Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΣΙΟΣ: 36 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση


Πνευματικός μαθητής του μακαριστού Σεβαστιανού, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη: «Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου»
Ο  Κωνσταντίνος Πέτσιος, του Νικολάου, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου» και με υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου τον κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.
36 συνεχόμενα χρόνια ο κ. Κωνσταντίνος Πέτσιος δίνει  μάχη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  Ιωαννίνων. Οκτώ χρόνια αναδείχτηκε Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων, δύο τετραετίες, που συνοδεύτηκαν από ένα πλούσιο έργο που άλλαξε τη μοίρα του νομού. Ένα έργο, που όπως λέει ο ίδιος, θα το συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και την επόμενη πενταετία ως Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου.
Κι αυτό το κατόρθωσε γιατί ήταν πάντοτε φιλικός και προσιτός με τους συμπολίτες του, κατέγραφε τα προβλήματα τόσο του δήμου, όπου υπηρέτησε, όσο και της Νομαρχίας και πρότεινε λύσεις  για την επίλυσή τους.
Ο κ. Πέτσιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Πρόεδρος της Επιχείρησης Μεταλλοβιομηχανίας SPIDER A.E. Από τη θέση αυτή, μα και από τη θέση του Πρόεδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων, πάντοτε είχε άριστες σχέσεις και σύμβαλε τόσο ηθικά, όσο και υλικά για την προκοπή του δικού μας χώρου. Με τη δική του μέριμνα στάλθηκαν στη Χιμάρα , Αργυρόκαστρο, Βουλιαράτες, κάδοι απορριμμάτων, απορριμματοφόρο στο δήμο Αργυροκάστρου, υδροσωλήνες και άλλα υλικά. Προετοίμασε μια σχολική αποστολή με βιβλία και σχολικά είδη για το χωριό του μεγάλου μας ευεργέτη Ε. Ζάππα, και έχει έτοιμη μια άλλη σχολική αποστολή σε βοήθεια δικών μας σχολείων.
Ως πνευματικός μαθητής και συνεχιστής των ιδεών του Μακαριστού Σεβαστιανού, ζητάει στις 7 Νοεμβρίου την συμπαράσταση και την ψήφο όλων και ειδικά των Βορειοηπειρωτών-ο αριθμός των οποίων είναι σημαντικός- ώστε με την εμπειρία, τις γνώσεις, την ανιδιοτελή προσφορά του και τη διάθεση να επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις  για την πρόοδο και την ανάπτυξη ολόκληρης της Ηπείρου, με το νέο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, και να εκπροσωπήσει επάξια και στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου