Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ηλιάδης: Αφιερωμένο στο Θεό και σε όλους τους έλληνες

Στο Θεό, την οικογένεια του και σε όλους τους έλληνες αφιέρωσε ο Ηλίας Ηλιάδης το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε, μετά την νίκη του στον τελικό των ρεπεσάζ επί του βραζιλιάνου, Τιάγκο Καμίλο. 
"Ναι έδειξα το εθνόσημο, γιατί είναι πολύ σημαντικές οι στιγμές που περνά η Ελλάδα", δήλωσε αρχικά ο Ηλιάδης για την συμβολική αυτή κίνησή του, μετά το τέλος του αγώνα με τον βραζιλιάνο.
"Δεν ξέρω τι να πω.
Εσείς πρέπει να μου πείτε που είδατε απ΄ έξω τον αγώνα. Είμαι ακόμη σαστισμένος. Ευχαριστώ το Θεό", ήταν η πρώτη αντίδραση του αθλητή του Φίλιππου Αμυνταίου.
"Το μετάλλιο πάει για το Αγιο Ορος, αυτό μπορώ να πω. Δικαιώθηκα για τη σκληρή προετοιμασία και όλες αυτές τις δύσκολες προπονήσεις που κάνω. Αυτή είναι η στιγμή που χρειάζεται τα μετάλλια η Ελλάδα.
Αφιερώνω το μετάλλιο πρώτα στο Θεό και μετά σε όλους τους έλληνες, τόσο σε αυτούς που βρέθηκαν εδώ όσο και σε αυτούς που περιμένουν πίσω. Φυσικά στην κόρη μου και στο γιο μου που με περιμένει στη Χαλκιδική".
Σε ερώτηση που οφείλεται η νίκη του επί του Καμίλο, απάντησε: "Η εμπειρία μου έπαιξε μεγάλο ρόλο στη νίκη, αλλά έμπειρος ήταν και ο βραζιλιάνος αντίπαλός μου.

Είναι 34 ετών και έχει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακολούθησα πιστά την τακτική που είχα επιλέξει και όλα πήγαν καλά.

Τώρα ηρεμία, ξεκούραση και να περάσω λίγες στιγμές γαλήνης με την οικογένειά μου".

http://www.sport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου