Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Περίεργο επεισόδιο στο Μαυρομάτι!

Ύποπτο όχημα που οδηγούσε Βορειοηπειρώτης ξέφυγε στην Αλβανία σπάζοντας τις μπάρες των συνόρων!
Τελευταίες πληροφορίες

Ένα ύποπτο και συνάμα επικίνδυνο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί (24/1/2012), στο Τελωνείο Μαυροματίου στα Ελληνοαλβανικά σύνορα στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας.
Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, ΙΧ αυτοκίνητο τύπου ΒΑΝ μάρκας Mercedes Veto, που οδηγούσε Αλβανός υπήκοος, πέρασε τα σύνορα, ερχόμενος από Αλβανία!
Στον διαβατηριακό έλεγχο που του διενήργησαν άντρες της Αστυνομίας, βρέθηκαν όλα τα έγγραφά του σωστά και του επετράπη η είσοδος στην χώρα.
Στην συνέχεια όμως και λόγω του ότι το ΙΧ θεωρήθηκε ύποπτο, οδηγήθηκε από Τελωνειακούς Υπαλλήλους και άντρες του ΣΔΟΕ, για περαιτέρω έλεγχο, στο πίσω σημείο του Τελωνείου.

Ο οδηγός του ΙΧ, όταν αντιλήφθηκε πως θα του γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, πάτησε γκάζι και αναπτύσσοντας ταχύτητα, έσπασε την μπάρα και διέφυγε στο εσωτερικό της Αλβανίας.
Οι Τελωνειακοί και οι Αστυνομικού, μόλις συνήλθαν από το αρχικό σοκ, αφού κινδύνεψαν να τους πατήσει ο οδηγός, ειδοποίησαν της αρχές της γείτονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ εντοπίστηκε από τους Αλβανούς Αστυνομικούς, 10 περίπου χιλιόμετρα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα.
Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ΙΧ δεν βρέθηκε έως αυτή την ώρα τίποτα το ύποπτο, σύμφωνα με τις Αλβανικές Αρχές.
Οι έμπειροι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας θεωρούν πολύ πιθανών ο Αλβανός να προσπάθησε να εισάγει ποσότητα ναρκωτικών στην χώρα μας και ίσως να πρόλαβε να τα ξεφορτωθεί το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε έως ότου τον σταματήσουν οι Αλβανικές Αρχές!
Το περιστατικό αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι διωκτικές αρχές της Θεσπρωτίας καθημερινά, αφού συναναστρέφονται καθημερινά με κάθε λογής εγκληματία!
http://892fm.blogspot.com/2012/01/blog-post_1434.html

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βορειοηπειρώτη», ο οδηγός είναι κάτοικος της Επαρχίας Λιβαδειάς. Η αλβανική αστυνομία, μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο που έκανε στη διαδρομή Μαυρομάτι – Κουλουρίτσα που συνελήφθει, στο αμάξι και στο σπίτι του υπόπτου, δεν βρέθηκε τίποτα και τον άφησαν ελεύθερο. Ο 40χρονος άνδρας είναι οδηγός βαρέων οχημάτων και όπως είπε ανέδρασε με αυτό τον τρόπο γιατί τον ενοχλεί ο τρόπος που του συμπεριφέρονται οι τελωνιακοί. Την εκδοχή του 40χρονου είναι δύσκολο να την πιστέψουν οι αστυνομικοί που δεν έκλεισαν ακόμα το φάκελο αλλά όσοι τον γνωρίζουν τον έχουν ικανό για κάτι τέτοιο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου