Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Οι αμερικανοί μυρίζονται τρομοκρατικό χτύπημα στην Αλβανία


Επείγον μήνυμα της πρεσβείας προς τους αμερικανούς πολίτες, να αποφύγουν 4 σημεία στα Τίρανα
Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα έχει στείλει επείγον μήνυμα, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου- προς όλους τους Αμερικανούς πολίτες που ζουν στην Αλβανία.

Το μήνυμα συμβουλεύει  τους Αμερικανούς να αποφεύγουν αρκετά σημεία της αλβανικής πρωτεύουσας, τα οποία χαρακτηρίζει ως επικίνδυνα για τη ζωή τους.


« Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα, ενημερώνει τους Αμερικανούς πολίτες, καθώς επίσης και το προσωπικό της, για  την ασφάλεια τους θα πρέπει να αποφεύγουν ορισμένα σημεία της αλβανικής πρωτεύουσας».

Στο μήνυμα αναφέρονται δύο καφέ-μπαρ, κοντά σε ένα διεθνούς φήμης ξενοδοχείο των Τιράνων, ένα εστιατόριο καθώς και το εμπορικό κέντρο της πόλης.

«Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν τις περιοχές αυτές. Σε περίπτωση ανάγκης θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Πρεσβεία», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες από πηγή προσκείμενη στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Αλβανίας,  υπάρχουν υποψίες  για δραστηριότητα εγκληματικής ομάδας, σε πολυσύχναστους δρόμους της αλβανικής πρωτεύουσας.

Πιθανόν οι πληροφορίες αυτές να συνδέονται με τις εκτεταμένες συλλήψεις που έγιναν  τις τελευταίες ημέρες, σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

--
Πηγή: Shekulli

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου