Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αλβανία: "Γέφυρα φιλίας μεταξύ των δύο χωρών η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία", τονίζει ο Αλβανός πρόεδρος Μπαμίρ Τόπι


"Η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία αποτελεί σημαντική γέφυρα φιλίας μεταξύ των δύο χωρών, όπως και οι Αλβανοί μετανάστες που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουν ενισχύσει τις γέφυρες επικοινωνίας, καθιστώντας πιο σταθερή αυτή τη φιλία", δήλωσε ο πρόεδρος της Αλβανίας Μπαμίρ Τόπι, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στην κοινότητα Βρυσερά, στην Άνω Δρόπολη Αργυροκάστρου.
"Έχουμε κοινές προκλήσεις, που αποτελούν σημαντικές στιγμές του πολιτισμού και των παραδόσεών μας, καθώς και της κοινής κουλτούρας της ευρωπαϊκής 'οικογένειας'", σημείωσε ο πρόεδρος της Αλβανίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αλβανικής Προεδρίας, ο κ. Τόπι διαβεβαίωσε, επίσης, πως "η μειονότητα στην Αλβανία θα βρει το κατάλληλο κλίμα για να ζήσει σύμφωνα με τα στάνταρτ και να συμμετάσχει στη λήψη αποφάσεων για όλα τα έργα που αφορούν τις κοινότητες ή περιοχές, όπου διαβιεί".
Ο πρόεδρος της Αλβανίας τάχθηκε, επίσης, υπέρ της προώθησης διασυνοριακών έργων μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας.
http://omogeneia.ana-mpa.gr

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο σιουμπαλκας εκει διπλα με το σιριτι KUQ E ZI ειναι ο Ντουτσης το παλικαρι μας ?Πολυ συμβολικο και πετυχημενο απο το λεβεντη !
Δεν το φορεσε μεν ο αλβανος που το εχει για συμβολο του νεου του Κομματος,το πιασε στον αερα ο δικος μας, και ολα μια χαρα!
Αντε εις υγειαν !!
Ζητω η νεα διευρημενη συμμαχια PS- PBDNJ- KUQ e ZI !!
Ζητω η αλβανο-τσαμο-ελληνικη λυκο-φιλια με πατηματα στη γεφυρα της Ελλ.Μειονοτητας !!

Ανώνυμος είπε...

UMBER ALERT
Ειδατε πουθενα το ....... το Ντουτση!

Ανώνυμος είπε...

Ηταν αθηνα την προηγουμενη εβδομαδα.

Ανώνυμος είπε...

Πσσσσ!! Μεταξύ μας...Ετσι είναι η πολιτική, μην τον παρεξηγείς. Έτσι κάνουν οι μεγάλη ηγέτες!!!

Ανώνυμος είπε...

μεχρι εσεις παλικαρια της φακησ να παρετε τα οπλα και να ελευθερωσετε υη Βορεια ηπειρο ο καθε επαρχος θα σινομιλει και με την αλβανικη ηγεσια!
κατσαφλακια και μυξιαρικα

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ντουτση, μια ζωη μεσα στη χλιδα και τα κονε.
Τοσοι επαρχοι περασανε εσενα σου λαχε να υποδεχτεις τον προεδρο της Δημοκρατιας.
Εχουν λυσσαξει ολοι

Δημοσίευση σχολίου