Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η «Ομόνοια» καταγγέλλει το δήμαρχο Χειμάρρας ότι πουλά σε ξένους την κοινοτική περιουσία



Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Δελτίο Τύπου  
Εκφράζουμε την λύπη για την κατάντια του σημερινού δημαρχείου όπου συνεχίζει μια πολιτική διαρροής για διάφορες απραξίες του και όχι τακτικής ενημέρωσης των δημοτών.
Κ. Δήμαρχε μετά το Γυάλι και Λογαρά τι συμβαίνει με το Παλέρμο?????
Σύμφωνα με σίγουρες πηγές ο δήμαρχος έχει εγκρίνει την έκδοση της περιοχής Παλέρμο σε  τρίτα συμφέροντα, όπου το όνομα της εταιρείας είναι ακόμα μυστικό. Συνεχίζει όμως η παροδία της παραπληροφόρησης εκ μέρους του, δικαιολογώντας ότι ...

... υπέγραψα γιατί το έχει εγκρίνει το προηγούμενο δημαρχείο. Όλα αυτά σύμφωνα με μια φιλική συζήτηση ανάμεσα στον κ.Γκόρο με κλειστό κύκλο του.
Εμείς συνεχίζουμε να ενημερώνουμε ειλικρινά και υπεύθυνα τους συμπολίτες μας. Ουδέποτε εγκρίθηκε είτε έχει υπογραφεί προς όφελος τρίτων από το πρώην δημαρχείο.
Η Ομόνοια ΚΕΑΔ όποτε και αν έρθει στην εξουσία θα ζητήσει την ακύρωσή τους και την επιστροφή τους στην κοινότητα, ταυτόχρονα όλοι οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις γραμμές του νόμου.

Αγ. Σαράντα 20/09/2012
Γραφείο Τύπου

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Η Ομόνοια ΚΕΑΔ όποτε και αν έρθει στην εξουσία θα ζητήσει την ακύρωσή τους και την επιστροφή τους στην κοινότητα, ταυτόχρονα όλοι οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις γραμμές του νόμου.
xa xa xa xa !!!! Ayto einai gia gelia kai gia klamata !!! Otan erthei leei stin eksousia !!!! xa xa xa xa !!!mexri tote tha sas exoun parei kai to spiti sas !
twra sobara ...
O gkoros den einai dimarxos eklegmenos me to agapimeno sas PS ????-einai-Opote stin eksousia eiste ekei sti xeimara !ti sto skasmo thelete ??? ti PS ti PBDNJ ta idia skata exete ginei,ti gaygizete ???
oust koprites !!!!

Ανώνυμος είπε...

η χειμαρρα ειναι πουλημενη απο τις εκλογες ... τωρα τι προσπαθειτε να μας πεισετε ??? βρειτε τον Ντουλε και ζητηστε του τον λογο για τις ωραιες συνεργασιες και που να φτασουν οι καινουργιες εκλογες .. ο δρομος μυριζει Αυλωνα .. τι θα σκαρωσει στην μοιονοτητα θα τριβετε τα ματια σας .. και με τον Χozha αμα ηταν εν ζωη θα εκανε συμφωνια αρκει να μην χασει την εδρα και την καρεκλα του γιατι την θελει για 45χρονια, τωρα μονο 20 περασαν .. καημενοι ΚΕΑΔητες τι σας περιμενει ..

Ο χιμαραίος είπε...

Ρε εσείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ, τι λέτε. Ο Γκόρος δεν χρειάζεται να κάνει πολλά. Να συνεχίσει το δρόμο του Μπολάνου και τότε όλα είναι πρίμα γι΄αυτούς που τον έφεραν στην εξουσία.
Η χλιαρή, γενικόλογη και χωρίς στοιχεία αντίδρασή σας επιβεβαιώνει το γεγονός ότι την Χιμάρα την πουλήσατε εσείς σε τέτοιο σημείο που τώρα δεν έχετε τα κότσια να αντιδράσετε σθεναρά.
Βρείτε αλλού κορόιδα. Καμιά δικαιολογία δεν σας απαλλάσσει από το αντεθνικό έργο σας. Τώρα αφήσατε την Χιμάρα και τρέχετε στην Κορυτσά. να σβήσετε και εκεί τον ελληνισμό που μόλις άρχισε να αναζητεί τις ρίζες του. Είστε, είστε νεκροθαύτες του ελληνισμού....
ο Χιμαραίος

Ανώνυμος είπε...

Εσεις οι Χιμαράιοι δεν είστε με τα καλά σας, Αλληλοσπαράζεστε μεταξύ σας και ο ένας λέει τον άλλο προδότη και αλβανό! Μηπως τελικά δεν ξέρετε τι είστε;;; Αντε να τα βρείτε και μη μας πρείζετε αλλο με τα καμωματα και τις λοποδητιές σας. Οπως στρώσατε να κοιμηθείτε. Μόνοι σας τα δημιουργείτε, μόνοι σας βγάζετε δημαρχους, εσείς τους ψηφίζετε, μην παραπονιεστε τώρα, Λουστείτε τα...ταιστατε τοσα χρόνια τον Μπολλάνο, ας φάει και ο Γκορος που εσεις εκλέξατε. Δικο σας παιδί είναι! Αιντεεεε "υπερπατριώτες"

..... είπε...

Βαρατε βιολοντζιδες της Δροπολης να χορέψουν οι μεσίτες της χειμαρας! Για άλλη μια φορά η γη μας πωλείται είς το ονομα της "μεγάλης μας ιδέας" της Ομόνοιας... Αντε Εφη κατέβασε κ πάλι τη ρητορεία σου να μας διαψεύσεις, να μας πεις πως για όλα φταίει το κόμμα των ελλήνων κ ότι όσοι δεν ακολουθούμε την Ομόνοια είμαστε προδότες.. Αν όμως τα πράγματα είναι έτσι, ο σύντροφος Dule για χαρη της πατριδας να δηλώσει παραίτηση η απ την ενβεριστικη συμμαχία η από το αξίωμά του γιατί είναι υπεύθυνος για όλα, εκτός κι αν δεν του βγαίνουν τα κουκιά με το Γύφτο Rama κ τραβάει προς τον doctor Sala.. Λέω εγώ τώρα....

Ανώνυμος είπε...

Ilikrina fili qe files tu keaadh,tu mega qe opion allu komathelete,dhe mboro na katallavo ,jati toso megallo endhjafero qe toses poles anaqinosis monon ja tin HIMARA.Okapetan Bollanos mipos to enoi dhikotu cifliqi,qe dhernete qe skotonete,qe jatis ipolipes periohes tis VORIO IPIROS ,pu tis arpazun i alloethnis me pseftika ishkohartja ,dhen njazete kathollu ute o idhjos ,alla ute qe to psihopedho tu arhipeskopu,pu njazete monon ja tin kareklla tu qe ja tin volemeni parea tu.Episis qe i ipolipi vuleftes vorio ipirotes aporo me ti sto dhjavollo ashollunde eqi stin allvaniqi vuli,qe me ti tharos qe thrasos tha erthun se 8+9minesna mas zitisun qe pali tin psifo mas.O KOCO DANAJ qe i simahia tu lene oti stin allvaniqi vuli ine 7 mionotiqi vu leftes
apo tus opius 2 ipurji,qe afto to ekmetalevun os volema pros tin eliniqi mionotita,jati afti i idhji ja 21 hronja dhen ekmetalevonde afto to volema,ja na asholithun tin idhjoktisia qe me ta alla provlimata pu enohllun tus psifoforus tus.Imun 20 sharis qe ejina penindaris,alla akuo ta idhja qe ta idhja,mipos irthe o qeros na dhiksi tin andria tu o BOLLANOS QE I IPOLIPI VOLEMENI QE NA PARETITHUN EDHO QE TORA,JATI PISTEVO MEMTIN PSIFO THA TA VRUNE POLI SKURA.O NIKO LITIS pu ine nearos qe dhen ezise ta hronja tis dhktatorias,sto arthro tu ta egrapse poli kalla qe lei tin pragmatikotita pu tin krivun i kareklo manidhes,ute qe afto tu enhli.Pistevo oti ta minimata aftu tu arthru prepi na ta llavun sovara ,jati ean agriepsi i neolea ,pu dhen ftei tipota ja olla afta pu simvenun,sigura tha ta vrune skura qe ahara.Qe kati telefteo.Ean o BOLLANOS dhen mbori na honepssi tin ita tu apo ton GORO,ENOITE OTI DHEN INE KALLOS KAPETANJOS,QE THA ITAN PROS KALLO TU HORU NA IHE IPOVALI TIN PARETISI AMESOS META TIS EKKLOJES-ALLA PU NA VRETHUN TETJI KAPETANJI- O vurkaris

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριώτες μου Χειμαριώτες.
Διαβάζοντας τα σχόλια σας διαπιστώνω την απάθεια σας για το κάθε τι που γίνετε γύρο σας και αφορά τον τόπο σας, την οικογένεια σας και την περιουσία σας.
Για μια ακόμα φορά αντί να δω νέους ανθρώπους να εκνευρίζονται, να εξοργίζονται και να διεκδικούν με μια φωνή τα όσα τους αναλογούν, προσπαθούν απλά να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους με ένα κείμενο κάτω από κάποια ανακοίνωση.
Στα κείμενα σας φίλοι μου παρατηρώ ένα «κατηγορώ» προς όλους και για όλα. Χρησιμοποιείτε κατά κόρον μια προστακτική για το τι θα πρέπει να κάνουν οι άλλοι και δεν λέει κανείς τι κάνει ο ίδιος. Χαρακτηρίζετε αυτούς που ψήφισαν και εσείς ι ίδιοι δεν μας λέτε αν εσείς κάνατε τον κόπο να ψηφίσετε.
Το χειρότερο όμως από όλα είναι πως την αδυναμία σας να ακολουθήσετε και να γίνετε μέρος των εξελίξεων, την αδυναμία σας να ορθώσετε λόγο και ανάστημα απέναντι στα συμφέροντα που λυμαίνουν τις περιούσιες σας και τον τόπο σας την μετατρέπετε και ένα δριμύ κατήγορο προς όποιους έχουν τα κότσια και την θέληση να επηρεάσουν αλλά και να διαμορφώσουν τις εξελίξεις.
Γράφετε κείμενα «δια του καναπέος», στα οποία χαρακτηρίζεται ανθρώπους και πολιτικές και εντάσσετε όλους και όλα σε ένα κάλαθοι. Στο καλάθι εκείνο με τα άχρηστα.
Το θέμα είναι όμως πως αν δεν ξεχωρίσετε το χλωρό από το σάπιο τότε μάλλον είστε καταδικασμένοι να ακολουθείτε τις εξελίξεις και να βλέπετε τους άλλους να αρπάζουν ότι σας ανήκει. Αυτή σας η συμπεριφορά και στάση είναι εκείνη στην οποία αποσκοπούν και αυτοί που λυμαίνονται τις περιούσιες σας και πλουτίζουν καθημερινά εις βάρος σας.
Αρθρώστε λόγο και κάντε πολική, γίνετε εσείς κινητήρια μηχανή που σύρει μπροστά τον τόπο. Μην χαρακτηρίζετε τις ενέργειες τον άλλων αλλά κάντε τους άλλους να σας υπολογίζουν, να σας σέβονται, να σας φοβούνται και να σας εμπιστεύονται.
Αν πάλι δεν είσαστε ικανοί για τίποτα από τα παραπάνω βρείτε κάποιον που σας τα εμπνέει και ακολουθείσθε τον και στηρίξτε τον για να πάρει μπροστά αυτός ο τόπος.

Δημοσίευση σχολίου