Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτο ανέκδοτο…

Ήταν δύο ερευνητές που έψαχναν το σπανιότερο ζώο της γης που ήταν το ροζ ελεφαντάκι. Ρωτούσαν από 'δω ρωτούσαν από 'κει κανείς δεν ήξερε πού ήταν αυτό το ροζ ελεφαντάκι. Εκεί που έψαχναν βρίσκουν έναν γέρο μάγο μιας αφρικανικής φυλής ο οποίος τους λέει ότι ξέρει πού βρίσκεται το ροζ ελεφαντάκι. Τους λέει συγκεκριμένα:
- Θα προχωρήσετε ευθεία μέχρι να συναντήσετε ένα ποτάμι. Θα στρίψετε δεξιά χωρίς να το διασχίσετε και θα το ακολουθήσετε μέχρι να συναντήσετε ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί θα στρίψετε δεξιά μέχρι να συναντήσετε την έρημο.Λίγο πριν την έρημο θα βρείτε μία πηγή. Θα γεμίσετε 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειαστείτε μέχρι την πρώτη όαση. Θα μπείτε στην έρημο και θα κατευθυνθείτε προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν φθάσετε στην όαση θα ξαναγεμίσετε τα παγούρια σας. Τότε θα στρίψετε προς τον Πολικό Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου θα δείτε κάτι ψηλά βουνά. Θα τ'ανέβετε και θα τα κατέβετε και τότε θα δείτε μια πεδιάδα. Θα στρίψετε αριστερά. Στα 1325 βήματα θα βρείτε ένα ρυάκι. Θα το διασχίσετε και στρίψετε δεξιά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βρείτε έναν θάμνο ανάνεσα σε κάτι φοίνικες. Εκεί θα στρίψετε αριστερά μέχρι που θα βρείτε μπροστά σας έναν λόφο. Δεν θα τον ανέβετε, απλά θα στρίψετε αριστερά μέχρι να βρείτε ένα μεγάλο δάσος. Θα μπείτε στο δάσος και θα προχωρήσετε όλο ευθεία μέχρι να βρείτε μια σπηλιά. Εκεί θα στρίψετε αριστερά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βγείτε απ'το δάσος. Εκεί ξεκινάει ένα μικρότερο δάσος θα το διασχίσετε ολόκληρο. Εκεί θα δείτε δύο μονοπάτια, ένα που πάει προς τα δεξιά κι ένα που πάει προς τ'αριστερά. Εσείς θα πάρετε το αριστερό. Στο τέλος του μονοπατιού θα βρείτε μία λίμνη και μες στη λίμνη μια βάρκα αραγμένη. Θα μπείτε στη βάρκα και θα περάσετε απέναντι. Εκεί θα στρίψετε δεξιά. Θα συναντήσετε ένα λόφο. Θα τον ανεβείτε και στην κορυφή του λόφου θα συναντήσετε το ροζ ελεφαντάκι.
Ξεκίνησαν λοιπόν και προχώρησαν ευθεία μέχρι που συναντήσαν ένα ποτάμι.
Έστριψαν δεξιά χωρίς να το διασχίσουν και το ακολούθησαν μέχρι που συνάντησαν ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί έστριψαν δεξιά μέχρι που συνάντησαν την έρημο. Λίγο πριν την έρημο βρήκαν μία πηγή. Γέμισαν 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειάζονταν μέχρι την πρώτη όαση. Μπήκαν στην έρημο και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν έφθασαν στην όαση ξαναγέμισαν τα παγούρια τους. Τότε έστριψαν προς τον Πολικό Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου είδαν κάτι ψηλά βουνά. Τ'ανέβηκαν και τα κατέβηκαν και τότε είδαν μια πεδιάδα. Έστριψαν δεξιά και χάθηκαν. Γυρίζουν πίσω και ξαναρωτάν το μάγο. Αυτός τους ξαναλέει:
- Θα προχωρήσετε ευθεία μέχρι να συναντήσετε ένα ποτάμι. Θα στρίψετε δεξιά χωρίς να το διασχίσετε και θα το ακολουθήσετε μέχρι να συναντήσετε ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί θα στρίψετε δεξιά μέχρι να συναντήσετε την έρημο. Λίγο πριν την έρημο θα βρείτε μία πηγή. Θα γεμίσετε 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειαστείτε μέχρι την πρώτη όαση. Θα μπείτε στην έρημο και θα κατευθυνθείτε προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν φθάσετε στην όαση θα ξαναγεμίσετε τα παγούρια σας. Τότε θα στρίψετε προς τον Πολικό
Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου θα δείτε κάτι ψηλά βουνά. Θα τ'ανέβετε και θα τα κατέβετε και τότε θα δείτε μια πεδιάδα. Θα στρίψετε αριστερά. Στα 1325 βήματα θα βρείτε ένα ρυάκι. Θα το διασχίσετε και στρίψετε δεξιά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βρείτε έναν θάμνο ανάνεσα σε κάτι φοίνικες. Εκεί θα στρίψετε αριστερά μέχρι που θα βρείτε μπροστά σας έναν λόφο. Δεν θα τον ανέβετε, απλά θα στρίψετε αριστερά μέχρι να βρείτε ένα μεγάλο δάσος. Θα μπείτε στο δάσος και θα προχωρήσετε όλο ευθεία μέχρι να βρείτε μια σπηλιά. Εκεί θα στρίψετε αριστερά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βγείτε απ'το δάσος. Εκεί ξεκινάει ένα μικρότερο δάσος θα το διασχίσετε ολόκληρο. Εκεί θα δείτε δύο μονοπάτια, ένα που πάει προς τα δεξιά κι ένα που πάει προς τ'αριστερά. Εσείς θα πάρετε το αριστερό. Στο τέλος του μονοπατιού θα βρείτε μία λίμνη και μες στη λίμνη μια βάρκα αραγμένη. Θα μπείτε στη βάρκα και θα περάσετε απέναντι. Εκεί θα στρίψετε δεξιά. Θα συναντήσετε ένα λόφο. Θα τον ανεβείτε και στη κορυφή του λόφου θα συναντήσετε το ροζ ελεφαντάκι.
Ξαναξεκίνησαν λοιπόν και προχώρησαν ευθεία μέχρι που συναντήσαν ένα ποτάμι. Έστριψαν δεξιά χωρίς να το διασχίσουν και το ακολούθησαν μέχρι που συνάντησαν ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί έστριψαν δεξιά μέχρι που συνάντησαν την έρημο. Λίγο πριν την έρημο βρήκαν μία πηγή. Γέμισαν 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειάζονταν μέχρι την πρώτη όαση. Μπήκαν στην έρημο και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν έφθασαν στην όαση ξαναγέμισαν τα παγούρια τους. Τότε έστριψαν προς τον Πολικό Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου είδαν κάτι ψηλά βουνά. Τ'ανέβηκαν και τα κατέβηκαν και τότε είδαν μια πεδιάδα. Στα 1325 βήματα βρήκαν ένα ρυάκι. Το διέσχισαν και έστριψαν αριστερά και χάθηκαν. Γυρίζουν πίσω και ξαναρωτάν το μάγο. Αυτός τους ξαναλέει:
- Θα προχωρήσετε ευθεία μέχρι να συναντήσετε ένα ποτάμι. Θα στρίψετε δεξιά χωρίς να το διασχίσετε και θα το ακολουθήσετε μέχρι να συναντήσετε ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί θα στρίψετε δεξιά μέχρι να συναντήσετε την έρημο. Λίγο πριν την έρημο θα βρείτε μία πηγή. Θα γεμίσετε 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειαστείτε μέχρι την πρώτη όαση. Θα μπείτε στην έρημο και θα κατευθυνθείτε προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν φθάσετε
στην όαση θα ξαναγεμίσετε τα παγούρια σας. Τότε θα στρίψετε προς τον Πολικό Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου θα δείτε κάτι ψηλά βουνά. Θα τ'ανέβετε και θα τα κατέβετε και τότε θα δείτε μια πεδιάδα. Θα στρίψετε αριστερά. Στα 1325 βήματα θα βρείτε ένα ρυάκι. Θα το διασχίσετε και στρίψετε δεξιά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βρείτε έναν θάμνο ανάνεσα σε κάτι φοίνικες. Εκεί θα στρίψετε αριστερά μέχρι που θα βρείτε μπροστά σας έναν λόφο. Δεν θα τον ανέβετε, απλά θα στρίψετε αριστερά μέχρι να βρείτε ένα μεγάλο δάσος. Θα μπείτε στο δάσος και θα προχωρήσετε όλο ευθεία μέχρι να βρείτε μια σπηλιά.
Εκεί θα στρίψετε αριστερά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βγείτε απ'το δάσος. Εκεί ξεκινάει ένα μικρότερο δάσος θα το διασχίσετε ολόκληρο. Εκεί θα δείτε δύο μονοπάτια, ένα που πάει προς τα δεξιά κι ένα που πάει προς τ'αριστερά. Εσείς θα πάρετε το αριστερό. Στο τέλος του μονοπατιού θα βρείτε μία λίμνη και μες στη λίμνη μια βάρκα αραγμένη. Θα μπείτε στη βάρκα και θα περάσετε απέναντι. Εκεί θα στρίψετε δεξιά. Θα συναντήσετε ένα λόφο. Θα τον ανεβείτε και στην κορυφή του λόφου θα συναντήσετε το ροζ ελεφαντάκι.
Ξαναξεκίνησαν λοιπόν και προχώρησαν ευθεία μέχρι που συναντήσαν ένα ποτάμι.
Έστριψαν δεξιά χωρίς να το διασχίσουν και το ακολούθησαν μέχρι που συνάντησαν ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί έστριψαν δεξιά μέχρι που συνάντησαν την έρημο. Λίγο πριν την έρημο βρήκαν μία πηγή. Γέμισαν 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειάζονταν μέχρι την πρώτη όαση. Μπήκαν στην έρημο και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν έφθασαν στην όαση ξαναγέμισαν τα παγούρια τους. Τότε έστριψαν προς τον Πολικό Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου είδαν κάτι ψηλά βουνά. Τ'ανέβηκαν και τα κατέβηκαν και τότε είδαν μια πεδιάδα. Στα 1325 βήματα βρήκαν ένα ρυάκι. Το διέσχισαν και έστριψαν δεξιά. Προχώρησαν μέχρι που βρήκαν έναν θάμνο ανάμεσα σε κάτι φοίνικες. Εκεί έστριψαν δεξιά και χάθηκαν.
Γυρίζουν πίσω και ξαναρωτάν το μάγο. Αυτός τους ξαναλέει:
- Θα προχωρήσετε ευθεία μέχρι να συναντήσετε ένα ποτάμι. Θα στρίψετε δεξιά χωρίς να το διασχίσετε και θα το ακολουθήσετε μέχρι να συναντήσετε ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί θα στρίψετε δεξιά μέχρι να συναντήσετε την έρημο. Λίγο πριν την έρημο θα βρείτε μία πηγή. Θα γεμίσετε 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειαστείτε μέχρι την πρώτη όαση. Θα μπείτε στην έρημο και θα κατευθυνθείτε προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν φθάσετε στην όαση θα ξαναγεμίσετε τα παγούρια σας. Τότε θα στρίψετε προς τον Πολικό
Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου θα δείτε κάτι ψηλά βουνά. Θα τ'ανέβετε και θα τα κατέβετε και τότε θα δείτε μια πεδιάδα. Θα στρίψετε αριστερά. Στα 1325 βήματα θα βρείτε ένα ρυάκι. Θα το διασχίσετε και στρίψετε δεξιά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βρείτε έναν θάμνο ανάνεσα σε κάτι φοίνικες. Εκεί θα στρίψετε αριστερά μέχρι που θα βρείτε μπροστά σας έναν λόφο. Δεν θα τον ανέβετε, απλά θα στρίψετε αριστερά μέχρι να βρείτε ένα μεγάλο δάσος. Θα μπείτε στο δάσος και θα προχωρήσετε όλο ευθεία μέχρι να βρείτε μια σπηλιά. Εκεί θα στρίψετε αριστερά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βγείτε απ'το δάσος. Εκεί ξεκινάει ένα μικρότερο δάσος θα το διασχίσετε ολόκληρο. Εκεί θα δείτε δύο μονοπάτια, ένα που πάει προς τα δεξιά κι ένα που πάει προς τ'αριστερά. Εσείς θα πάρετε το αριστερό. Στο τέλος του μονοπατιού θα βρείτε μία λίμνη και μες
στη λίμνη μια βάρκα αραγμένη. Θα μπείτε στη βάρκα και θα περάσετε απέναντι. Εκεί θα στρίψετε δεξιά. Θα συναντήσετε ένα λόφο. Θα τον ανεβείτε και στην κορυφή του λόφου θα συναντήσετε το ροζ ελεφαντάκι.
Ξαναξεκίνησαν λοιπόν και προχώρησαν ευθεία μέχρι που συναντήσαν ένα ποτάμι. Έστριψαν δεξιά χωρίς να το διασχίσουν και το ακολούθησαν μέχρι που συνάντησαν ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί έστριψαν δεξιά μέχρι που συνάντησαν την έρημο. Λίγο πριν την έρημο βρήκαν μία πηγή. Γέμισαν 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειάζονταν μέχρι την πρώτη όαση. Μπήκαν στην έρημο και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν έφθασαν στην όαση ξαναγέμισαν τα παγούρια τους. Τότε έστριψαν προς τον Πολικό Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου είδαν κάτι ψηλά βουνά. Τ'ανέβηκαν και τα κατέβηκαν και τότε είδαν μια πεδιάδα. Στα 1325 βήματα βρήκαν ένα ρυάκι. Το διέσχισαν και έστριψαν δεξιά. Προχώρησαν μέχρι που βρήκαν έναν θάμνο ανάνεσα σε κάτι φοίνικες. Εκεί έστριψαν αριστερά μέχρι που βρήκαν μπροστά τους έναν λόφο. Δεν τον ανέβηκαν, απλά έστριψαν αριστερά μέχρι που βρέθηκαν σ'ένα μεγάλο δάσος. Μπήκαν στο δάσος και προχώρησαν όλο ευθεία μέχρι που βρήκαν μια σπηλιά. Εκεί θα έστριψαν δεξιά και χάθηκαν.
Γυρίζουν πίσω και ξαναρωτάν το μάγο. Αυτός τους ξαναλέει:
- Θα προχωρήσετε ευθεία μέχρι να συναντήσετε ένα ποτάμι. Θα στρίψετε δεξιά χωρίς να το διασχίσετε και θα το ακολουθήσετε μέχρι να συναντήσετε ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί θα στρίψετε δεξιά μέχρι να συναντήσετε την έρημο. Λίγο πριν την έρημο θα βρείτε μία πηγή. Θα γεμίσετε 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειαστείτε μέχρι την πρώτη όαση. Θα μπείτε στην έρημο και θα κατευθυνθείτε προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν φθάσετε στην όαση θα ξαναγεμίσετε τα παγούρια σας. Τότε θα στρίψετε προς τον Πολικό Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου θα δείτε κάτι ψηλά βουνά. Θα τ'ανέβετε και θα τα κατέβετε και τότε θα δείτε μια πεδιάδα. Θα στρίψετε αριστερά. Στα 1325 βήματα θα βρείτε ένα ρυάκι. Θα το διασχίσετε και στρίψετε δεξιά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βρείτε έναν θάμνο ανάνεσα σε κάτι φοίνικες. Εκεί θα στρίψετε αριστερά μέχρι που θα βρείτε μπροστά σας έναν λόφο. Δεν θα τον ανέβετε, απλά θα στρίψετε αριστερά μέχρι να βρείτε ένα μεγάλο δάσος. Θα μπείτε στο δάσος και θα προχωρήσετε όλο ευθεία μέχρι να βρείτε μια σπηλιά. Εκεί θα στρίψετε αριστερά. Θα προχωρήσετε μέχρι να βγείτε απ'το δάσος. Εκεί ξεκινάει ένα μικρότερο δάσος θα το διασχίσετε ολόκληρο. Εκεί θα δείτε δύο μονοπάτια, ένα που πάει προς τα δεξιά κι ένα που πάει προς τ'αριστερά. Εσείς θα πάρετε το αριστερό. Στο τέλος του μονοπατιού θα βρείτε μία λίμνη και μες στη λίμνη μια βάρκα αραγμένη. Θα μπείτε στη βάρκα και θα περάσετε απέναντι. Εκεί θα στρίψετε δεξιά. Θα συναντήσετε ένα λόφο. Θα τον ανεβείτε και στην κορυφή του λόφου θα συναντήσετε το ροζ ελεφαντάκι.
Ξαναξεκίνησαν λοιπόν και προχώρησαν ευθεία μέχρι που συναντήσαν ένα ποτάμι.
Έστριψαν δεξιά χωρίς να το διασχίσουν και το ακολούθησαν μέχρι που συνάντησαν ένα μεγάλο δένδρο πιο ψηλό κι από καμηλοπάρδαλη. Εκεί έστριψαν δεξιά μέχρι που συνάντησαν την έρημο. Λίγο πριν την έρημο βρήκαν μία πηγή. Γέμισαν 20 παγούρια νερό γιατί τόσο θα χρειάζονταν μέχρι την πρώτη όαση. Μπήκαν στην έρημο και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί που δύει ο ήλιος. Όταν έφθασαν στην όαση ξαναγέμισαν τα παγούρια τους. Τότε έστριψαν προς τον Πολικό Αστέρα. Στο τέλος της ερήμου είδαν κάτι ψηλά βουνά. Τ'ανέβηκαν και τα κατέβηκαν και τότε είδαν μια πεδιάδα. Στα 1325 βήματα βρήκαν ένα ρυάκι. Το διέσχισαν και έστριψαν δεξιά. Προχώρησαν μέχρι που βρήκαν έναν θάμνο ανάνεσα σε κάτι φοίνικες. Εκεί έστριψαν αριστερά μέχρι που βρήκαν μπροστά τους έναν λόφο. Δεν τον ανέβηκαν, απλά έστριψαν αριστερά μέχρι που βρέθηκαν σ'ένα μεγάλο δάσος. Μπήκαν στο δάσος και προχώρησαν όλο ευθεία μέχρι που βρήκαν μια σπηλιά. Εκεί έστριψαν αριστερά. Προχώρησαν μέχρι που βγήκαν απ'το δάσος. Εκεί ξεκινούσε ένα μικρότερο δάσος και το διέσχισαν ολόκληρο. Εκεί είδαν δύο μονοπάτια, ένα που πήγαινε προς τα δεξιά κι ένα που πήγαινε προς τ'αριστερά. Πήραν το αριστερό. Στο τέλος του μονοπατιού βρήκαν μία λίμνη και μες στη λίμνη μια βάρκα αραγμένη. Μπήκαν στη βάρκα και πέρασαν απέναντι. Εκεί έστριψαν δεξιά. Συνάντησαν ένα λόφο. Τον ανέβηκαν και στην κορυφή του λόφου συνάντησαν το ροζ ελεφαντάκι.
Αρχίζουν λοιπόν να τσακώνονται:
- Δικό μου είναι το ροζ ελεφαντάκι!
- Όχι δικό μου είναι!
- Εγώ το είδα πρώτος!!!
- Όχι, εγώ το είδα πρώτος!
Το τραβάν ο ένας απ'την ουρά ο άλλος από την προβοσκίδα και από το πολύ το τράβηγμα το ροζ ελεφαντάκι έγινε μπλε.

1 comments:

North Epirus Online είπε...

??????

Δημοσίευση σχολίου