υπαρχει ανωνημια ουτε για σενα και ουτε για μενα.

Ανώνυμος είπε...

26 Ιουνίου 2012 10:41 μ.μ."ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ Η ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.

ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΠΟΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΩΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΗΠΕΡΕΤΕΙΣ."
ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ !!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ!!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!
ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΙΤΛΕΡ, ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ.
ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕ ΝΙΚΙΕΤΑΙ!!
ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΘΙΧΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ «ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ» Ή ΟΧΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

10:41 afou eisai toso antras... giati den ksekinas esy prota me to diko sou???
ti fobase min aidiasoume me enan akomi gnosto... mas pou einai pnevmatika ypanthropo fasistaki??

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Δεν θα ήθελα να μπω στη συζήτηση σας αλλά επειδή διαβάζω όλα τα σχόλια, βλέπω πως υπάρχουν δύο τάσεις χωρίς να γνωρίζω πόσα άτομα εκπροσωπεί την κάθε πλευρά. Δεν θα ήθελα να υπερασπιστώ κάποιον αλλά και οι δύο χρεώνετε στον άλλον κάτι που δεν είναι. Οι μεν αντι-Χ.Α-τες, τους χαρακτηρίζεται φασίστες, ενώ οι άνθρωποι αυτοπροσδιορίζονται ως έλληνες εθνικιστές και οι Χ.Α.-τες αυτούς που διαφωνούν μαζί τους ως κατάλοιπα του κομουνισμού. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτή η κουβέντα δε βγάζει πουθενά.
Προσωπικά λέω κάποιες φορές «να αγιάσει το χέρι του ΧΑ-τη» αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να με κυβερνήσουν.
Ως άνθρωποι θέλουμε κάποιες φορές να τα σπάμε να μεθάμε κλπ, αυτό όμως δε θα πει ότι αυτή πρέπει να είναι η νορμάλ κατάσταση...

Ανώνυμος είπε...

Dikefale, me to fasismo den paizoume!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θράσος σε ένα κόμμα! Όλοι λένε τα δικά τους αλλά να προσπαθούν να τα επιβάλουν ετσιθελικά τραμπουκίζωντας σε διάφορα site είναι μόνο της Χρυσής Αυγής. Τι θα λέγαμε άραγε αν το ίδιο πράγμα γινόταν επί μονίμου βάσεως από ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ΚΛΠ;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που ολοι αδυνατειτε να καταλαβετε ειναι πως η Χρυση Αυγη δεν επιθυμει ουτε να δειρει ουτε να τα σπασει.Επιθυμει να ξεβρομισει ο τοπος μας απο τους βαρβαρους που παρασιτουν εδω και που πανω απο ολα μας ενοχλουν...Εαν προσεξετε η Χρυση Αυγη καταφευγει στην βια μονον εαν και εφοσον συντρεχει σπουδαιος λογος.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΙΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.Οταν η Ελληνιδα γιαγια παιρνει την αστυνομια τηλεφωνι και αυτη δεν πηγαινει τοτε παιρνει τα παιδια της Χρυσης Αυγης τα οποια την καθοδηγουν να ξανακαλεσει την ΕΛ.ΑΣ. Στην πατρα σκοτωσαν Ελληνοπουλο για 10ΕΥΡΩ εσεις αντιποινα δεν θα παιρνατε αν ηταν αδελφος σας?
Που κολλαει ο φασισμος και που ο κομμουνισμος ?Εαν εισαι πατερας και σου βιαζαν τον γιο δεκα πακιστανοι ειτε κομμουνι ειτα φασιστας ειται αναρχας εισαι το αιμα σου το θες πισω!Αντι να τρωγομαστε ας κοιταξουμε να σωθουμε απο τις νεες επιδρομες των βαρβαρων αυτων και ας αφησουμε και την δεξια και την αριστερα και τον κομμουνισμο στην ακρη.
ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

26 Ιουνίου 2012 11:50 μ.μ.
εγραψες:
"ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ «ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ» Ή ΟΧΙ!!!"

Τα βιωματα σας δεν μας ειναι αγνωστα.
ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

η χρυση αυγη καταφευγει στη βια αν υπάρχει μόνον σπουδαίος λόγος...αυτό ειναι φασισμός να δικαιολογείς την βία με έναν σπουδαίο λόγο.

Ανώνυμος είπε...

εξω οι χρυσαγυφτες απο την κοινοτητα μας δεν σας θέλουμε ρε νούμερα το κα τα λα βαι νε τε

Ανώνυμος είπε...

10:41
ΕΓΡΑΨΕS:
"afou eisai toso antras... giati den ksekinas esy prota me to diko sou???
ti fobase min aidiasoume me enan akomi gnosto... mas pou einai pnevmatika ypanthropo fasistaki??"

Ξαναδιάβασε τι έγραψα πριν πάρεις την απόφαση "min aidiasoume me enan akomi gnosto" γιατί επιδεις δεν είμαι αντιπρόσωπος ούτε του φασισμού ούτε του κομμουνισμού ελπίζω ότι μπέρδεψες την λέξη "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ" που μόνο γι αυτήν έγραψα.

Σίγουρα εσύ δεν ανήκεις σε αυτούς που στεκοντε στις γωνιές (σαν κάτι ρουφιανοι του χοτζια) ούτε σε αυτούς που στήνουν παγίδες και τις καταγράφουν ως ψεύτικες αποδείξεις (για λογαριασμό ποιανού?)
Λογικό είναι αν θίχτηκες με την αντιπαλότητα του φασισμού και του κομμουνισμού και ξεσπάς γενικώς ιδεολογικά για να υποστηρίξεις το πιστεύω σου.

Ανώνυμος είπε...

26 Ιουνίου 2012 11:39 μ.μ.
εσυ εγραψες επωνημα?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

26 Ιουνίου 2012 11:39 μ.μ.
ΤΙ ΜΥΓΑ Σ ΕΤΣΙΜΠΗΣΕ? ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΙΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε μ@@@@κ@ 2κ21 μονο αν υπαρχει σπουδαιος ρολος!σου βιασαν ποτε την κορη ρε ηλιθιο που το αποκαλεις φασισμο?τον γιο τον φιλο την γυναικα την μανα ρε παλιοπουστη στην βιασαν?
εχασα τον καλυτερο μου φιλο γιατι ειστε βοδια και σας πειραζει η χρυση αυγη και οχι οι αιτιοι του προβληματος!ειστε μεγαλα ακι2α .Σ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΕ ΜΑ@@@ΚΑ Ε ΕΧΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΕΣΕΣ ΡΕ ΜΑ@@@ΚΑ?????/ σε χρυσα κλουβισ ρε ηλιθιοι ζειτε?
παραφερθηκα συγγνωμη αλλα καποιοι δεν εχουν ιδεα τι λενε δεν εχουν ιδεα του<>

Ανώνυμος είπε...

26 Ιουνίου 2012 11:50 μ.μ.

"ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!"

Τι λες ρε μεγάλε, και εγω βορειοηπειρώτης είμαι! Τι πάει να πει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ! Θα μου κανεις κουμάντο αν θέλω να στηρίζω ΧΑ ή όχι????
Είσαι με τα καλά σου?
Ο καθέ ένας στηρίζει αυτον που τον εκφράζει, και χίλιες φορές ΧΑ και πατρίδα παρά πουλημένο κομμούνι και αποκαΐδι του Χότζα σαν εσένα!
Κατάλαβες ΝΤΑΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕ;
Δικαιωμά μου να γουσταρω Χρυσή Αυγή! Εαν δεν σου αρέσει σπάσε και πάγαινε παραδίπλα στα αριστερά βορειοηπειρωτικά μπλογκ, εδώ δεν χωράς εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαγυφτες μόνο εδω ξεσπαθωνετε εκει έξω κάνετε τις κότες , παλικάρια της φακής .

Ανώνυμος είπε...

Καλα 11:50 τώρα μας τάπωσες!

Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Ανώνυμος είπε...

Θα πω την αποψη μου ξεκάθαρα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι!

Είμαι βορειοηπερώτης, και εγκαταστάθηκα στην Ελλάδα το 1992 μάζι με την οικογένειά μου σε ηλικία 14 ετών!
Εκ' τότε το μόνο που θυμάμαι είναι καθημερινός αγώνας και πάλη για την επιβίωση! Οι γονείς μου κάνανε απο δυο δουλειές για να τα βγάλουμε πέρα!
Πέραν απ’ την καθημερινή κούραση που είχαν, έπρεπε κάθε τρεις και λίγο να υποστούν την ταπείνωση και τον εξευτελισμό του κάθε άσχετου δημόσιου υπαλλήλου που νόμιζε πως η θέση του, του δίνει το δικαίωμα να σε απαξιώνει και να σε μειώνει αποκαλώντας σε αλβανό και να σε στολίζει με χίλιους άλλους επιθετικούς προσδιορισμούς. Τι και αν εσύ του υποδείκνυες το ΕΔΤΟ (Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς) , ΑΛΒΑΝΟΥΣ μας ανεβάζανε ΑΛΒΑΝΟΥΣ μας κατεβάζανε!
Η αντιμετώπιση αυτή υπάρχει και σε πολλούς άλλους ελλαδίτες, που συναναστρεφόμαστε καθημερινά! Τους λες « Βόρειο Ήπειρο» και σου απαντούν χαμογελώντας ειρωνικά: Ποιά Βόρειο Ήπειρο; Όλοι Αλβανοί είστε!
Θέλω να πω, πως η συντριπτική πλειοψηφία των ελλαδιτών είναι ανενημέρωτη για το κομμάτι αυτό του Ελληνισμού που δοκιμάζεται ακόμα! Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε αυτή την αντιμετώπιση το έχουν φυσικά : η πολιτική (οι πολιτικοί) και οι εκάστοτε κυβερνήσεις , που όλοι τους φροντίζουν να αποκρύπτουν την ύπαρξη μας και δεν τολμούν να μιλήσουν για τις καθημερινές καταπατήσεις και τους διωγμούς που δεχόμαστε απ’ τα πατρώα εδάφη! Ο όρος Βόρειος Ήπειρος είναι απαγορευμένος, δύσκολα τον χρησιμοποιεί κάποιος φοβούμενος μην χαρακτηριστεί ακραίος, εθνικιστής ή φασίστας! Εκεί καζαντίσαμε! Στη χώρα που δημιούργησε τη δημοκρατία να φοβούμαστε ελεύθερα να παραδεχτούμε την ύπαρξη ενός ελληνικού κομματιού σε μια άλλη χώρα, που στο κάτω - κάτω είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως εθνική ελληνική μειονότητα!
Ταυτόχρονα είναι ειρωνικό (για να μην πω εντελώς τρελό) οι αριστεροί κύκλοι που δεν θέλουν καν να ακούν για μας, να πασχίζουν και να έχουν κάνει κύριο μέλημά τους τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα! Τι και εάν εμάς μας σκοτώνουν, γιατί μιλάμε ελληνικά στον τόπο μας! Τι και αν καθημερινά οι αλβανοί με δόλιους τρόπους προσπαθούν να μας ξεριζώσουν απ’ τις πατρογονικές μας εστίες! Τι και εάν μετά από 20 χρόνια διαμονής στη μητέρα πατρίδα, έχουμε την χειρότερη αντιμετώπιση και απ’ τον τελευταίο λαθρομετανάστη! Αυτό που νοιάζει τους πολιτικούς είναι να μην τολμήσει κάποιος να αναφερθεί στην Βόρειο Ήπειρο! Και ενώ εμείς δεν πρέπει να μιλάμε, αυτοί να διεκδικούν δικαιώματα για τους Πακιστανούς και Αβγανους (που σκοτώνουν, κλέβουν βιάζουν καθημερινα), χάριν της διεθνής ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Αλήθεια εμείς άνθρωποι δεν είμαστε; Δεν δικαιούμαστε να χαίρουμε των δικαιωμάτων μας; Εμάς γιατί δεν μας βλέπετε;
ΔΕΝ είμαστε μίασμα κύριοι! Είμαστε οι άνθρωποι που παρά τα τόσα βασανιστήρια παλέψαμε και παλεύουμε ακόμα, να κρατήσουμε τον τόπο μας ελληνικό! Όσο και να κάνετε ότι δεν υπάρχουμε, εμείς είμαστε εδώ, ακόμα ζωντανοί! Όσο και να θέλετε να αποκρύπτεται τα εθνικά θέματα , αυτά πάντα θα είναι υπαρκτά!

Καταλήγοντας, θέλω να πω , πως μέσα σε όλα αυτά, το μόνο πολιτικό κόμμα που ελεύθερα τολμά και κάνει αναφορά στη Βόρεια Ήπειρο είναι η Χρυσή Αυγή, και δεν το κάνει τώρα για ψηφοθηρικούς λόγους όπως πράττουν άλλοι, αλλά πάντα απ’ ότι παρακολουθούσα ήταν στο πλευρό μας!
Μπορεί για κάποιους να χαρακτηρίζεται ακραία η Χρυσή Αυγή , αλλά εγώ έχω βιώσει στο πετσί μου την ακρότητα σε μεγάλο βαθμό. Εμείς θυσιαστήκαμε για τη Ελλάδα και τον ελληνισμό και τώρα πρέπει ξαφνικά να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να γίνουμε διεθνιστές και φιλελεύθεροι!
Δεν γίνονται αυτά! Οι θύμισες μου δεν μου επιτρέπουν να ξεχάσω!
Θέλω να μου επιτρέψετε να έχω το δικαίωμα να στηρίζω κάποιον που με βλέπει και κάνει λόγο για μένα παρά κάποιον που προσποιείται ότι δεν υπάρχω και με θέλει με κατεβασμένο το κεφάλι!
Είμαι έλληνας και θέλω ελεύθερα να το δηλώνω χωρίς να χρειάζεται να δέχομαι επικρίσεις ή να κρύβομαι!


Γιώργος Β.

Ανώνυμος είπε...

γιωργο βου εισαι ελληνας , παει τελειωσε αυτό , παμε παρακατω να δούμε πως θα κανουμε προκοπη εδω και στην πατρίδα μας, τα συνθηματα της χρυσης αυγής απλά ριχνουν λάδι σ αυτά της ερυθρομαυρης συμμαχιας..δεν ελυσε ποτε η χρυση αυγή κανενα προβλημα, ουτε διατιποσε ποτε τοποτα σοβαρο οτι καλό η κακο ειδαμε το ειδαμε απο πασοκ νδ και απο την δική μας ηγεσια, τωρα εσυ αν νιωθεις καλα με τα συνθημτα της χρυσης αυγης και με την εν γενη συμπεριφορά της αυτό είναι θέμα όχι τόσο πολιτικής αλλά ψυχοπαθολογιας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:19, δεν σου έλυσε ποτέ κανένα σοβαρό πρόβλημα έως τώρα η Χρυσή Αυγή, γιατί πολύ απλά όυτε ποτέ κυβέρνησε αλλα και ούτε ήταν στη Βουλή ξανα! Για να την κρίνεις στο δικό μας ζήτημα πρέπει απο δω και μπρος να δεις τι θα κάνει! Και αν παραμείνει και αυτή στα λόγια τότε ναι θα είμαι μαζί σου! Μη προτρέχουμε όμως σε συμπεράσματα χωρις να δούμε! Όσο για τα υπόλοιπα κόμματα είδαμε πολύ καλά τι κάνανε, το ξέρει πολύ καλά ο κάθε ένας απο μας! Με τη δικιά τους αδιαφοριά και τη δικία μας πολυγνωμία άδειασε ο τόπος μας!Χε...νους μας έχουν αδερφέ!
Τα περί ψυχοπαθολογίας θα τα αφήσω ασχολίαστα γιατί μου είναι πολύ εύκολο να σε χαρακτηρίσω και γω! Δεν θα το κάνω όμως διότι όπως προείπα, επέτρεψέ μου να έχω την άποψή μου χωρίς να μου επιβάλεις τη δική σου και χωρίς να μου προσάπτεις χαρακτηρισμούς! Η επιλογή είναι δική μου και δεν σου ζητάω να την συμμεριστείς!Μάθε όμως να δέχεσαι το διαφορετικό και μην βιάζεσαι να χαρακτηρίσεις!

Γιώργος Β.

Δημοσίευση σχολίου