Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Οι αλβανοί στέλνουν ναρκωτικά στην Ελλάδα με απίθανα μέσα




Σε αλβανικό λεωφορείο 10 κιλά ναρκωτικά «εμβαπτισμένα» σε τυρί!

• «Όργιο» παρανομίας αποδεικνύεται ότι γίνεται σε λεωφορεία που μεταφέρουν επιβάτες από την Αλβανία στην Ελλάδα. Μετά τις απανωτές συλλήψεις λαθρομεταναστών μέσα σε αυτά -στα Γιάννινα-, ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες των ελληνικών ΚΤΕΛ και κυρίως αυτές του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και του Προέδρου του Γρηγόρη Γκίκα, για  τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα δρομολόγια των συγκεκριμένων λεωφορείων, που είναι κυρίως αλβανικά.
Όπως έγινε γνωστό, στην Κακαβιά, από την Αλβανική πλευρά, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10 κιλά ναρκωτικών ουσιών με προορισμό την Αθήνα, που ήταν
…εμβαπτισμένα σε συσκευασίες τυριού! Τα ναρκωτικά –που δεν εξακριβώθηκε το είδους τους- εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στις αποσκευές των επιβατών του λεωφορείου της εταιρείας «MAKSA TRAVEL» που εκτελούσε το δρομολόγιο Αργυρόκαστρο – Αθήνα.

Μέσα σε τυρί…
H ποσότητα των ουσιών είχε τοποθετηθεί επιμελώς σε 4 συσκευασίες τυριού! Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αλβανικής Αστυνομίας, σε κάθε συσκευασία υπήρχε μια στρώση τυριού και ακριβώς από κάτω είχε τοποθετηθεί μέρος της συνολικής ποσότητας των 10 κιλών!
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν εκ των επιβατών ως κάτοχο των ναρκωτικών, καθώς και άλλον έναν Αλβανό, ο οποίος εικάζεται πως είναι συνεργός του. Η Αλβανική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την προέλευση των ναρκωτικών, καθώς και των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.
***
Πάντως το παραπάνω γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη να εφαρμοστεί άμεσα ο Νόμος για τα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια από την Αλβανία στην Ελλάδα.
Αντί το Κράτος να χορηγεί παρατάσεις στην εφαρμογή του Νόμου –όπως έγραψε ο «Π.Λ.» αναμένεται να τεθεί σε ισχύ πλέον από τις 10 Οκτωβρίου, αν και έχει ψηφιστεί εδώ και μήνες- καλό θα είναι να προστατεύσει τα συμφέροντά του, αφού χάνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ από τη συνεχιζόμενη παρανομία, μιας και τα λεωφορεία αυτά δεν κόβουν εισιτήρια, ενώ είναι και κινούμενα… σαράβαλα!
«Πρωινός Λόγος»

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ(ΕΛΠΙΖΩ!)ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΌΛΥΤΑΡΑΧΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ -ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ-ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ(ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ). ΤΕΛΟΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,
ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟΝ "ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ" ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ Γ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Γ κινούμενα… σαράβαλα!ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση σχολίου