Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ονειρεμένος ΠΑΟΚ στο Λονδίνο (βίντεο)

Παίζοντας με 10 από το 38’ νίκησε την Τότεναμ με 1-2
Ο ΠΑΟΚ των 10 παικτών (αποβολή Σταφυλλίδη), έχοντας στη σύνθεση του 7 έλληνες (Χαλκιάς, Μαλεζάς, Σταφυλλίδης, Φωτάκης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης) έκανε ονειρικό ξεκίνημα στο Λονδίνο κόντρα στην δεύτερη του αγγλικού πρωταθλήματος Τότεναμ, προηγούμενος από το 13’ με 0-2. Στο 38’ ο ολλανδός διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι και κόκκινη στον 17χρονο Σταφυλλίδη, δίνοντας την ευκαιρία στην Τότεναμ

να μειώσει σε 1-2, αποτέλεσμα το οποίο ο ΠΑΟΚ κράτησε με νύχια και δόντια μέχρι το τέλος, πετυχαίνοντας μεγαλειώδη πρόκριση στους "32" του Europa League.




5 comments:

Ανώνυμος είπε...

όλα τα λευτα είναι στο δευτερο βίντεο στο 0.22

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Βορειοηπειρώτη και εσύ… εδώ παλικάρια σφάζονται στα πόδια του Ντούλε και του Λούτση, φιλίες διαλύονται στο όνομα της πατρίδας και εσύ εσείς κουράγιο να γράφεις για τον Μπάοκ???

Βορειοηπειρώτης είπε...

Η λύση είναι μία, Παόκ-μανία….

N.Dhmokratia είπε...

borio hpeirvth ta therma mou sigxaritiria gia tin paokara mas!!! an k den eimai paok apopse eniosa polu iperifanos pou eimai ellinas..apedikse pos yparxei akoma elliniki psixi k poly dyskola tha pethanoume... as einai kala o tzefry me tin zoyrlopaea ton 300.
ekoinon ton cafe pote 8a ton keraseis?

Alex85 είπε...

ειπα και γω....χαχαχχαχαχα για σου ρε βορειοηπειρωτη αρχοντα.....μπραβο στον παοκ παντως....!!!

Δημοσίευση σχολίου