Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Με αναφορά στο Βορειοηπειρωτικό, η απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη


«Όποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας. Είναι αλήθεια πως η δράση μου από τα 16-17 μου δεν ήταν και δεν είναι στενά κομματική. Ήταν και είναι για την εθνική πολιτική, την συμπαράσταση στον Κυπριακό και Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, στο Αρμενικό και Κουρδικό Κίνημα. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους,
 
τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος.Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του. Εγώ πάντως στις 4 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται».

Αυτη ήταν η απάντηση του στενού φίλου του προέδρου της ΝΔ στην επίθεση που δέχτηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ανάμεσα σε όλα τα άλλα δήλωσε στο Βήμα fm για το Φαήλο Κρανιδιώτη «Είναι όψιμος Νεοδημοκράτης. Γνωρίζω τους αγώνες του για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ, όχι όμως και για τη ΝΔ. Γι’ αυτό δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές στη ΝΔ».

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

failo eisai maggas re , ta les maggika esena theloume kai oxi ton kseneroto i nd stous gnisous laikous magges deksious kai oxi stous demek deksious , faile mas kaneis kai aisthanomaste sigouria, asfaleia kai ethniki perifania me ton tsabuka sou stous metanastes , stous tourkous ktl..mas dikaioneis re palikari.
pou se re papadopoule na
thavmaseis ton politiko sou apogono failo!
o filos sou o giosaqis ti kanei re alani, tin ferrari pos tin konomises re palikari ..oust re tzaba magga,fasistomutro tou kerata kai pseytopatrioti !! na ton xairesai samara alla tetoio mutro den eisai kai tou logou sou!!

Δημοσίευση σχολίου