Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εκτός της ΚΟ χωρίς να διαγράφεται από τη ΝΔ o Π. Καμμένος


Καταψήφισε την Κυβέρνηση και ο θεσπρωτός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Κατσούρας  
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μέχρι τέλους παρέμεινε πιστός στην απόφαση του να καταψηφίσει την κυβέρνηση συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης εκδόθηκε μία λιτή ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας: "Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τίθεται ο Βουλευτής και μέλος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος".

Γιατί καταψήφισε


"Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση", είχε διαμηνύσει την Τρίτη, από το βήμα της Βουλής ο Π. Καμμένος, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Παπανδρέου και Παπαδήμο, βάζοντας παράλληλα στο στόχαστρο τον παρόντα εκείνη την ώρα στη Βουλή, Γ. Παπακωνσταντίνου.


"Ποια εμπιστοσύνη μπορούμε να δείξουμε σε έναν πρωθυπουργό για τον οποίο η γαλλική εφημερίδα Le Monde αναφέρει ότι είναι από τους πρωτεργάτες της μεγάλης τράπεζας Goldman Sachs, η οποία ορίζει τη νέα τάξη πραγμάτων και παρεμβαίνει και στην Ιταλία; Σε αυτή δούλευε κι ο κ. Παπακωνσταντίνου παλαιότερα", είπε ο κ. Καμμένος.

"Υπάρχει ή όχι εμπιστοσύνη σε έναν πρωθυπουργό που αν μεν κρατήσει την πατριωτική του στάση έχει καλώς, αν όμως πράξει αυτά που υπόσχεται στην "Τριμερή" -που είναι μέλος- μαζί με τα συμφέροντα εκείνων των ΜΜΕ που τον στήριξαν, οδηγούν σε απαξία των πολιτικών, σε καταρράκωση κάθε θρησκείας και σε παγκοσμιοποίηση με επικράτηση των αγορών και των τραπεζών", τόνισε ακόμη ο βουλευτής και κάλεσε όλους να αναλογιστούν ότι αυτή θα είναι η τελευταία Βουλή "γιατί η επόμενη είναι συμφωνημένο να γίνει με λίστα και κάποιοι από μας δεν θα είμαστε μέσα γιατί μιλάμε πολύ".
Από το www.nooz.gr

Όχι" ψήφισε και ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρ. Κατσούρας

Ο ηπειρώτης βουλευτής είχε ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής ότι καταψηφίζει τη νέα κυβέρνηση.

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Borioipiroti eheis ena vitsio na provaleis tus karagiozidhes tu eliniku koinovuliou...

Ανώνυμος είπε...

αυτά είναι τα πιστεύω του, ρε Καραγκιόζη της ανωνυμίας

Ανώνυμος είπε...

Τι να διαβασεις απο αυτον τον καραγκιοζη τον Καμμενο. Μια ζωη μπαρουφες ελεγε. Ειχε βγαλει και ενα βιβλιο παλαιοτερα και εγραφε οτι η 17Ν ηταν δημιουργημα του Ανδρεα Παπανδρεου. Μετα τι λουφαξε για καποιο διαστημα.

Δημοσίευση σχολίου