Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πολιτική Παρέμβαση, του Τομέα Βορειοηπειρωτών της Ν. Δ. για τη συνοριακή διάβαση των Δρυμάδων στο Πωγώνι


Βαρύ κατηγορώ στους τοπικούς εκπροσώπους
Συμπατριώτισσες συμπατριώτες,
Έλληνες του δυτικού Άνω Πωγωνίου.
Ενώνομαι και εμείς τη φωνή μας στο δικαίωμα του κάθε κάτοικου του Άνω Πωγωνίου για την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων εν όψη του Δεκαπενταύγουστου.
Οι αρμόδιοι φορείς του Πωγωνίου, δηλαδή ο έπαρχος, θα πρέπει να ζητήσει γρήγορη επίλυση του θέματος, απευθείας από το Υπουργείο Οικονομικών. 

Το Προξενείο Αργυροκάστρου, μπορεί μόνον να ενημερώσει το Υπουργείο Εξωτερικών για το πρόβλημα και αυτό με τη σειρά του να το μεταβιβάσει στο Υπουργείο Οικονομικών. Το Προξενείο και το Υπουργείο Εξωτερικών δεν είναι αρμόδια για να ασχοληθούν με το ζήτημα.
Όλοι γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι το Δεκαπενταύγουστο κάθε χρόνου στη συνοριακή διέλευση Δρυμάδων Πωγωνίου δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα.  Γιατί τότε ο έπαρχος Πωγωνίου ως ο καθ΄ ύλην αρμόδιος, δεν ήρθε σε συνεννόηση εκ των προτέρων με τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα και την Αλβανία; Υπήρξε συνάντηση, έστω με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, για να συμβάλει και αυτός με τη σειρά του στην επίλυση του ζητήματος;
Ενημέρωσε ο έπαρχος τον πρόεδρο της Ομόνοιας;  Τι ενέργειες έκανε εκείνος από την πλευρά του και πως συνέβαλε στην επίλυση του προβλήματος; Ενημέρωσε την ελληνική Κυβέρνηση κατά τις πρόσφατες συναντήσεις του στην Αθήνα ή ήρθε μόνο για να δικαιολογήσει τη γκάφα της «απογραφής» που κατέληξε σε «καταγραφή»; (Και μάλιστα, «καταγραφή» που έδωσε έναυσμα στην Αλβανία να μιλήσει για «Απογραφή μειονοτήτων στη Θράκη» κ.α.). 
Επειδή όμως ο χρόνος δεν περιμένει ας μην ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή, με τους ανίκανους «ηγέτες» του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού αλλά ας κάνουμε γνωστό προς στους συμπατριώτες μας ότι: 
1.    Αρμόδιο για την επίλυση του προβλήματος είναι το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος, και συγκεκριμένα η 19η Διεύθυνση, Β΄ Τμήμα, Τηλ.: 210 69 87 463, 210 69 87 468, 210, 69 78 464 και,
2.    Όλοι οι Πωγωνίσιοι ας κάνουν ένα τηλεφώνημα στους παραπάνω αριθμούς και να τα «χώσουν κατάμουτρα» σε όποιον απαντήσει για να πάρει επιτέλους χαμπάρι ο κάθε καρεκλοκένταυρος Αθηναίος πως  στο Πωγώνι, εκείθεν των συνόρων, δεν υπάρχουν μόνο κάποιοι «κοτζαμπάσηδες» που χρυσοπληρώνονται από την κάθε αλβανική αλλά και ελληνική Κυβέρνηση για να διαλύσουν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Ας πάρει είδηση, ο κάθε γραφειοκράτης στην Αθήνα, που εμπλέκεται με το θέμα αυτό πως υπάρχει ζωντανός Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός που βροντοφωνάζει και,  θα έρθει η ώρα που αυτός ο Ελληνισμός θα βάλει στη θέση τους, όλους του γραφειοκράτες των Αθηνών, που ξεπουλούν την πατρίδα του.

20 comments:

Ανώνυμος είπε...

ο ΤΟΜΕΑΣ αντι να κανει πολιτική παρέμβαση στην διευθυνση Τελωνειών κάνει πολιτκή παρέμβαση στον Επαρχο Πωγωνίου . ρε κυριε ΤΟΜΕΑ ειστε κυβέρνηση μο φουλη μου. Γιωρη Κότη γερα.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε νιαστηκαν οι ΝΔες και ΠΑΣΟΚες για τους βορειο ηπειρωτες? Δεν το ζητε ρε αδελφια τωρα εδω και 22 χρονια την ρουφιανια και την προδοσια!Σε δημοσια ηπυρεσια δεν εχετε παει δεν εχετε αντιμετωπισει την προσβολη και την ξεφτιλα απο τους ελληνες αυτοι μας πουλησαν και συνεχιζουν να μας πουλανε ακομα και σημερα!Τους ψηφησατε? καλα να παθετε! Που εχουνε μπεσα οι ελληνες στο βωμο του χρηματος πουλησαν και τα τομαρια τους!Εισαι απο την ρωσια απο καζακσταν απο γεωργια απο ταζικισταν εισαι ελληνας!Εισαι απο την αλβανια ? εισαι αλβανος τελειωσε!Τοσα χρονια δεν το εχετε παρει χαμπαρι οτι μασ δουλευουν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

prosopika gnorizo oti exoyn ginei kapies kiniseis sto armodio ypoyrgio apo pleyra eparxias alla ythella kati allo na po na min kribomaste piso apo to daxtilo mas(ayto pros ton tomea boriohpeirotikon nd) ti kaliteri eykeria perimenei na mas apodiks oti kati aksizeii o tomeas aytos kai as ksexasei tis grames politikis tipoy mega i den einai kivernish i ndto kseroyn poli kalla ayto to thema eki sas pliroforo tora allo an prepei na timorithei opos me to greider ksana to pogoni gia thn mi ypostiriksi ton ypodikseon toy tomea aytoy
POGONISIOS

Ανώνυμος είπε...

Πλακα μας κανουν. Δεν εχουν ιχνος ντροπης; Τα "στελεχη" της ΝΔ απο ποιον ζητουν να παρεμβει αποτελεσματικα στο κομμα τους που κυβερνα τον τοπο; Απο μυαλο και ιδεες χορτασαμε κυριε Κωττη. Απο πραξεις πασχουμε.

Ανώνυμος είπε...

NTROPH ntroph ntroph
Me th ND den einai mono oi megistes katalabetaito...emena sta arx..... mou thn parataksh sas vlaptete.....oute xanw oute kerdizw tpt egw eseis isws merikous ekatontades psifous

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Κ... εκτίθεσαι με αυτά που γραφής. Και άσε αλλού την προστασία των έπαρχων.
Πωγωνι!

Ανώνυμος είπε...

na zisi to patriotiko pogoni mas kai oa rqigos mas antonis samaras!
J K

Ανώνυμος είπε...

kopoida

Ανώνυμος είπε...

Σώπικιοτης .σας βαρεθικαμε όλους εσείς σαν βοριοιπιρος πόσες φορές ανεδιξες το θέμα ????το ξεχάσατε το Πωγωνι όλοι σας Ομόνοια Μεga όλοι ξερας μπαρκας Ντουλες όλοι !!!!!!αλα όσο υπάρχουν Πωγωνισει το Πωγωνι δεν θα πεθάνει ποτέ κύριοι

Ανώνυμος είπε...

Κωττης...;;; Μεγάλη γκάφα αδερφέ, μεγάλη γκάφα.....!!!!!!!! Έρχεται καινούριος γραμματέας και θα σου φάει ο Λέζος τη θέση με αυτές τις βλακείες που κανεις και ξεφτιλιζεσαι..... Χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Απαιτουμε λευτερια εδω και τωρα στο Πωγωνι .
Γιωρι Κόττι ηγισου!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που μιλάτε βορειοιπιροτες ποιος ασχοληθείτε με το Πωγωνι ?????κανεις σας!!!! Βράβω Κότης τουλάχιστον ασχολισε κε ασε τους άλλους να λένε μαλακιες . Δεν τους αρέσει να δουν το Πωγωνι να παει μπωστα!!!!! Βράβω και πάλι ...ΣΏΠΙΚΙΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σώπικιοτης !'θα ιεθελα να τόποτοθει ο κύριος Ραφτης για το συγκεκριμένο θέμα ; Θέλω να μάθω την άποψη του παρακαλώ ???????

Δεξιά στην Δεροπολη είπε...

Όσο και να γαβγίζετε κουτάβια του χότζα αυτή η Ομόνοια που τρώγατε εις βάρος των Β.Η τελείωσε αν έχετε α@ γράψτε επώνυμα κ.Λ,ΜΠ,ΚΟΥ, και κα.Σ,Κ. πέντε είστε ζαγάρια…..
Δεξιά στην Δεροπολη

Ανώνυμος είπε...

Γιορι Κοτι μιν ξεχνάς ότι δεν ισε κότα αλλα παλικάρι σε θελουμε μπροστά , σε στιριζουμε για πρόεδρο της νδ .

Θανάσης – Βασίλης είπε...

Ρε ζώα κάντε καμιά πολιτική τοποθέτηση!
Έφη – Παναγιώτης – Θανάσης – Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

Σώπικιοτης .σε παρακαλω πολύ εσένα βορειοιπιροτι γράψε ένα άρθρο τη σινβενει με το δρόμο της Σωπικης όλοι την ιστορία από την αρχή και να το δημοσιεύσετε για να καταλάβουμε όλοι ποιος φτεοι τελικά Σε Παρακαλω πόλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στιριζομε γιορι Κοτι για κριεταρι τις κοοπερατιβας

Αριστερά στο Πωγώνι είπε...

Θανάση κάνε καμία δαυλιά και άστα βλάχικα σχόλια!
Αριστερά στο Πωγώνι

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΑΧΑΝΟΓΛΗΦΤΕΣ Ντουμπιτση που θελετε ολοι σας..

Δημοσίευση σχολίου