Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Με τις αποφάσεις της, η Ελληνική Κυβέρνηση διώχνει και τους λίγους Έλληνες που μένουν στη Βόρειο Ήπειρο.


Μετά τη σύνταξη του ΟΓΑ, και για το ΕΔΤΟ πρέπει να αποδεικνύεις την μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα.
Δεν μας έφτανε το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη σύνταξη του ΟΓΑ, όπου πάρα πολλοί Βορειοηπειρώτες, λόγω της παραμονής τους εις τα πάτρια εδάφη, τους κόβετε η σύνταξη, η Ελληνική Κυβέρνηση ανοίγει νέο μέτωπο με το ΕΔΤΟ (Εδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς)

Μετά το μεγάλο «δώρο» της Κυβέρνησης Παπανδρέου, όπου δε θέλει να κάνει διακρίσεις μεταξύ Βορειοηπειρωτών, Αφρικανών, Ασιατών, Αράβων κλπ, βάζοντας μας στο ίδιο πρόγραμμα «ένταξης», για να μας δείξουν περισσότερο την αγάπη τους, έβγαλαν και μία απόφαση, την οποία δημοσιεύουν στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» αρ. φύλλου 665 ημερομηνία 17 Μαΐου 2010. Απόφαση αρ. 4000/3/10-Ξ Ζ, προς όλα τα Γραφεία Αλλοδαπών των Αστυνομικών Τμημάτων (εκεί μας έχουν ενταγμένους) αναφέρει:
1.Ο κάθε Βορειοηπειρώτης που θα προσκομίσει για πρώτη φορά το ΕΔΤΟ (Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς) είτε όλοι αυτοί που θα κάνουν ανανέωση  του Δελτίου αυτού, πρέπει να έχουν μαζί τους, αποδεικτικά στοιχεία του τόπου διαμονής. Μέχρι σήμερα ο κάθε Βορειοηπειρώτης αρκεί να δήλωνε μια διεύθυνση  σε συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο και η υπόθεση έληγε. Τώρα πρέπει να παρουσιάσει το συμβόλαιο του σπιτιού που κατοικεί, ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο όπως αποδείξεις πληρωμής τηλεφώνου, ρεύματος,  κοινόχρηστων κλπ, που πιστοποιούν τον τόπο διαμονή του.   
2. Τρεις μήνες προτού λήξει το Δελτίο, πρέπει ο κάθε Βορειοηπειρώτης να παρουσιάσει στο αστυνομικό τμήμα (γραφείο αλλοδαπών) αίτηση για ανανέωση, μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία τόπου διαμονής. Εάν λήξει η προθεσμία, (μετά τους τρεις μήνες) τότε πρέπει ν’ αρχίσει ξανά από την αρχή όλη τη διαδικασία εφοδιασμού για το ΕΔΤΟ.
3.Τα πιστοποιητικά που θα παρουσιάζει ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να είναι επικυρωμένα από τις ελληνικές προξενικές αρχές και μεταφρασμένα στην Ελλάδα, σε γραφεία εξουσιοδοτημένα για την παρούσα μετάφραση. Ακόμα τα πιστοποιητικά πρέπει να είναι εκδομένα από το ληξιαρχείο εντός εξαμήνου από το ραντεβού με τις αστυνομικές αρχές.
4. Ισχύουν μόνον τα νέα βιομετρικού τύπου αλβανικά διαβατήρια.

Για να δείτε πόσο πολύ μας «υπολογίζει» η παρούσα κυβέρνηση, τη συγκεκριμένη απόφαση συνυπογράφουν τρεις υπουργοί αλλά, και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος!!!

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

μην απογοητεύεστε βρε παιδια, θα ξανακάνει μια άλλη συνάντηση ο Ραγκουσης με τη Τζακρή,Τζομακα,Θωμα Γιάννη και σια,οι τελευταίοι είναι οι θεματοφυλακες των λόγων του.Αχου συγνώμη ξεχασα βρε τον Τριχα και όλο το πασοκοεπιτελείο και οοοολα θα φτιαξουν προς το χειροτερο με δοση πρασινης αναπτυξης μουχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν ειναι ούτε ο Τριχας ούτε ο Τζομάκας ούτε κανένας. Το πρόβλημα είμαστε εμείς που ειμαστε νούμερα, βρίζει ο ένας τον άλλον και δεν μας παίρνει κανείς στα σοβαρά. Με τι θα διαπραγματευτεί το κάθε κομματικο στέλεχος σε όποιο κόμμα και να ανήκει? Σε λίγο θα μπαίνουνε στα γραφεία και θα τους βλεπουν και θα γελάνε.. Μουχαχα κάνουν όλοι μαζί μας, Παρτο είδηση και εσυ και όλοι οι άλλοι. Και καλα θα κάνουμε να σοβαρευτούμε γρήγορα γιατι δεν μας βλέπω καλα.

Εξολοθρευτής είπε...

Ο Εθνομηδενισμός δυστυχώς είναι η κύρια ιδεολογία του ΓΑΠ...δεν μπορώ να καταλάβω εμείς πως το ανεχόμαστε αυτό και πολύ φοβάμαι ότι η ΕΕΜ θα πάψει να υφίσταται εφόσον δεν θα υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την Ελλήνική καταγωγή του γηγενείς πλυθησμού ο οποίος αφού απομακρύνεται απο την ΒΗ και τα σπίτια μας τα κλέβουν οι αλβανοι τότε δεν θα μείνει κανείς και στις σύγχρονες συγκυρίες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αφού είμαστε υπό κατοχή

ΚΑΡΑΒΑΣ είπε...

Αγαπητέ μου φίλε ανώνυμε (1:44) και ανίδεε,αλλά και σύ αγαπητέ διαχειριστά, αν μου επιτρέπετε!!!
Φίλτατε, είσια άξιος της μοίρας σου (και μαζί σου όλοι εμείς οι από την απ' έκει Ηπειρο ορμόμενοι) αν νιμίζεις ότι εσύ (και εμείς) θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από τα "στάνταρς" μίας "σοσιαλιστικά" δομημένης κοινωνίας, που επιπλέον έχει το αφάνταστο προνόμιο ο προθυπουργός της να είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (ξέρεις τώρα, "πρωλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε"!!!).
Γιατί δηλαδή ρε φίλε τι παραπάνω έχεις εσύ από τον αλλοδαπό? τον μετανάστη από την Ασία??? Ε???!! επειδή δηλ. εσύ έφαγες ξύλο, υβρίστηκες, φυλακίστηκαν οι παπούδες και οι γονείς σου για την Ελλάδα, νομίζεις τώρα, ότι η "πράσινα (άλογα) αναπτυσσόμενη Ελλάδα σου χρωστάει κάτι???!!! Ήμαρτον Παναγία μου, ρε με κάτι φασίστες, ακροδεξιούς που έχουμε να κάνουμε....!!!
Ηρεμήστε μωρέ, αντί να βγείτε στους δρόμους και της πλατείες να ζητοκραυγάσετε που έκατσε και ασχολήθηκε με εμάς κοτζάμ προθυπουργάρα...... (έχει το μνημόνιο, έχει και εμάς??!!!)

Ανώνυμος είπε...

Μιας και πιασατε το πασοκ και τα λεβεντοπαιδα μας, μου ηρθε ευθυς στο μυαλο το αλλο το μπουμπουκι του πασοκ. Οδυσσεας Κορακιδης, βαζει για δημοτικος συμβουλος και στο βιογραφικο του ξεκιναει "Μεγαλωσα στον ΑΛιμο κτλ κλ". Γιατι δεν βαζει που γεννηθηκε το παλικαρι μας ?
Του χαλαει το προφιλ να γραψει οτι ειναι βορειοηπειρωτης. Αυτη ειναι η νεα γενια πασοκ ( κατσαλιδας, κορακιδης κτλ) , αξιοι συνεχιστες του τριχα ,ναι του γκιοργκι που τον ελεγαν αλβανο και δεν τον ενοχλουσε.


Καλημερα.
http://www.youtube.com/watch?v=UaybRiESsJs


Α.Α

Ευλογητός είπε...

Κατά τ' άλλα η επίσκεψη του Μπολάνου και του Ντούλε στην Αθήνα πριν ένα μήνα γιατί έγινε; Από κάποιους καλαμαράδες ήταν κι επιτυχής. Και ποια ήταν η επιτυχία; Ας σοβαρευτούμε, φίλοι μου. Να βγάλουμε έναν ηγέτη μα καθολική ψήφο. Δεν ξέρω, μέσα από Ομόνοια, μέσα από MEGA. Aς το αποφασίσουμε από κοινού. Δεν αξίζει να πειραματιζόμαστε πια με το χρεοκοπημένο (πολιτικά) ΚΕΑΔ. Αυτό σήμερα είναι το άλλοθι του Ντούλε να διαπτραγματεύεται υπερ του και εις βάρος μας. Μ' αυτό το πολύ που μπορούμε να πάμε είναι ως τη Σοσιαλιστική Διεθνή του Γιωργάκη που μας ισοπεδώνει και σε λίγο θα μας έχει στην ουρά με τα "αδέρφια" από το Πακιστάν.

Ανώνυμος είπε...

φίλε ανώνυμε των 2.21, είναι και αυτοί το πρόβλημα και αυτο που γλείφουν και ακολουθούν χωρίς να βγαίνει κάτι το ουσιαστικό για το βορειοηπειρώτη που περιμένει στην ουρά στο αλλοδαπών. και όχι μόνο εκεί,αλλά από εκεί ξεκινούν όλα τα κακά για εμάς. Αυτά τα άτομα κάνουν σφοδρή προπαγάνδα υπέρ του Πασοκ και του ΝτουλεΡαμα,ο Θωμά Γιάννη που έχει στην ιδιοκτησία του το λαικο βλήμα,συγνώμη βήμα και εχει γίνει φυλλάδα προπαγάνδας του Πασοκ και του Ντούλε. Φίλε μας αφορα γιατι είναι οι νταβατζίδες του ζητηματος μας και μας ειχαν υποσχεθεί πως τα πραγματα για τους βορειοηπειρώτες θα γινουν καλύτερα.Συγνώμη που είδες εσύ το καλύτερο;; αν είχε φιλότιμο ο Γκέργκης θα είχε παραιτηθεί απο το εθνικό συμβουλίο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΓΑ: καμία συγκεκριμένη πρόταση δεν έγινε ούτε σε αυτήν του Ντούλε, ούτε στις προηγούμενες επισκέψεις στην Αθήνα την εποχή Ν.Δ. της "ένωσης" Ντούλε-Ξέρρα. Με στοιχεία! Και ας μας δώσουν πρακτικά συζητήσεων αν θέλουν!
Με "κατουρ@μ@να" και "χ@σμένα" σώβρακα δεν σου δίνει βιλαέτι ο Πασάς όσες φορές και αν πας στην Πόλη.

Εξολοθρευτής είπε...

Η μόνη λύση είναι εθνική συσπείρωση και αντεπίθεση στους δρόμους...αφού κανένας άλλος δεν αντιδρά πρέπει να το κάνουμε εμείς

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι Β/Ηπειρώτες δεν είναι ομογενείς, αλλά ομοεθνείς. Δεν πήγαν από την Ελλάδα στην Β. Ήπειρο, αλλά είναι γηγενείς, αυτόχθονες. Το ίδιο ισχύει και για τους Κωνσταντινουπολίτες, Ιμβρίους, Τενέδιους κλπ.

Προσέχετε, διότι μια στιγμή θα λέμε ... η ομογένεια της Κύπρου!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε βορειοηπειρωτη κοβεις τα σχολια? Ειναι βρισια να πουμε οτι ο Τριχας εχει μιση καταγωγη αλβανικη? Ειναι προσβολη?
Δεν το πας καλα παντως.
Β. Ηπειρος

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω μια πικρα στα συντροφια του τρίχα στους νταλιανοκατσαριδακιδες και σια που τον κοσμουν με επιθετα εδω ...κατι φρεσκο που εμαθα και καταλαβαινω και τιν πικρα των παιδιων ειναι οτι ο τριχας εφαγε τον δικο τους πατερουλη στο πασοκ απο περιφερειακο συμβουλο και φυτεψε δίκο του... αλλά και αυτος ο έρημος πως ανεχεται τιποταδες σαν και αυτους που τον βρηζουνε εδω μεσα ..ξυπνααααα Γιοοοορη..Αρχισε
να τα χωσεισ οχι μονο σ αυτους τους μικρους επαγγελματιες πολιτικαντιδεςς αλλα και στα κυβερνιτηκα λαμογια τοθ πασοκ..

τωρα αυτα ταυ μπουρδελα που λεγοντα κομματα εξουσιασ και δλδ πασοκ και νδ δεν ειναι κομματα ειναι συμοριες και εκει μεσα ο καθενας κανει οτι του καπνισει και αλιμονο σε μας..
που ειναι οι συλλογοι μας οεοοοο?? που ειναι η ηγεσια μας οεο??
φτιαχτικαν ομοσπονδιες για να βγαλουν προεδρους υποψηφιους ,κυρουσης, τζομακας , μπελερης αυτοι οι τελευταιοι τιμανε ττην μνημη του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ με εκδηλωσεις μπουρδολογιας στην αθηνα και δημοσιων σχεσεων λιγο πριν τις εκλογες..αρε λαμογια την ξερετε τιν πουτανια τις πολιτικης..
που καταντησαμε, αχ βρε γουδι που χρειαζετε

Ανώνυμος είπε...

Ο συγγραφέας αναφέρετε καθαρά στο δημοσιευμένο ΦΕΚ. Δεν μας διευκρινίζει εάν ο ίδιος η κάποιος άλλος πήγε να εκδώσει/ανανεώσει Ε.Δ.Τ.Ο. Διάβασα το συγκεκριμένο ΦΕΚ και διαπίστωσα ότι ΔΕΝ τα έχετε μεταφέρει σωστά. Θα παρακαλούσα να κάνετε τις απαιτούμενες διορθώσεις ώστε να εκλείψει η κάθε πιθανότητα αναστάτωσης του κοινού σας.

Δημοσίευση σχολίου