Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Νέο Δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Τίρανα από την Olympic Air


Η πρώτη διεθνής πτήση από τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της μετατροπής της σε βαλκανικό κέντρο
Άλλη μια νέα πτήση δρομολογεί στο πρόγραμμα της η Olympic Air από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προς τα Τίρανα, την πρωτεύουσα της Αλβανίας. Έχοντας ως στόχο να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων, η Olympic Air επιλέγει το συγκεκριμένο προορισμό, συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη με τα Τίρανα δυο φορές (Δευτέρα και Παρασκευή) την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 2 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Bombardier 78 θέσεων.

Σύμφωνα με στελέχη της Olympic Air, καθημερινά μετακινούνται γύρω στα 1.000 – 1.500 άτομα οδικώς στην Αλβανία και με το συγκεκριμένο δρομολόγιο η αεροπορική εταιρία ευελπιστεί να κερδίσει μερίδιο αυτών των μετακινήσεων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Olympic Air γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της και σ’ αυτό το χρονικό διάστημα έχει μεταφέρει περίπου 7.720.000 επιβάτες, με περισσότερες από 125.000 πτήσεις. Συνολικά πετάει σε 73 προορισμούς, από τους οποίους οι 32 είναι στην Ελλάδα και οι 41 στο εξωτερικό (είτε απευθείας είτε με στρατηγικές συνεργασίες). Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» πετάει συνολικά σε πέντε προορισμούς, Αθήνα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εκτελούνταν πτήσεις και προς Σκιάθο και Μύκονο, ενώ σύντομα, όπως προαναφέρθηκε, θα συνδεθεί και με τα Τίρανα.
http://www.e-airtickets.gr/aeroporika-nea/thessaloniki-tirana-olympic-air/

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

άκυρος ο τίτλος σου

Ανώνυμος είπε...

Το απευθείας δρομολόγιο το έκοψε η Olympic Air από Θεσσαλονίκη-Τίρανα, πλέον θα πρέπει να ψάχνεις αεροπορικα εισητηρια μέσω Αθήνας.

Δημοσίευση σχολίου