Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Το θέατρο του παραλόγου….

Βίντεο

Η αγωνία του Ελληνικού λαού, η φωνή της κοινωνίας να δοθεί τέλος στο θέατρο του παραλόγου, που ζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η χώρα, το γενικό αίτημα να υπάρξει επιτέλους μία διέξοδος, ουδόλως φαίνεται ότι αγγίζουν την πολιτική ηγεσία της χώρας.
Η πολιτική ζωή άλλωστε τις τελευταίες ώρες κυριαρχείται από όρους καζίνο...Άλλος μπλοφάρει κι άλλος βγάζει άσσους από το μανίκι.

Δυστυχώς η Ελλάδα, δακτυλοδεικτούμενη πλέον στην Ευρώπη και περίγελος της διεθνούς κοινότητας, δείχνει αδύναμη έστω και την ύστατη στιγμή να συγκεντρώσει τα κουρέλια της χαμένης της αξιοπρέπειας και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Η παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου που φημολογούνται τις τελευταίες ώρες δεν ήρθε ποτέ. Το δημοψήφισμα που προκάλεσε νευρική κρίση δεν θα γίνει ποτέ.
Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να στηρίξει τη δανειακή σύμβαση και ο Γιώργος Παπανδρέου κερδίζει ουσιαστικά χρόνο, καλώντας όσους θέλουν να το ρίξουν να το πράξουν κατά την διάρκεια της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.
Η Κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι ζητούμενο, μόνο που δεν θα πρόκειται για τέτοια, αλλά για μία κυβέρνηση διαχείρισης κρίσεων, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Κοινή εκτίμηση πάντως είναι ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές, τις οποίες πολύ τις τοποθετούν στον Φεβρουάριο.
Μέχρι τότε το παιχνίδι θα απαιτεί πολύ γερά νεύρα.
Epiruspost

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου