Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή αγανακτισμένου Βορειοηπειρώτη


Αναγνώστης της ιστοσελίδας, μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή με την παράκληση να δημοσιευτεί στο «Βορειοηπειρώτη». Με το άρθρο του, απαντάει στο δημοσίευμα της «Δερόπολη»,   «Το νεο-μπερισικό MEGA αυτοκτονεί». Χωρίς να είμαστε βέβαιοι για την δεοντολογία αυτής της ανάρτησης, δημοσιεύουμε την επιστολή του γιατί 1. Όπως μας έγραψε ο ίδιος, όσες φορές προσπάθησε να απαντήσει στο συγκεκριμένο ιστολόγιο, η απάντηση του δεν δημοσιεύεται. 2. Γνωρίζουμε το συντάκτη (είχε γράψει ξανά στο Βορειοηπειρώτη) και σεβόμαστε τις απόψεις του. 3. Αφαιρέσαμε από το κείμενο κάποιους χαρακτηρισμούς προς το «συνάδελφο» γιατί δεν θεωρούσαμε σωστό να ειπωθούν στο ιστολόγιο μας από κάποιον που έγραψε  ανώνυμα.

Ακολουθεί η επιστολή:

Ο τίποτας ψάχνετε...

…. τις εκλογές του ΜΕΓΚΑ τις φιλοξένησε σήμερα με το κείμενο «Το νέο – μπερισικό ΜΕΓΚΑ αυτοκτονεί».

Για να γίνει κατανοϊτή από τους αναγνώστες η αυτοκτονία, θα δώσομε μερικά αποσπάσματα από το κείμενο: ... «εξέρεση εδώ η Αθήνα, με μια σειρά ονόματα που για όσους ασχολούνται με τα κοινά δεν λέι τίποτα». (αναφέρετια στα ονόματα που έθεσαν υποψηφιότητα για το εθνικό συμβούλιο του ΜΕΓΚΑ)  ... « Ο κύριος Χρ. Κίτσιος, είναι σχεδόν ότι πιο ανίκανο «πολιτικό» στέλεχος έχει βγει τα τελευταία χρόνια να ασχοληθεί με τα κοινά της πατρίδας μας»... «Η εκλογή όμως του κυρίου Χρ. Κίτσιου.... είναι η συνέχεια του κατήφορου του ΜΕΓΚΑ που ξεκίνησε στις προηγούμενες τοπικές εκλογές» .... « ο κύριος Κίτσιος ως προς το πολιτικό του ανάστημα είναι περισσότερο από ανύπαρκτος»....
Το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην Ε.Ε.Μειονότητα οργανώθηκαν ανοικτές εκλογές ο αρθρογράφος δεν το βλέπει. Δεν βλέπει επίσεις τις άνω των τεσσάρων χιλιάδων που πήγαν και ψήφισαν. Δεν βλέπει τους δεκάδες αγωνιστές που σήμερα εργάζονται στην Αθήνα  και νιάζονται για τον τόπο μας που η παραία του τον βηθύζει στον αυταρχισμό και στο σκοτάδι. Γ΄ αυτόν δεν λένε τίποτα και αυτοί. Δεν λέι τίποτα ο Χρ. Κίτσιος, ο οποίος είναι ένας νέος, μορφωμένος άνθρωπος, που εργάζεται σκληρά για την οικογενειά του και τώρα μεθοδικά και επίμονα για το κόμμα των ελλήνων.
Δεν αρέσει στον κύριο κειμενογράφο γιατί τον κύριο Κίτσιο τον ψήφισαν άνω απο τρεις χιλιάδες βορειοηπειρώτες. Δεν τον αρέσει γιατί θέλει να έχει ο τόπος μας «ηγέτη» της αρεσκιάς του, που να μην ρωτάει τίποτα για τα προβλήματα των ανθρώπων μας, αλλά μόνο για την παρέα της καταστροφής. Και μας λέει για τους ανθρώπους μας ότι δεν έχουν ανάστημα γιατί δεν ρώτησαν αυτόν που κρατάει την μεζούρα για όλους και για τα πάντα. Και μας λέει πως ότι ο πρόεδρος του ΜΕΓΚΑ είναι περισσότερο από ανύπαρκτος. Και το λέει αυτό ο τίποτας. Αυτός που δεν ξέρει να κάνει τίποτα. Αυτός που στη λεζάντα της φωτογραφίας αναρωτιαίτε τι κάνουν εκεί, (παρουσιάζοντας τους  άνθρωπους στα παραφάν την ώρα που ψηφίζουν), κατουράνε; Ναι όπως το λέει ο ίδιος, οι άνθρωποι αυτοί πράγματι κατουράνε αυτόν τον τίποτα που ψάχνεται, που ζει παράνομα, που γράφει ανόνυμα και μας παρουσιάζει αυτοκτονίες ....

Αγανακτισμένος βορειοηπειρώτης

18 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ex,sto kato -kato edho pou ta leme borioipiroti mou,eixi dikio i Deropoli.Ma mia ypopsifiotita gia proedhro einai sosto?Sto kato -kato o X.Kitsios dhen eprepe na eixi vali ypopsifiotita.Kontevi 2-xronia apo tin ydrisi to Mega,Pou ellampse o Kitsios??Me oli tin ypostiriksi tou allvanikou kratou,Ypourgo mionitikos kai stis topikes eklloges dhen pire kamia eparxia.!!!Tora ti perimenoume apo ena komma pou petheni sta njiata tis??????Ksera+Mega+barouta kai vikane mayro xali,apo dho kai pera ti perimenoume???!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ deropoli blogg.ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΧΑ'Ι'ΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΡ....Α ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ.ΦΙΛΕ deropoli blogg,ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ MEGA KAI TOYΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΤΟ ΓΛΥΦΙΝΤΖΟΥΡΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΑ....... ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΠΟΥΔΕΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 20ΑΕΤΙΑ ΣΑΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

agapite aganaktismene den xriazete na xalas tin diathesi sou spo ayta pou grafei to deropoli oloi kseroume poioi einai aytoi pou grafoun kai ti skopous eksipiretoun,prokeite gia 2 athlia ypokeimena pou to mono pou kanoun einai na grafoun psemata kai na laspologoun opoion tolmisei na vgei apenanti apo to ntoule.to mono pouy kataferneis einai na tous anevazeis tin dimotikotita apla diegrapse tous apo filous sou to exei kaneipara poly kosmos einai i kalyteri lysi ayti.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιος το MΑMΑΕΙ το Δεροπολη! Μειν
ανε με το πουλι στο χερι και δεν εχουν απο που να το πιασουν. Αντε ρε Γ.Γ να .............. και ασε τα αρθρα σε αλλους που δυνανται.ΟΛΟΙ ΜΕΓΚΑ!... Α μηπως θυμαστε το: Οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 7:54 ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗ ΓΛΑΒΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΑ-ΜΠΑΡΚΑ-ΜΙΤΣΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΩΣ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο Ο.... ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΥΦΤΙΕΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ......ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΤΣΑΓΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ....ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ......................

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη,αδερφε, θα σε παρακαλουσα πολυ να μην αφαιρεις λεξεις απ τα σχολια μου.Πιο πανω εκγραψα" αντε ρε Γ.Γ να βοσκησεις τη γελαδα σου". Δεν νομιζω να τον προσεβαλα τον εν λογο κυριο. Δεν ειναι κακο να βοσκαει τη γελαδα του ό ανθρωπος. Αυτος ο ρολος του ταιριαζει γαντι. Μπορει επισης το γαλα που παραγει να το στελνει στο μπατζιο του γαλατα Ροδη να το κανει τυρι. Γεια σου Βαγγο, αρχηγε με τα στελεχη σου!

Ανώνυμος είπε...

antidrastikes apopseis pou den proothune ton socialismo tha kovonte apo to deropoli blog , paei teliose...ti to perasame dhw baste skiloi aleste
horis sevas kasteros socialistis

Ανώνυμος είπε...

Το Δερόπολη και η Ομόνοια σε πείραζει μόνο ανώνυμε καστερέ σοσιαλιστή; ενώ κατά τα άλλα τα στελέχη του ΜΕΓΚΑ φλέγονται από "πατριωτισμό"...Κούνια που σε κούναγε...δεν βρήκαν μάσα στην Ομόνοια και τώρα έφτιαξαν άλλη πίττα!! Αχ... Βόρειος Ήπειρος καημένη με τους αγιογδύτες σου...!!

tsilo είπε...

krima re gamoto o syntrofos dule tha minei me to pouli sto xeri. ali8eia o eonios proedros pou 8a ksanavgei vouleftis? kataramenoi vourkiotes giati tou to kanate ayto? ''k na kserate poso sas agapaeiiiiiiiii'' mono gia tin eklogiki sas periferia milaei ekei sti vouli..
aderfia deropolites petakste ekso ton ..... ap tin paragka. ksera kane parekei na mpei k psia o dules giati tha skasei ap to kako tou, o tavos ton ftinei o kotsio mparkas ton exei xesmeno o vourkos ksipnise k ekei den exei pia 8esi,ase pou 9a ton paroun me tis petres dioti einai vouleytis tous k exoun na ton doun sta xoria tous ap tin eklogi tou lampi. o kosmos psifise lampi k vouleyti den exei. pou einai o dule oeo??? alitheia eseis ore skatharia tou kead gia poso akoma tha mas ta zalisete m'auton ton apateona mou lete..? an den exete kapio simferon giati den askoume oloi mazi piesi na mas adiasei ti gonia? pios o rolos tou,pia einai i klironomia tou sto ethniko mas zitima..? den ntrepeste re paparia axaireyta me tis mpourdes sas edo mesa? ante ksipniste zoa.. den vlepete oti tou kanete kako,giati ton sigxerete akoma k sta lathi den vlepete oti mas poulise akoma k tin iperifania sto na eixame dilosei tin katagogi mas? ena xrono tora mas eixate zalisei tis axladies me tin apografi..? sto karavel eprepe na tou petagate giaourtia k oxi na ton xeirokrotate. sas loipame
to ksero oti milisa sklira alla ilikrina aganaktisa me ayta ta poulimena tomaria..poso perifanoi niothete mou lete? i kontra einai metaksi mas, i mipos o dules mas ta ekane mantara;; ksero episis pos me sxoliasete arnitika k pos eseis exete dikio k oti ego den agapao tin patrida.. na ton xereste!!!
kalos sas vrady

Ανώνυμος είπε...

Hrthe to ........tellos toy Deropoli.!!!!!o o.... tromakse me toso kosmo poy psifisan ton Kitso, tha toy gyrepsoyn tin epomeni fora na psifisoyn kai Gia aytoys etsi Kai tote tha toys mayrisoyn. Ole,ole,ole

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε γιατί έχω μεγάλη αγωνία να δω το ονόματα του συμβουλιου. Είχαμε πολυ δυνατές υποψηφιότητες, μιλάμε για μεγάλα κεφαλια. Χαχαχαχαχα. Και πόσοι ψήφισαν, 4000 ;;;;;;; Χαχαχαχαχαχα ποσοιιιιιιιιι ;;;;;;; Εγω νομίζω ήταν 8000. Μην είστε μετριοφρονες. Μωρε λαέ, μην ασχολειστε. Η μόνη αξία που έχει αυτο το κάτι σαν κόμμα είναι αυτη που του δίνουμε εμείς που βριζουμε. Απο δω και πέρα μόνο γέλια. Ούτως ή άλλως Έχουμε να δουμεεεεε. Χαχαχαχαχαχα με διασκεδάσατε πάλι

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακες 4000 ατομα για ελλαδα και αλβανια τα θεωρειτε πολλα?????
απο 200000-250000 που ειμαστε να παει ενα 2% να ψηφισει ειναι ενασ αριθμος που κανει τον ντουλε και τον καθε ντουλε να πεταει απο χαρα!!!!!!!!
μας αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι ειστε τραγικοι.
φαντασου να μην υπηρχε και η ομονοια για την απογραφη!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΑΤΕ 4000 ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕς

Ανώνυμος είπε...

Ποναει πολυ ε; Ντουλοκοπροσκυλα τελειωνουν τα ψωμια σας! Ειμαι σιγουρος πως εσεις οι ιδιοι που βριζετε το ΕΕΜΜ τωρα θα ειστε οι πρωτοι που θα το γλυφετε και θα παρακαλατε για καμια θεση. Τοτε θελώ να σας δω ρε γλυφτοντικιτανγκες τι γλυφιτζουρι που θα φατε!Δεν θα το χορταινεται. Α ρε καρακατακαημενοι ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ ειστε για λυπηση!Κριμααα.

Ανώνυμος είπε...

4.51 γι αυτο και εσυ ετρεξες να γίνεις στέλεχος, είδες το ανερχόμενο κόμμα και είπες να πας τώρα που είναι αρχη να πιακεις την καρέκλα; Χαχαχαχα. Έχει να πέσει τέτοιο γέλιο.
Τσιλο. Επιακες δουλεια; Άκου να σε σε συμβουλεψω, έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα ότι κανένας δεν προκοψε στην πολιτικη μόνο βρίζοντας το Ντουλε. Θα σου προτείνω να λες στον κόσμο το έργο που έχετε σκοπο να καμετε, το προγραμμα σας. Στο λεω αυτο γιατί οι αντιντουλικοι έχουν πολλους να ψηφίσουν. PD PS και mega . Μην πονταρεις σε αυτο το κοινό μόνο, θα πάρεις ότι πήρε και το mega στις εκλογές. Άκου με που σου λέω. Α και κάτι άλλο, φρόντισε να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου γιατί αύριο το μαγαζί μπορει να κλείσει και θα μεικεις με το δάχτυλο στο στόμα κατοπι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Mαθε πως το επιπεδο προσαρμοζεται αναλογα με τον συνομιλητη που εχεις απεναντι, αγαπητε 3:00. Μαχαιραν εδωσες , μαχαιραν θα λαβεις! Ξεχνα το παιχνιδακι που παιζατε τοσον καιρο . Πια δεν παιζετε μπαλα μονοι , θα εχετε και συμπαικτες! Και να εισαι σιγουρος πως θα παιρνετε οτι δινετε.Οτι ειπατε, ειπατε. Απο δω και περα οι κανονες αλλαζουν. Τελος στο διαταζω και αποφασιζω του Ντουλε. Ο κοσμος θα εχει τη δικη του φωνη και την ελευθερια να την εκφρασει μεσα απ το ΕΕΜΜ.Ελπιζω να γινα αντιληπτος.

Ανώνυμος είπε...

Και όλα αυτα επειδή εγινες εσυ κουαντρο..;;;; Χαχαχαχαχα..... Ξεφουσκωσε λίγο γιατί άρχισε ήδη ο κόσμος να γελάει.. Φιλικά στο λεω αγαπημένε μου. Και για να μας αποδείξεις κατ αρχάς το ήθος σου και το νταιλικι σου, μάθε αυτα που λες εδώ ανώνυμα να τα λες στον άλλο καταφατσα. Αλλιώς έλα να σου κάνω ένα χατήρι και να σου δώσω μια φουστιτσα μου να φοράς στις συνελεύσεις.

Δημοσίευση σχολίου