Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Την επόμενη Τρίτη στη ΝΕΤ, η Μάγια Τσόκλη στο Αργυρόκαστρο


Σε μια προσπάθεια να κατανοήσει τους ανθρώπους, που θεωρούνται Έλληνες στην Αλβανία και Αλβανοί στην Ελλάδα, τους ανθρώπους που μοιράζονται και επηρεάζουν τη καθημερινότητά μας. Τρίτη, 8/11/2011, στις 19.00 στη ΝΕΤ Αποτελούν ένα ενεργό εργατικό δυναμικό στη χώρα μας, η εκπομπή επισκέπτεται την περιοχή του Αργυρόκαστρου. Η Μάγια θα εντυπωσιαστεί από την oμορφιά της πέτρινης πόλης και γενέτειρας του συγγραφέα Ισμαήλ Κανταρέ, αλλά και από την ατμόσφαιρα των γύρω μικρότερων χωριών που μετά το μεγάλο κύμα μετανάστευσης βλέπουν τους νέους να επιστρέφουν.
Παρουσίαση - έρευνα: Μάγια Τσόκλη Φωτογραφία - σκηνοθεσία: Χρόνης Πεχλιβανίδης Μοντάζ: Ηρώ Βρετζάκη Παραγωγή : ONOS PRODUCTIONS Και την Πέμπτη, 10/11/2011, στις 19.00 το ταξίδι στην Τένεδο
Ert.gr

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Balkan προπαγάνδα express

διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας για την βουλευτή που όπως φαίνεται της περισσεύουνε ώρες για να κάνει και εκπομπές

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/balkan-express.html

Ανώνυμος είπε...

BOΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ(ΝΟΜΙΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΕΚΑΣΕΙ ΜΕ ΑΖΑΞ.. ΑΟΡΑΤΟΙ!!!!ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΚΛΗ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑ.ΕΦΟΣΟΝ 97% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ . ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

Η εκπομπή είναι επανάληψη από παλιά και θεωρείται μια από τα καλύτερε ντοκιμαντέρ για μας.
Όταν πρωτοεμφανίστηκε, οι αρνητικές αντιδράσεις των Αλβανών έφθασαν στο ζενίθ. Σκιά της Τσόκλη ξανά αυτός ο.... Μπάρκας.... Εκανε λέει μετά και δικό του ντοκιμαντέρ, αλλά φοβάται να το προβάλλει γιατί...::!!

Δημοσίευση σχολίου