Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση του Γρηγόρη Καραμέλιου για τα αποτελέσματα της απογραφής



ΟΜΟΝΟΙΑ Παράρτημα Κορυτσάς       
Κορυτσά στις 16/12/2012
Δελτίο Τύπου
Η Δημοκρατική Ένωση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΌΜΟΝΟΙΑΣ» παράρτημα Κορυτσάς, εκφράζει την βαθειά ανησυχία για την φάρσα των αριθμών της Απογραφής 2011 και δηλώνει πως αυτά τα στοιχεία είναι στημένα,  απαράδεκτα και με κακοήθη παρασκήνιο.
Ενημερώνουμε απόλυτα πεπεισμένοι πως  οι αριθμοί που δημοσιεύτηκαν για την ορθόδοξη και ελληνική κοινότητα της περιφέρειας Κορυτσάς έχουν  αγανακτήσει υπερβολικά τους ανθρώπους  γιατί δεν καθρεπτίσουν με κανένα τρόπο τα πραγματικά δεδομένα.

Εμείς  αμφισβητήσαμε την διαδικασία της έκθεσης και ανάπτυξης της απογραφής ως αντισυνταγματικό,  μη-διαφανή, με κατάφωρες και αμέτρητες, παραβιάσεις και τα δημοσιευμένα αποτελέσματα δείχνουν πως είχαμε αλήθεια.
Γνωστοποιούμε στους αυτουργούς αυτής της άσχημης και πονηρής απογραφής να μην παίζουν με την φωτιά, παραβιάζοντας την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα στην Κορυτσά γιατί τα αποτελέσματα θα είναι  αφάνταστες. Αυτά λόγο του γεγονότος πως η ιστορία μας έχει δημιουργήσει θεμέλια που με κανένα τρόπο δεν μπορεί να καταστραφούν τόσο εύκολα. Τα μέλη του παρατήματος μας δεν θα πάψουν να καταγγέλλουν την καταπάτηση των ελευθεριών και δικαιωμάτων τους και συγχρόνως θα συνεχίσει να είναι ένας σημαντικός και θετικός παράγοντας, συνύπαρξης, ανάπτυξης και  συντελεστής στην προοδευτική κοινωνία της Κορυτσάς.

Γρηγόρης Καραμέλος
Πρόεδρος του Παρατήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Κορυτσά.

http://www.ortodoksikoritsa.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου