Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Παππάς προς Τσιάρα: Πιστεύεις ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι ελληνική, ναι η όχι; (βίντεο)




Συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων μεταξύ του βουλευτή της Χ.Α. με τον Υφυπουργού Εξωτερικών για τις δηλώσεις Μπερίσα
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς στην επίκαιρη ερώτηση του χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως εκτελεστική εξουσία μιας κατεχόμενης χώρας χωρίς καμία βούληση να εφαρμόσει υπερήφανη εξωτερική πολιτική. Η ονομασία Βόρειος Ήπειρος είναι δυστυχώς λέξη απαγορευμένη. Απόδειξη αποτελεί και ότι ο υπουργός εξωτερικών δεν απάντησε σθεναρά όπως θα όφειλε στις δηλώσεις Μπερίσα σχετικά με τα υποτιθέμενα όρια της Αλβανίας μέχρι την Πρέβεζα. Επιπροσθέτως, επισήμανε ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

Πρόκειται για μια κυβέρνηση κατεχόμενης χώρας, ενώ η Ελλάδα παρουσιάζεται ως «ζήτουλας» της Ευρώπης. Η χώρα χρειάζεται μια εξωτερική πολιτική με βούληση, Εθνικό πνεύμα και όραμα.
Δεν απήντησε για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου ο εκπρόσωπος του Υπουργού Εξωτερικών στην ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής. Το εθνικό κέντρο θεωρεί την Βόρειο Ήπειρο γη ελληνική; Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια κατοχική κυβέρνηση που ακολουθεί ενδοτική πολιτική στα πλαίσια του δόγματος «είμαστε η μικρή και έντιμος Ελλάς».  Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διακόπτοντας τον υφυπουργό που αοριστικολογούσε του είπε «εδώ δεν είναι ο Σύνδεσμος Ελληνοαμερικανικής Φιλίας Καρδίτσας, εδώ είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας ερωτά η Χρυσή Αυγή».
Ο υφυπουργός απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας όντας εκπρόσωπος του κόμματος που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με το κόμμα του Σαλί Μπερίσα. Οι Βορειοηπειρώτες υποφέρουν, η Ελληνική κυβέρνηση κωφεύει και τους έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους, τους έκοψε μάλιστα και τις πενιχρές συντάξεις του ΟΓΑ. Τι άλλο να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που ο Πρωθυπουργός της είναι αυτός που άνοιξε την κερκόπορτα της λαθρομετανάστευσης. Ως Υπουργός Εξωτερικών ο Πρωθυπουργός παρότρυνε τους Βορειοηπειρώτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και επιπλέον δημιούργησε ένα κύμα χιλιάδων αλβανών εγκληματιών που έσπευσαν να έρθουν στην Ελλάδα μαζί με τους Βορειοηπειρώτες. Κληροδότησε έτσι στην Ελλάδα και τη λαίλαπα των Αλβανών. Αποθρασυμένοι πλέον από την ενδοτική πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά οι αλβανοί κατσαπλιάδες εγείρουν και πάλι διεκδικήσεις επί εδαφών της ελεύθερης Ελλάδας.


  




;http://www.xryshaygh.com

4 comments:

Βαγγέλης Μπάρκας είπε...

Μπράβο σου ΣΟΥΛΙΩΥΗ Χρήστο Παππά

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο κ.ΠΑΠΠΑΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Δείτε από το 11:45 έως το 13:30.
Εύγε..πρώτη φόρά ακούγονται τέτοια λόγια!

Ανώνυμος είπε...

Re paidia to binteo giati kobetai ...... den prolabe na apantisei o anthropos nai h oxi telika

Δημοσίευση σχολίου