Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. Αλβανική συμμορία μέσω Facebook...(Φώτος)

Ο γνωστός Τόνι της συμμορίας
των βιαστών ληστών

Αξιοποιώντας την αφέλεια Αλβανών κακοποιών που ανέβαζαν τα κατορθώματά τους στο Facebook, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην εξάρθρωση σπείρας.
Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με όπλα και χρήματα στο Facebook "έκαψαν" σπείρα Αλβανών κακοποιών που έπεσε στα δίχτυα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αγνοώντας το ρίσκο που είχε η συγκεκριμένη κίνηση τους, οι κακοποιοί ήθελαν να ενισχύσουν το "προφίλ" τους και έτσι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνέδεσαν με ευκολία πρόσωπα και πιθανές πράξεις.
Η έρευνα των αστυνομικών στην Αθήνα.......

σύμφωνα με "Το Βήμα", ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν άνδρες της Αστυνομίας που ασχολούνται με το Facebook πρόσεξαν ορισμένες ιδιότυπες φωτογραφίες σε σελίδες αλλοδαπών που διαμένουν στην Αθήνα κι όχι μόνο.

Δείτε φώτο από διάφορους "εργάτες" Αλβανούς κατσιαπλιάδες που κατσικώθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα...

Έκπληκτοι είδαν τους δημιουργούς συγκεκριμένων προφίλ και συγγενών τους να κρατούν ημιαυτόματα, να προτάσσουν περίστροφα και να έχουν φωτογραφίες με όπλα και λεφτά πάνω σε τραπέζι.
Σε άλλες πάλι φωτογραφίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είδαν τα πολυτελή αυτοκίνητα που διέθεταν οι συγκεκριμένοι χρήστες.
Βάσει των στοιχείων, το αρχείο συμβάντων και τους αριθμούς των απεικονιζόμενων αυτοκινήτων, οι αστυνομικοί άρχισαν να συνδυάζουν τα εικονιζόμενα πρόσωπα με ανεξιχνίαστες ληστείες και διαρρήξεις που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες.


http://www.eglimatikotita.gr/2011/11/facebook_21.html

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

einai kai alvanoi einai kai malakes

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Α υ τ ό 'ξαναπές το!

Brera είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?

Δημοσίευση σχολίου