Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο εκπρόσωπος του ΟΑΣΕ στα Τίρανα, κατά του ηγέτη των “Kuqezi” Kreshnik SpahiuΤην υπόθεση Σπαχίου σχολίασε σήμερα ο πρέσβης του ΟΑΣΕ στα Τίρανα Εουγκέν Βόλφαρθ. Ερωτηθής από δημοσιογράφο σχετικά με την πρόταση της πλειοψηφίας για καθαίρεση του αντιπροέδρου του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης κ. Κρεσνίκ Σπαχίου,  απάντησε πως αυτόςε τον χρόνο πρέπει να τον αφιερώσει στη δουλειά του.
"Ο Κρεσνίκ Σπαχίου πληρώνεται από τους αλβανούς φορολογούμενους γιατί είναι ένας δημόσιος λειτουργός. Ο δημόσιος λειτουργός οφείλει να αφιερώσει χρόνο στο θεσμικό του καθήκον" – ανέφερε ο Βόλφαρθ.

Και συνέχισε πως "Το θεωρώ όχι μόνο νόμιμο να γίνουν οι απαραίτητες ερωτήσεις, αλλά να δοθούν οι απαντήσεις στη βουλή γιατί αυτός είναι ο κατάλληλος χώρος για κάτι τέτοιο. Για συμπεριφορές ανωτάτων λειτουργών θεωρώ πως η βουλή  είναι ο χώρος  όπου μπορούν να γίνουν οι συζητήσεις" – κατέληξε ο Βόλφαρθ.
Έτσι, όπως άλλωστε έχει κάνει και άλλες φορές , ο πρέσβης του ΟΑΣΕ  και στην περίπτωση αυτή κατά κάποιον τρόπο φαίνεται να  συμμερίζεται τις απόψεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας του Μπερίσα.
Deropoli.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου