Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

3η Εθελοντική Αιμοδοσία της "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"


Για 3η συνεχόμενη φορά η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» καλεί τα μέλη της αλλά και τους φίλους του σωματείου  να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της "Τράπεζας Αίματος". Προσφέροντας λίγο από το αίμα σας  βοηθάτε να κερδίσει ένας συνάνθρωπός μας τη μάχη για τη ζωή! Ενημερώστε φίλους και συγγενείς και παρακινήστε τους να συμμετάσχουν και αυτοί.

Η ΝΕ.Β στις  14 Νοεμβρίου 2010 ίδρυσε  την δική της Τράπεζα Αίματος. Σκοπός της Τράπεζας Αίματος είναι η δημιουργία επαρκούς αποθέματος αίματος για τις  ανάγκες των μελών της (και όχι μόνο). Έκτοτε

έχει εξυπηρετηθεί  ένας σημαντικός αριθμός συμπατριωτών μας σε πολλές πόλεις της Ελλάδος,που είχε άμεση ανάγκη για αίμα.Προυπόθεση όσων κάνουν χρήση του αίματος  είναι, να αναπληρώνεται το αίμα  απ τους συγγενείς του ασθενή σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια αυτή, η «Νε.Β» και σε συνεργασία με το κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» διοργανώνει την 3η Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα  9:00 πρωί έως 12:00 μεσημέρι.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο της «Νε.Β» - Πειραιώς 8, 2ος όροφος- Αθήνα.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να γίνει αιμοδότης ανά την Ελλάδα μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας αρκεί να ενημερώνει πως πρόκειται για συνεισφορά στην Τράπεζα Αίματος της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» στο Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".

Πληροφορίες: 6937249517

Νεολαία Βορειοηπειρωτών


5 comments:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια πρωτοβουλια. Μπραβο τους

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παιδια!

Ανώνυμος είπε...

ego thelo na eyxaristiso ta paidia ap ti neolea, poy me bohthisane to kalokairi otan xriastika epigontos 2 fiales me aima.einai poli kalo ayto poy kanoyn.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO

Ανώνυμος είπε...

i aimodosia einai poli simantiki,opoios den einai aimodotis den mporei na to katalavei.pragmatika sozei zoes.Dino xronia aima, ayti ti fora tha ertho ekei.

Δημοσίευση σχολίου