Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΝΕΟΣ. Δελτίο Τύπου για τα γεγονότα της Χειμάρρας


Την Πέμπτη το βράδυ ομάδα νεαρών αλβανών, δολοφόνησαν Έλληνα Βορειοηπειρώτη στη Χειμάρρα επειδή «τολμούσε» να μιλάει Ελληνικά! Οι απόπειρες εκφοβισμού του Ελληνικού στοιχείου, από την θεωρία δείχνουν να περνούν στην πράξη, ειδικά μετά τις τελευταίες επιθετικές ανακοινώσεις και εκδηλώσεις των Τσάμιδων, παρουσία Αλβανών αξιωματούχων. Τα δε Αλβανικά ΜΜΕ, ενώ στην αρχή παρουσίασαν το έγκλημα σαν αυτό ακριβώς που είναι – δολοφονία με εθνοτικά κίνητρα, στην συνέχεια προσπάθησαν να το προβάλουν ακόμα και σαν ατύχημα!


Η αντίδραση της Ελληνικής κυβερνήσεως απ’ την πλευρά της, ήταν η αναμενόμενα…χαλαρή και με την απαραίτητη δόση στρουθοκαμηλισμού, αφού αναφέρθηκε σε απόπειρα να υπονομεύθουν οι «διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας», παραβλέποντας την ξεκάθαρη υποστήριξη του επισήμου Αλβανικού κράτους στις επεκτατικές ονειρώξεις των συνεργατών των Ναζί, Τσάμιδων. Κατά τα άλλα, στελέχη της κυβέρνησης κυριολεκτικά παρακαλάνε τους Αλβανούς που μένουν στην Ελλάδα να προσέλθουν να ψηφίσουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές…

Ας καταλάβουν αυτοί που προσωρινά μας κυβερνούν, πως θα λογοδοτήσουν για την ανεπάρκειά τους να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό όπου κι αν βρίσκεται. Η υπόθεση της Βορείου Ηπείρου, είναι ζήτημα αξιοπρέπειας όσο και ανειλημμένων υποχρεώσεων της Μητροπολιτικής Ελλάδας, και τα δίκαιά μας εδράζονται τόσο στο Διεθνές Δίκαιο όσο και στην υποστήριξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των εκεί γηγενών Ελλήνων.

Η Ελληνική Εθνική Μειονότητα χρειάζεται την στήριξη και την συμπαράσταση όλων μας, του απλού κόσμου και πάνω απ’ όλα μιας ισχυρής Ελληνικής κυβερνήσεως που με αυτοπεποίθηση θα υποστηρίζει τις θέσεις της!


13/08/2010
Τομέας Βορειοηπειρωτικού Αγώνα της ΝΕ.Ο.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου