Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Καταζητούμενος ο Ναούμ Ντίσος

Σύμφωνα με τα αλβανικά ηλεκτρονικά μέσα, ο πρόεδρος της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς, από σήμερα συγκαταλέγεται στους καταζητούμενος της αλβανικής αστυνομίας.
Μετά την καταδικαστική απόφαση για τον κ. Ναούμ Ντίσο απο το Εφετείο Κορυτσάς, με ένα χρόνο φυλάκισης, ο δικηγόρος του είχε ζητήσει να μην συλληφθεί πριν την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που έχει προσφύγει, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό από το Πρωτοδικείο Κορυτσάς. Την επομένη (χθες), η εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, παρόλο που του δίνεται η δυνατότητα να εξεταστεί το αίτημα του και από το εφετείο, εντός δέκα ημερών.

Με «κινηματογραφικό» τρόπο, 20 αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του και άλλους χώρους, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν  μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα η αλβανική αστυνομία να τον κηρύξει καταζητούμενο.

Είναι σαφές πως κάποιοι από την αλβανική πλευρά, θέλουν να κρατούν το θέμα στην επικαιρότητα, και φαίνεται πως το πετυχαίνουν με τα «παραθυράκια» που δίνουν στον κ. Ντίσιο για προσφυγές.
Σε αυτή την δίκη, στο σκαμνί δεν κάθετε μόνο ο κ. Ντίσιος αλλά όλος ο Ελληνισμός της Κορυτσάς και οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να την παρακολουθούμε ως τη δική μας δίκη, πρωταγωνιστής όμως δεν μπορεί να είναι άλλος από τον κ. Ντίσο. Δε γνωρίζουμε ποιος τον συμβουλεύει αλλά η τακτική του κρυφτού (ακόμα και αν δεν είναι έτσι αυτό σκέπτονται οι περισσότεροι) δεν μας τιμάει.

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη, εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ! Δημοσιευεις οτι εσυ γουσταρεις!
Κάνεις πιο ανάλφρους σχολιασμους άλλων και τους δημοσιεύεις!

Korca είπε...

Na eyxaristisoume ton Spiro Ksera gia tin voithia pou mas edhose.

Ανώνυμος είπε...

Telika dhen katallaveno tipotes,eimai poli mberdhemenos!!!!I apli polites borioipirotes dillonoun tin synparastasi tous sto Ntiso.O Ypourgos Kseras gia ti ton poulise??I Omonia kai KEAD katadikazoun sta allbanika MME tin allbaniki dikiosini,eno to Mega dhen tin eixo akousi,ektos apo ena deltio typou pou kani eklisi stin elliniki politia kai oxi pros allbaniki kivernisi!!!!!Poli periergo.......

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7:30 σε πληροφορώ ότι ο πρόεδρος του ΕΕΜΜ έχει δώσει 2 φορές συνέντευξη και έχει καταδικάσει το γεγονός στα αλβανικά ΜΜΕ άλλα αυτά προτίμησαν να μην προβάλουν τίποτα για ευνοήτους λόγους.
Το ότι εις το σύνολο τους τα ανθελληνικά αλβανικά ΜΜΕ δίνουν βήμα μόνο στους εκπρόσωπους του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ έμενα μου είναι απόλυτα κατανοητός και ο ρόλος των εκπρόσωπων του κόμματος των μειονοτήτων, για σένα πιστεύω πως το λιγότερο θα πρέπει τουλάχιστον να σε προβληματίσει.
Η φίμωση από κεντρικά ΜΜΕ σε όσους ασχολούνται με την πολιτική είναι ξεκάθαρο το τι σημαίνει!

Έχει σταλεί διάβημα διαμαρτυρίας στο αρμόδιο αλβανικό υπουργείο για την εν λόγο αυθαιρεσία των δικαστικών αρχών.
Ο κ. Ξέρα δεν πούλησε κανέναν συνήθως σε πουλάνε και σε προδίδουν οι συμπατριώτες σου Ο κ. Ξέρα το μόνο κοινό που έχει με τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό είναι μόνον η μερική γνώση της ελληνικής γλώσσης και στην συγκεκριμένη δήλωση υπερασπίστηκε απλά τις αλβανικές θέσεις που εμένα μου φαίνεται καθόλα φυσιολογικό και πιστεύω ότι η υπεράσπιση των αλβανικών θέσεων είναι υποχρέωση του κάθε Αλβανού πόσο μάλλον ενός υπουργού μιας αλβανικής κυβέρνησης.

Δεν ξέρω αν σου έλυσα κάποια περιέργεια η σου δημιούργησα και άλλες, αλλά έτσι έχει πραγματικότητα!

Ανώνυμος είπε...

ja signomi ja pia Omonoia milate ;stin korytsa mia Omonoia yparxei ke ayti einaiiOmonoia
Perifereia Korytsas me proedhro ton Naum,ke oso
ja KEADke karamelices einai saxlamares ,pou einai megalos proedros toy KEAD;na yperaspisi enan ellina,pu dhikazete ja mia xoufta tsimento;
i tous aresei na ton valoun mesa ;

Ανώνυμος είπε...

Den katalavenw ja pia Omonoia milate jati stin Korytsa mia Omonoia einai iOmonoia Perifereia Korytsas me proedro ton Naoum Ntisio,aste tis karamelitses pou exoun pari ta lefta tou kosmou mi lete tipota tous kserei i Korytsa,eno ja to KEAD asto na paei tin kseroume tin agapi tous ja ton Naoum,Pou einai o megalos proedros touKEAD o prostatis taxa twn Ellinwn;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΟΡΥΤΣΑΙΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΛΕ ΚΑΙ Ο ΞΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΥΒΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.

ΓΑΜ@ ΤΟ ΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@!

Δημοσίευση σχολίου