Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Αντεθνικές δηλώσεις του Λαζάρη στο TV KLAN

Δείτε το βίντεο
Μόνο εκπρόσωπο Ελληνικού κόμματος δε θύμιζε ο υποψήφιος του κόμματος ΕΕΜΜ – MEGA Δημήτρης Λαζάρης, στο “debate” που είχε με τον νυν δήμαρχο Χειμάρρας και υποψήφιο για τρίτη φορά Βασίλη Μπολάνο στην τηλεόραση KLAN και στην πολύ δημοφιλή εκπομπή του B. FevziuOPINION”. Η συζήτηση δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τις συνηθισμένες στην αλβανική τηλεόραση του Μπολάνου με εκπροσώπους Αλβανικών κομμάτων.
 Ο κ. Λαζάρη χρησιμοποίησε τα συνηθισμένα αλβανικά επιχειρήματα, δηλαδή ότι ο Μπολάνος προκαλεί με τις δηλώσεις του ενώ έφτασε στο σημείο να του χρεώνει ευθύνη για το «ατύχημα» όπως το χαρακτήρισε του Αριστοτέλη Γκούμα!!! Γνωρίζουμε ότι είναι αρκετοί στη Χειμάρρα κ. Λαζάρη που έχουν αυτές τις απόψεις αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει Ελληνική συνείδηση. Μια τελευταία ευκαιρία που είχε όταν αναφέρθηκε στη ΦΥΡΟΜ να δείξει ότι είναι Έλληνας, την αποκάλεσε «Μακεδονία».

Κύριοι του MEGA αυτά δε συμμαζεύονται με τίποτα, αν θέλετε να λέγεστε «Κόμμα των Ελλήνων» η διαγραφή του από το κόμμα έπρεπε να γίνει την ίδια στιγμή πριν από μία εβδομάδα.



55 comments:

city είπε...

O LLAZARIS DEN EINAI AKSIOS NA EKPROSOPISEI TIN VORIOIPIROTIKI DEKSIA. AFOU O BOLLANOS OMOS EKPROSOPEI TIN VORIOIPIROTIKI ARISTERA TI NA KAN OUME?
EYKAIRIA EINAI NA VREI KAI TO MEGA TO DROMO TOU STI XIMARA ME MIA ANTISTIXI PATRIOTIKI FONI OPOS TOU BOLLANOU.

Αλέξανδρος είπε...

Φίλε Χρηστάκη Κίτσο και φίλε Ζήσο Λούτση:
Διαγράψτε τώρα απο το ΜΕΓΑ τον ψυχοπαθή Δημήτρη Λαζάρη!
Εαν δεν το διαγράψετε ΤΩΡΑ, είστε συνένοχοι και συνοδοιπόροι αυτού του παρανοϊκού!

Αλέξανδρος

Ανώνυμος είπε...

O llazaris ekfrazi tis sinvoules pou tous dinoun o Ksera,Barkas,Mitsos klp.Ntropi gia ton kirious,telika epibebiothikan oti ayti eine poulimeni ston Berisa kai eine prodhotes kai tipotes parapano.

Ανώνυμος είπε...

oti na'nai!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ntropi ntropi ntropi
to mega einai h katastofh ths meionothtas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

akousa me prosoxi tous dyo ypopsifious, kai den eida pouthena tin "anthelliniki" stasi tou k. Llazari.
O k Llazaris eipe pws i Xeimarra ws periousiaki ontotita aneikei stous aytoxthones Ximaraious,ki ws perioxi se olo ton kosmo pou tha paei ekei gia tourismo k.l.p.
Symfwnw pws o Mpollano me tis ethnikistikes tou "pordhes" den kanei tipota allo para ilektrizei to klima metaksy ellinwn kai alvanwn sti Xeimarra,kai den prosferei tipota,para kanei zimia, sto ethniko mas zitima.Kai vevaiws exei ithiki efthini gia to thanato tou atyxou A.Gkouma.Me tis deilwseis pou ekane kata kairous prokalese apla mia venteta metaksy alvanwn kai ellinwn kai tipota den prosefere sto ethniko mas provlima.
Me tous alvanous (prepei na to parete apofasi eseis oi "yperethnikistes"),den imaste exthroi,exoume zisei kai tha synviwsoume akoma polla xronia,tha diekdikoume panta kai tha paroume ayta pou mas anoikoun, o xeiroteros tropos omws einai aytos pou dialekse o Mpollano,ta synthimata.
h Xeimara thelei doulia,oxi ta synthimata tou Mpollanou,oi xeimaraioi as apofasisoun poion theloun gia dimarxo tous.

Ανώνυμος είπε...

o 11:15... einai apla asxetos!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι άπλά άσχετος άλλα όργανο των αλβανών όπως ο Λαζάρης και οι άλλοι. Φαίνεται πληρώνεται καλά για αυτή τη δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

egw file 4-35 eimai enas "asxetos" me epixeirimata,esena poia einai ta dika sou ?
Patriwtis den einai opoios fwnazei perissotera synthimata,alla ekeinos pou doulevei gia tin anaptyksi tou topou tou,gia tis periousies twn sympatriwtwn tou,gia tous dromous,ta ydragwgeia,kai ta alla "mikra" provlimata.Etsi kai mono etsi tha gyrisoun oi Ximaraioi ston topo tous.
Kai gia na ta diekdikiseis kai na ta prakseis ola ayta den xreiazete na kaneis exthrous tous alvanous kai na anoikseis vedeta mazi tous,xreiazete epimoni kai doulia,poli doulia.
Kai o Bollano doulia exei kanei poli ligi,afou asxoleitai me ti "megali politiki" tromara tou.
Gia na exeis tin ypostiriksi twn sympatriwtwn sou kaneis erga ston topo sou,den vazeis tous anthrwpous na skotothoun me tous alvanous.
Eimaste pia sto 2011, kai oi ethnikismoi den einai pia sti moda.
Ayta file 4-35....

Ανώνυμος είπε...

aytoi mas dyleuoyn olous....dyo alvanoi tsakonontan se kseno axyrona!!!

Ο Ελ Ασυμβίβαστος είπε...

Τέλος πάντων η υπόθεση Λαζάρη, πρέπει ακόμα πιο πολύ να μας κάνει να σοβαρευτούμε. Ο Λαζάρης επιβεβαίωσε την κατηγορία των Ελλήνων που δεν ξέρουν από που κρατάει η σκούφια τους και αποτελούν εκείνη την μερίδα ελλήνων, αν είναι τέτοιοι, που σου θυμίζουν την υγρή ύλη η οποία πέρνει την μορφή του δοχείου που τη βάζουν. Ασφαλώς και δεν πρέπει να μπερδευτεί με την αποστολή του Κόμματος των Ελλήνων. Και εκείνος που πρέπει να προσέξει περισσότερο είναι το ίδιο το ΜΕΓΑ.
Ωστόσο η μεγάλη ζημιά δεν είναι ο Λαζάρη αυτού καθεαυτού. Η μεγάλη ζημιά συνίσταται στο γεγονός ότι αποτελεί το άλλοθι για την ύπαρξη του Μπολάνου και του καταστρεπτικού του εθνικού έργου. Ο Μπολάνος είδατε, δεν έπαιξε με καμιά εθνικιστική κορώνα. Όταν μιλούσε για τη Χιμάρα, επικαλούνταν τον όρο "η κοινότητά μας", χωρίς να κάνει καμιά φορά για την εθνική της ταυτότητα, αν είναι ελληνική ή αλβανική. Όταν μιλούσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ θυμούνταν και την εθνική ελληνική μειονότητα. Για να καταλάβουμε την εθνική ζημιά του Μπολάνου προσέχουμε μόνο το γεγονός ότι όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που πριν από τις εκλογές έκαναν πρώτο θέμα τα "ελληνικά εθνικιστικά " συνθήματα του Μπολάνου και αποκτούσαν δικαίωμα να τα βάλουν κατά της Ε.Ε.μειονότητας και της Ελλάδας, τώρα έμμεσα και άμεσα του είναι υποστηρικτές. Σκοπός των καναλιών ήταν και είναι να πουλήσουν το Μπολάνο στην Ελλάδα ως έναν Έλληνα μεγάλο πατριώτη, για να μη βλέπει η Ελλάδα πως με τα χέρια ενός "Έλληνα" πωλείται κυριολεκτικά η Ελλάδα. Τώρα του δίνουν βήμα προβολής για να ψηφιστεί και από τους αλβανούς για να συνεχίσει το έργο του. Η Ελλάδα θα "κερδίσει" έναν χαλκευμένο πατριώτη και η Αλβανία, μέσω αυτού, την Χιμάρα.
Σε όλη αυτή την ιστορία, τύποι σαν τον Λαζάρη, κάνουν τη μεγάλη ζημιά. Του δίνουν το προβάδισμα. Ο άνθρωπος αποτελεί δείγμα ότι σήμερα στην Ε.Ε.Μειονότητα δεν είναι γνωστά τα δικαιώματα, οι εθνικές διεκδικήσεις, τα πραγματικά προβλήματα, η στρατηγική μας, οι εθνικοί στόχοι μας.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι μπολάνιδες, οι οποίοι αξιοποιούν μια χαρά την καρέκλα και με εθνικά περιτυλίγματα καταφέρουν να εξυπηρετήσουν, τόσο τα προσωπικά τους συμφέροντα όσο και εκείνων που του δίνουν την καρέκλα. Και αυτοί δεν είναι οι Έλληνες που θα τον ψηφίσουν αλλά οι Αλβανοί. Ιδού και το παράλογο και η ειρωνεία της ιστορίας. Γιατί λοιπόν οι αλβανοί θα κληθούν να ψηφίσουν έναν Έλληνα εθνικιστή;!

Το ερώτημα είναι θα μπορέσουμε κάποια στιγμή να εξάγουμε σωστά εθνικά συμπεράσματα. Θα μπορέσουμε να προσανατολιστούμε εθνικά στην καθημερινή, κοινωνική και πολιτική μας συμπεριφορά.
Ο Έλ. Ασυμβίβαστος

Ανώνυμος είπε...

Eγω θα συμφωνισω με τον φίλο πιο πανω, δεν χρειαζονται Εθνικιστικες κορώνες και ειναι επικίνδυνες και δεν φυσικα δεν έχουμε να χωρησουμε τιποτα με τους Αλβανους.
Υπαρχουν πολλοι παράμετροι ομως..
- η ιδιαιτερωτητα της περιοχής της Χειμάρας, βλεπουμε πως το συνολο της έντασης και της προκλησης διοχετευεται συνεχως εκει απο το Αλβανικο παρακρατος (δεν αμφιβαλω πως μπορει και το ιδιο να συμβαινει και απο το ελληνικο)
- στο συγκεκριμενο γεγονος, εχουμε την δολοφονια ενος ανθρωπου
οι αναφορες περι αυτοκτονιας που εντεχνα προσπαθει να διοχετευσει η Αλβανικη δικαιοσύνη ειναι το λιγοτερο προσβλητικες. οι οικειοποιηση τους απο εναν πολιτικο που δηλώνει οτι πολιτευεται και διεκδικει την ψηφο με το αυτοαποκαλουμενο κομμα ελληνων καταντανε προδοτικες.
Και ολα αυτα συνδιαζονται με την γενικοτερη συνεργασια που επιχειρειται με το κυβερνων κομμα, καθως και με τους Τσαμιδες, που ειναι κομματι της κυβερνητικης συμμαχίας και που ποτε δεν κρύψαν τον ανθελληνισμο τους.

Ειναι λοιπον τουλαχιστον άκυρα αυτα που λεχθηκαν απο τον υποψηφιο του MEGA..
και προσωπικα πλεον με προβληματιζει κατα ποσο το MEGA ειναι ενα κομμα που επιδιωκει να εξυπηρετησει τα συμφεροντα των ελληνων της Αλβανιας κι οχι τα κυβερνητικα συμφεροντα ή συμφεροντα παρακυβερνητικων κυκλων.

Η αποδυναμωση και η διασπαση της μειονοτικης ψηφου ειναι βεβαιο πως θα ειναι εις βαρος της ΕΕΜ.

Ανώνυμος είπε...

mono kati thellw apo esas tous mega patriotes sto telos afou grafetai ean den thellete na grafete to onoma sas mporeite na grafete toulaxiston to epangelma..........

Ανώνυμος είπε...

Όταν ακούς τέτοιες δηλώσεις από εκφραστές του σύγχρονου γενιτσαρισμόυ αντιλαμβάνεσαι πόσο βαθιά έχει εισχωρήσει η μόλυνση και πόσο δύσκολη φαντάζει η ιανση αυτού του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Oi ximariotes panta to gyrizane analogos to poy pigaine to symferon toys, gia to logo ayto den moy prokalei ekpliksi oyte o Lazaris oyte o Bolanos! Aytoi theoroyn toys eaytoys toys ena kommati diaforetiko ap tin ypoloipi meionotita, pote den tha enai konta me mas toys alloys meionotikoys!
Paratiro pos oles oi ypolipes perioxes kanoyn synexos anafora sti ximara, den exo dei omos pote ximarioti na ypostirizei alles meionotikes perioxes me to idio pathos poy to kanei gia ti ximara! MAllon den to kanei katholoy, toys einai adiaforo ti yparxei peran ap aytoys! Aytoi paidia kseroyn ti kanoyn, to symferon toys koitane, deite to Bolano tosa xronia stin OMONOIA ti ekane gia ti meionotita??? TIPOTA
Aytoi exoyn alli poreia apla mas xrisimopoioyn gia ta symferonta toys! Giati den mazeuoun ypografes na diakdikisoyn na anikoyn sti meionotita???? 20 xronia perasane kai ti kanane? Opoy paei to symferon, afiste toys, tzapa syzhtate....aytoi to dromo toys kai emeis oi ypoloipoi to diko mas!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Το μήνυμα σου φίλε 11.44 είναι τόσο προβοκατόρικο που μόνο ένας πονηρός Αλβανός θα μπορούσε να το γράψει, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και κάποιοι δικοί μας που σκέφτονται με αυτόν τον ηλίθιο τρόπο, αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που το δημοσίευσα.

Ανώνυμος είπε...

file 11 44 se parakalo kane ton kopo ke pigene mrosta se enan kathrefti ke rikse ena dinato ftisimo gati afto su aksizi

Ανώνυμος είπε...

τελικα,εχουν μαζευτει πολλοι προβοκατορες στο blog!!!στη συγχρονη ευρωπη θεωρειται αυτονοητο οι μειονοτητες να εχουν δικους τους θεσμους εκπρωσοπησης και δοιηκησης...το χειροτερο που μπορουμε να προσφερουμε στον βορειοηπειρωτικο ελληνισμο ειναι να αμφισβητουμε ο ενας τον αλλον για την ελληνικοτητα μας...

Ανώνυμος είπε...

δυστηχως η διχονοια μεταξυ μας,αποδυναμωνει την παρουσια μας κανει καποιους να εκμεταλευονται την κατασταση για την προσωπικη τους"κονομα",αδιαφοροντας για τα πραγματικα προβληματα των περιοχων μας...

Ανώνυμος είπε...

οταν ο ιδιος ο μπερισα δε μιλησε για ατυχημα,πως γινεται εκπροσωπος του ελληνικου κομματος να ισχυριζεται το αντιθετο???σε ποιον προσφερουν αραγε αυτες οι δηλωσεις???στον βορειοηπειρωτικο ελληνισμο παντως οχι!!!ισως σε ορισμενους αλβανικους κυκλους να βρισκουν πιο ευκολα συμπαραστατες,συγχρονους γεννιτσαρους!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν υπαρχει εστω και ενας υποστηριχτης του μεγκα που πιστευει πως ο Λαζαρης ειναι εκτος γραμμης κομματος τοτε ειναι απλα βαθια νυχτομενος η κοροιδευει τον εαυτο του.Ας παει να ζητησει τη διαγραφη του Λαζαρη και μετα να μας πει τι απαντηση πηρε.Ο Λαζαρης ειναι απολυτα συνιφασμενος με τη γραμμη του κομματος του.Οποιος πιστευει το αντιθετο να ξερει πως φερει μεγαλο εθνικο φορτιο και ιστορικη ευθυνη.Βλεπω καποιους να αντιδρανε ενω η εικονα που εχω απο ολους τους μεγκα-λους που γνωριζω και πιστεψτε με γνωριζω παρα πολλους ειναι αυτη ακριβως που εκφραζει ο Λαζαρης."Στην αλβανια ζουμε και πρεπει να ζησουμε οπως οι υπολοιποι αλβανοι".Ο 11.15 πρεπει να ειναι απο τα μεγαλοστελεχοι του μεγκα η καποιος απο αυτους που κρυβονται πισω απο το μεγκα.
Οσο για σενα ελ.ασυμβιβαστε κοψε επιτελους την προπαγανδα και πηγαινε δωσε αναφορα στους αλβανους.Επειδη εχω καταλαβει ποιος εισαι δεν θελω να αμφισβητησω τον πατριωτισμο σου αλλα δεν μπορω να δεχτω κουβεντα απο καποιον που τον εχουν στο χερι τους και τον ελεγχουν πληρως οι αλβανοι.Κοψε την προπαγανδα και τις αερολογιες γιατι ο κοσμος δεν ειναι γκαβος,εχει ματια και αφτια,εχει γνωση και κριτηριο.Ξυπνα το πρωι και τρεξε να δωσεις αναφορα λοιπον και ασε το θεατρο.Επειδη σε λυπαμαι δεν γραφω το ονομα σου γιατι καποιον που ειναι υποχρεομενος να κανει κατι που μπορει να μη το θελει εγω τον λυπαμαι οπως εσενα.

Ο Ελ Ασυμβίβαστος είπε...

Ανώνυμε 2.40, δεν με γνωρίζεις και γι΄αυτό είμαι βέβαιος. Αν με γνώριζες δεν θα μιλούσες για ελεημοσύνες. Δεν έχω την ανάγκη για ελεημοσύνη και το κρίμα κανενός, τόσο περισσότερο για τη δική σου, όποιος και αν είσαι. Γιατί πρώτα δεν ξέρεις να διαβάσεις, δεύτερο είσαι γέννημα και θρέμμα της ψευτοπροπαγανδας και τρίτο και πιο σημαντικό, με τις αναφορές στους αλβανούς πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα συνείδησης, συμπεριφοράς και σχέσης. Λάθος όπλα επέλεξες να με επιπλήξεις. Δικά μου είναι τα επιχειρήματα. Δικά σου η λασπολογία, το ψέμα και οι ύβρεις. Τυπικό βορειοηπειρωτικό στραβόξυλο.
Ο Ελ Ασυμβίβαστος

Ανώνυμος είπε...

Mia xara ta les asimbibaste poli sosto se vrisko ..astous na boubounane !!! poli sosto episis vrisko k ton 11.44 k girna k ftise avtous aderfe pou sou lene na pas ston kathrepti !!! Mas ta exete kani " tsourekia " ximara k bolano k lazari k den simazevete , les k den iparxi alou elliniki mionotita ..eleos

Ανώνυμος είπε...

megale 11.50mia ke dinis sinvules ke su taxome kani tsurekia vjes esi protoporos ke emis na akoluthisume i ximarei pu to girizume ops pigeni to sinefo.esi ean den thes na pas sto idio kathrefti me ton 11.44 pigene se kamia vitrina eki tha dis kapion axristo apenandisu rixtu kami me to kefali ke tha dis xabari dhen tha pari [tsimentolithos]

Αλέξανδρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

EDO 11:44, xairome poy sas tarakoynise to sxolio mou kai sas thimose!
Afou figei o thimos kai skeftitai kalitera(oi mi ximaraioi) tha deite pos den exo kai toso adiko!
Ti sas emoxlise alithia???
Pou koitane mono to symferon tous?
Aytoi einai i pragmatikotita....pote den irthan konta mas!
Gia peite moy mia fora poy eidate ximaraio na symmetexei genika sta vorioipirotika peran apo themata poy aforoysan ti ximara??? Oydepopote....paramono 2-3 gnostes fatses me sykgekrimeno skopo!
Kai ksafnika ginikane oi monoi patriotes, oi gennaioi patriotes kai paei legontas....
Emeis oi ypoloipoi ti eimaste??? Mipos den eimaste patriotes???
Fysika kai den eimaste (me ton tropo poy einai aytoi)an einai na allazoyme analogos pos gyrnaei i zigaria!
Ta 4 pallikaria toy Aliko, ti itan?
Ta tosa alla paidia poy dolofonithikan kai den eginan gnosta ta onomata toy ti itan????
Oi tosoi vorioipirotes poy zoyn ekei stis alles perioxes kai kratoyn ton topo zontano me oles tis prokliseis ton albanon kai to fobo poy vionoyn ti EINAI????
Alla eimeis oi alloi ysteroyme se kati den eimaste kaloi stin Propaganda kai sto na lasnaroyme IROES!!
Oi ximaraioi exoyn kanei moda to na dhmiourgoyn iroes......o Spyro Milios Aderfia paei efyge, min to ksexante!!!
Kathe analampi sti Ximara einai kai vomvistiki epithesi kata toy Proedrou Bolano....Thimaste perisi ta reziliakia tous.....2 xiliometra makria ap to spiti tou epese mia gefyra, speysane amesos na kanoyn Iroa to Dhmarxo.
Eytyxos fetos ta strakastroyka toy Pasxa den mas ta lansaran san polemo me toys Albanous!!!
Gia peite mou tora, EXO ADIKO???

Ανώνυμος είπε...

Ta sxolia ke antidrasis sas dixnun pos esis den exete tin paramikri idhea to ti akrivos ginete stin ximara! Milate gia patriotismo ke to mono pu kserete na kanete ine kapia propaganda sto internet gia merikus logus. Pigenete ligo perisotero stin ximara ke miliste ke me aftus pu zun ke me tus idhius ipopsifius gia na vgalete kapio diko sas simperasma...

Ανώνυμος είπε...

φίλε 11.44 και3.53 με βεβαιότητα ανήκετε στον σκληρό πυρίνα της νεβ και σίγουρα στο δ.σ ή πίσω στις απαραίτητες κατευθύνσεις,μόνο αυτοί μιλάνε με αυτόν τον τρόπο και τα φιντάνια τους και ξέρεις γιατί,γιατί οι Χιμαρέοι τους έχουν πάρει χαμπάρι και δεν ασχολούνται μαζί τους.
Έχουν μίσος με τη Χιμάρα,αυτά βέβαια τα λένε ανώνυμα και σε στενές παρέες προς τα έξω και καλά λένε άλλα δήθεν ενωτικά."όλα αυτά τα σχόλια μίσους κατά της Χιμάρας, του Μπολάνου και του Μπελέρη".
Μην κρύβεστε άλλο δεν οφελεί σας πήραμε χαμπάρι!!!

Ανώνυμος είπε...

den exeis adiko oxi.
enas paranoikos san esena den exei POTE adiko

Ανώνυμος είπε...

kai pera apo paronikos... eisai ki esy ASXETOS!

Ανώνυμος είπε...

11:44 KAI PALI:
exete poli plaka, idios o 6:45 pou einai dioratikos kai ta provlepei ola! Bravo file mesa epeses!
Synexise na ekseliseis to tlento soy...
oso gia tous ypoloipoys sas exo grammenoys sta palaiotera ton ypodimaton moy! PEITE OTI THELETE....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ελ.ασυμβιβαστε να εισαι σιγουρος πως σε ξερω παρα πολυ καλα,ειμαι του κυκλου σου και δεν αμφισβητω τον πατριωτισμο σου αλλα σε λυπαμαι γιατι δεν μπορεις να λειτουργησεις ανιδιοτελος.Οσο για την προπαγανδα μπορει να κανω αθελα μου αλλα ειχα καλο δασκαλο,αυτο κανει εδω και 30 χρονια και εισαι συνομιλητης μου τωρα.Αν ειμαι καλος πρεπει να καμαρωνεις,αν οχι χαιρομαι.Οσο για τη λασπη κτλ που λες θελω να σε παρακαλεσω να πας στο πρωτο σου κειμενο για να καταλαβεις οτι φωτογραφιζεις τον εαυτο σου.Οπως σου ξαναειπα δεν θελω να κοντραριστω μαζι σου γιατι σε λυπαμαι,ειναι σαν να ερθω στα χερια με εναν κουλο.Εισαι εγκλοβισμενος και δεν θελω να ξυνω πληγες.Να εισαι καλα και να εχεις υγεια ευχομαι και καποτε να μπορεσεις να λειτουργησεις οπως μας υποχρεωνει η φυση του ανθρωπου.Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη

Ανώνυμος είπε...

zitw o fredi beleris katw oi nebites !!
zitw o dule katw o kitsio !!
zitw o kalos katw o kakos boreiohpeirwtis!!
kai paei legontas...

Ανώνυμος είπε...

5:33 ayto lew. Ta epixeirimata sou (o Theos na ta kanei tetoia) einai ASXETA.

Ανώνυμος είπε...

Έχω πληροφορίες ότι η Νεβ κανόνισε την συνέντευξη των δύο και ότι το αλβανικό κανάλι της ανήκει

Ανώνυμος είπε...

Spyro Milios Aderfia paei efyge,
an feigei autos tote tha fygei kai h b/h
eseis oi poulimenei prepei na figetai

Ανώνυμος είπε...

7 51 p m eisai ola ta leyta etsi thn exeis kanei lastixo .

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω κατι σχολια και αναρωτιεμαι ποσο ρουφιανοι ειναι καποιοι και ποσο μελετηροι ηταν επι Χοτζα.Λενε ακριβως αυτα που τους εμαθε ο Χοτζα και που θελουν οι αλβανοι να λενε.Οι περισσοτεροι μπορει να μην εχουν ιδεα που βρισκεται η Χιμαρα,ποια ειναι η ιστορια της και ποσο εχουν αγωνιστει για να διατηρησουν την ελληνικοτητα τους οχι μονο επι Χοτζα και μετα αλλα και 400 χρονια τουρκοκρατιας.Οταν καποιοι απο σας ψηφιζαν 100% Χοτζα οι Χιμαριωτες τον καταψηφιζαν.Οταν ολοι ηθελαν αυτονομια οι Χιμαριωτες ηθελαν ΕΝΩΣΗ με την πατριδα.Οταν κανεις δεν εκανε Χριστουγεννα και Πασχα οι Χιμαριωτες το εκαναν κρυφα.Μαθετε πρωτα ιστορια και μετα ανοιξτε το στομα σας ρουφιανοι και προδοτες.Καμαρωνω που η Χιμαρα ειναι ελληνικη οσο καμαρωνω και για τον τοπο μου.Ελληνες ειμαστε ρε προδοτες ειτε απο τη Χιμαρα ειτε απο το Βουρκο,ειτε απο τη Δροπολη ειτε απ'το Πωγωνι ειτε απο την Κορυτσα,ειτε απο οποιοδηποτε αλλο σημειο της γης υπαρχει ελληνισμος.Ειμαστε και θα παραμεινουμε για μια ζωη ειτε σας αρεσει ειτε οχι.Πιστη αλλαζουν πολλοι πατριδα ομως δεν μπορει να αλλαξει κανεις.Ζητω το εθνος Ζητω ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Ανήσυχος Βορειοηπειρώτης είπε...

Τι λέει ρε ο τύπος (Λαζάρης) εκτός τα του "ατυχήματος" και της "Μακεδονίας" λέει στον Μπολάνο πώς "δεν μπορείτε να μου υποδείξετε εσείς ποιο είναι το επίπεδό μου διότι εγώ εχω 35 χρόνια που ζω στην ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ της ΑΛΒΑΝΙΑΣ ενώ εσείς...."!

Κι αυτός ο άνθρωπος τώρα θέλει να μας πείσει πως πονάει την ΧΕΙΜΑΡΡΑ και τους ΧΕΙΜΑΡΡΕΙΩΤΕΣ;;;

Έχει τα μούτρα μετά από όλα αυτά να συνεχίζει να είναι υποψήφιος ;;; και παίου, του ΜEGA που υποτίθεται είναι το κόμμα των Ελλήνων;;;!!!

Έχουν μούτρα ο Λουτσης και οι υπόλοιπη παρέα (οι οποίοι είναι όλοι τους σε κρατικές θέσεις... βλέπε Ξέρα, Μπάρκα, Μήτσιο, Νάτσιο, Μπεζιάνη, Κίτσιο [Albtelecom] Καλόγερο, κλπ κλπ) να το ονομάζουν (αυθαίρετα) Κόμμα των Ελλήνων αυτό το άθλιο κατασκεύασμα;;; Καταλαβαίνουν οι κύριοι αυτοί που ο Θεός να τους κάνει... πόσο σοβαρό και σημαντικό είναι αυτό το επίθετο;;; ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μιλάνε εκ μέρους όλου του Ελληνισμού;;; ΔλΔ όσοι δεν ψηφίσουν Berisha συγγνώμη MEGA ήθελα να πω δεν είναι Έλληνες;;; ή μήπως εσείς είστε περισσότερο έλληνες απ' τους υπόλοιπους Βορειοηπειρώτες;;;;

Έχει μούτρα η Μπεζιάνη να μιλάει και να διατυμπανίζει πως το ΜEGA είναι το κόμμα των Ελλήνων;;;; Όταν η ίδια ως διευθύντρια των μειονοτήτων ενώ αναφέρεται στους γυφτο σκοπιανούς ως "μακεδονική μειονότητα" και γράφει ενα σορό πράγματα γι αυτούς και γι' όλες τις υπόλοιπες μειονότητες για την Ελληνική που είναι και η μεγαλύτερη κι αυτόχθονη μειονότητα λέει απλά ότι η σελίδα είναι υπό κατασκευή... http://www.kshm.gov.al/v1/?cat=11

Πόσα χρόνια χρειάζονται κ. Μπεζάνη για να αναρτήσετε ένα κείμενο στο site της διεύθυνσης που διευθύνεται;; Τι σώοι ΕλλΕηνίδα είστε εσείς;;;;;

Ναι ναι καλά ο θείος απ' το America.... you know ;)

Επιδί το γ@μησ@ το θέμα θα πω μόνο ένα ενώ ο Μπολάνος τον άφησε να μιλήσει τον κύριο (τρόπος του λέγειν) ο κύριος δεν τον άφησε στιγμή να εκφραστεί ελεύθερα δημιουργώντας όχλο για να μην ακούγεται ο Μπολάνος... μόνο και μόνο αυτό δείχνει το επίπεδο του εκτός όλων των υπολοίπων

όποιος ξέρει λίγα αλβανικά ας κάνει μια μετάφραση με υπότιτλους του βείντεο θα έχει πολύ ενδιαφέρον...

Πάντως ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ μόνο αυτό έχω να πως για το MEGA μόρφωμα!!!

Keravnios είπε...

Ο Μπολάνος φταίει για την δολοφονία του Γκούμα; Επειδή ζητά τα αυτονόητα; Επειδή δεν κρύβεται; Που ήταν ο Λάζαρης όταν δολοφονήθηκε ή όταν κηδεύτηκε ο Τέλης; Που ήταν το MEGA; Που ήσασταν εσείς; Ο Λαζάρης ήταν σπίτι του, το MEGA έβγαζε ανακοινώσεις που θα ζήλευε ο ΣΥΡΙΖΑ υπέ της ελληνο-αλβανικής φιλίας και εσείς που τα λέτε αυτά κατηγορούσατε τον Τέλη και τους Χιμαραίους επειδή είναι φασίστες. Καλά κάνατε και καλά κάνετε, εσείς έτσι μάθατε. Ο Μπολάνος είναι ειλικρινά υπέρ της ειρηνικής διαβίωσης. Πάντοτε έχει προσπαθήσει να κρατά ισοροπίες χωρίς όμως να απαρνείται τα δικαιώματα των Χειμαρραίων και των Βορειοηπειρωτών χάρην της "φιλίας" και της "ειρηνικής συμβίωσης". Οι διεκδικήσεις ήταν πάντοτε πολιτικές και ορθές. Αν θέλετε να περικόπτετε αποσπάσματα και ανάλογα με την εκάστοτε γραμμή σας να τα χρησιμοποιείτε καλά κάνετε αφού ο σκοπός σας μόνο εθνικός δεν είναι.
Ο Μπολάνος κάνει υψηλή πολιτική ε; Λοιπόν άσχετοι με επιχειρήματα μάθετε πως επί δημαρχίας Μπολάνου, η Χειμάρρα άλλαξε πρόσωπο. Γίναν τόσα έργα όσα δεν είχαν γίνει ποτέ. Γίναν έργα που η Δρόπολη, ο Βούρκος αλλά και αλβανικές πόλεις αντίστοιχου πληθυσμού, αντίστοιχης έκτασης και αντίστοιχης θέσης τα βλέπουν με τα κυάλια. Ο Μπολάνος παρέλαβε έναν δήμο καταχρεωμένο από τον καταδικασμένο σήμερα απατεώνα πρώην δήμαρχο της νοθείας. Ο Μπολάνος σήμερα διοικεί έναν δήμο με προϋπολογισμό 7πλάσιο αυτού που παρέλαβε. Έφτιαξε 3 υδραγωγεία, πολεοδομικά σχέδια, χωροταξική μελέτη όλου του δήμου. Ανακαίνισε εκκλησίες, μνημεία και κυρίως το κάστρο της Χειμάρρας το οποίο τώρα είναι προσβάσιμο από τους τουρίστες και βιώσιμο για τους κατοίκους του με φωτισμό, δρομάκια, δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης. Έφτιαξε ελληνικό σχολείο που όμοιό του δεν υπάρχει στην περιοχή της "αναγνωρισμένης" ελληνικής μειονότητας. Έφερε στην Χειμάρρα τα τελευταία 4 χρόνια επενδύσεις 16 εκ. ευρώ. Πείτε μου που αλλού επενδύθηκαν τόσα χρήματα. Ο Μπολάνος και η ΟΜΟΝΟΙΑ έφεραν τον ΟΑΣΕ για να καταρτιστεί κτηματολόγιο. Ξέρετε τι σημαίνει; ξέρετε την σημασία του; Όταν όλοι έρχονται στην Αθήνα να μας πουν ότι θα λύσουν το περιουσιακό αλλά κανείς δεν μας εξηγεί με ποιον τρόπο, ο Μπολάνος συζητά με τον πρόεδρο του ΟΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ. Τα έργα "χαμηλής" πολιτικής του Μπολάνου υπάρχουν επίσης στο ίντερνετ http://www.youtube.com/watch?v=JUb56Q2o1KI.

Κεραύνιος είπε...

Σας τα κάναμε τσουρέκια ε; κρίμα που δεν γράφετε επώνυμα να ξέρουμε ποιοι είστε εσείς οι κακόμοιροι που δεν αντέχετε να ακούτε άλλο για την Χειμάρρα αλλά ούτε μπορείτε να κάνετε κάτι για να προβάλλετε τον τόπο σας. Αν θέλετε πείτε μας να σας βοηθήσουμε, δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Αρκεί να είστε διατεθιμένοι να ξεκολλήσετε λίγο τον κώλο σας από την πολυθρώνα

Ανώνυμος είπε...

pajdeia deiavaste to na ksekardistite xaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa katourieme bezhani xaxaxaaaaaaaaaaaaaaaa
http://toorama.blogspot.com/2011/04/tv-klan.html

Ανώνυμος είπε...

Κεραυνιε κανεις τεραστιο λαθος που καθεσε και ασχολεισε με ατομα που δεν εχουν ξεκαθαρισει μεσα τους την καταγωγη τους.Αξιζουν ατομα σαν τον Γκορο και τον Λαζαρη να ασχοληθει καποιος Ελληνας?Τετοια τερατουργηματα σπανιζουν και ειδικα οταν καποιος απ'αυτους ειναι σε συνεργασια με Μπερισα η Νανο η Ξερρα τοτε μιλαμε για πολυ σπανιο φαινομενο τερατος.

Ανώνυμος είπε...

vorioipiroti dimosieuse ola ta sxolia.....

Ανώνυμος είπε...

vorioipiroti ypirxe kai allo sxolio, to opoio den dimosieyses...mh me vazeis ston kopo na to ksanagrapso!

Η. ράπας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μέλλουσα Ιστορία είπε...

Κεραύνιε, απ΄όσα λες δημιουργείς την εντύπωση ότι εσύ και όλοι οι άλλοι εμείς περνούμε ανάσα επειδή υπάρχει ο Μπαλάνος.!!!! Για πια εκατομμύρια επενδύσεων μιλάς. Εκείνα που κατέληξαν στις τσέπες του Μπολάνου και του σιναφιού του; Για ποια υδραγωγεία; Τα ανύπαρκτα; Για τις μαύρες τρύπες με τα λεφτά του ελληνικού δημοσίου; Όντως ο ΟΑΣΕ εκπόνησε ένα πρόγραμμα για το κτηματολόγιο στο Νότο,που συμπεριλαμβάνει και περιοχές της ε.ε.μειονότητας. Ο ΟΑΣΕ δείχνει την ευαισθησία του γενικά για το θέμα των περιουσιών στην Αλβανία και ειδικά για θέματα παρόμοια που αφορούν την ελληνική μειονότητα. Αλλά το μεγαλύτερο εμπόδιο για να εφαρμοστεί το πρόγραμμα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ γενικά για την ελ. μειονότητα και ο Μπολάνος για τη Χιμάρα. Δεν παρέχουν κανένα στοιχείο, καμιά πληροφορία και ενημέρωση, κανένα προβληματισμό. Αν έχεις σταλιά αντικειμενικότητα δες και πες τι γίνεται με τις περιουσίες στη Χιμάρα. Στη μέλλουσα ιστορία είμαι βέβαιος πως θα γραφτεί ότι ο Μπολάνος στάθηκε ο βασικός υπαίτιος που οι Χιμαραίοι έχασαν μονίμως τις περιουσίες τους και γενικά που η Χιμάρα άλλαξε χέρια και νοικοκύρη. Το ίδιο και για την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Σε ενημερώνω Κεραύνιε ότι τις προάλλες ο πρέσβης του ΟΑΣΕ στα Τίρανα, πραγματοποίησε περιοδεία στο Νότο και λόγω της κατάντιας των παραγόντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν συναντήθηκε μαζί τους. Πραγματοποίησε δείπνο εργασίας με δυο άλλα στελέχη από τη μειονότητα. Εκεί εμμέσως πλην σαφώς, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αδράνεια των στελεχών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και των υπολοίπων γενικότερα σε θέματα της ελλ. Μειονότητας και ειδικά για το περιουσιακό, τη δημογραφική και περιουσιακή αλλοίωση που δέχεται ο συμπαγής όγκος της εθνικής ελληνικής μειονότητας.
Κεραύνιε ο Μπολάνος σου θα γίνει δήμαρχος όχι γιατί το θέλουν οι Χιμαραίοι, αλλά επειδή εξυπηρετεί κάλλιστα τους αλβανούς και τα διαπλεκόμενα που εκτείνονται και στην Ελλάδα.
Βγάλε και εσύ ένα συμπέρασμα στον οίκο της εθνικής ελληνικής μειονότητας κάνουν πλέον κουμάντο οι Αλβανοί. Εμείς χτυπάμε τσαμπούνες.

drakos είπε...

Γιατί είναι αντεθνικές οι δηλώσεις του Lazari;

drakos είπε...

Εγώ δεν είδα τίποτε το Αντιαλβανικό !

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο χοτζας αφησε τεραστια παρακαταθηκη με τα διδαγματα του....ειναι δυνατον να πιστευετε οτι οι χειμαραιοι δεν ειναι ελληνες???τι θελετε να βγαζουμε τα ματια ο ενας στον αλλον???οι αλβανοι για θεματα δικα τους οπως"κοσοβο","σκοπια" και οχι "μακεδονια" οπως προφερει ο λαζαρης και η προεδρος των μειονοτητων,τα βρισκουν???εμεις τι παιχνιδι παιζουμε αραγε με αδελφοκτονες δηλωσεις μεταξυ μας???οι επομενες γενιες δεν ξερω τι θα λενε για εμας!!!

Ανώνυμος είπε...

12.07 γι'αυτο του εγραψα τοσα στοιχεια για να καταλαβει ποιος ειμαι.Αν ηθελα να μου δωσει σημασια να εισαι σιγουρος πως θα την ειχα οποτε ηθελα αλλα δεν του το εχω ζητησει ποτε.Εσυ τι εισαι δικηγορος του,αν νομιζεις πως σε χρειαζεται εισαι απλα αστειος,να εισαι σιγουρος πως εχει περισσοτερες ικανοτητες απο σενα και μπορει να υπερασπιστει καλυτερα τον εαυτο του.Οσο για το αδερφη ναι το παραδεχομαι πως ειμαι γιατι και αυτος που τον δινει παλι αδερφη ειναι και για να το γνωριζεις πρεπει να τον εχεις αρπαξει και εσυ.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη θέλω να σου κάνω μια ερώτηση ευελπιστώντας να λάβω μια έντιμη απάντηση:Είναι τόσοι πόλοι οι πατριώτες της Βορείου Ηπείρου η στα μπλοκ γράφουν τα ίδια άτομα; Έχω αυτή την απορία γιατί στης διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται για τη Βόρειο Ήπειρο χρονιά τώρα συναντιόμαστε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως να πω κάτι..?? Νομίζω πως τσάμπα καθόμαστε και ασχολούμαστε με όλα αυτά τα νούμερα εδώ μέσα που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους πουλάνε μάνα, πατέρα, πατρίδα. Αυτοί έχουν μάθει με το βούρδουλα του Χότζα, γι αυτό η λύση είναι μία, ξύλο, ξύλο, ξύλο. Όπου τους βρίσκεται βαράτε τους.. Τομάρια
Έφη

Ανώνυμος είπε...

pa pa pa pa!!
Varate tous vre EFAKI e ???
Poios more ............ na varesei ??
Afou eiste oloi sas varemena !!

Ανώνυμος είπε...

Έλεγε ο Χαρίσης στο χωριό μου. Καλός ο πόλεμος παιδιά να πάτε. Η Μπουμπουλίνα μας η Έφη βγήκε στο κλαρί, απλώς για να φωνάξει "Βαράτε τους..." Είναι η δεύτερη φορά που η Έφη καταφεύγει στη λύση του ξύλου. Πάει για αρχηγός... Εκτός και αν της κλέψαμε το όνομα και γράφουν στο όνομά της.

Δημοσίευση σχολίου