Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τσάμηδες εναντίον Ελλήνων, αλλά και Έλληνες εναντίον Ελλήνων...

Περίεργο και ύπουλο το προεκλογικό σκηνικό στην Αλβανία
Ενώ έχει ξεκινήσει για τα καλά ο αγώνας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Μαΐου στην Αλβανία, το σκηνικό είναι από περίεργο ως ύπουλο. Οι Τσάμηδες επιτίθενται εναντίον των Ελλήνων, αλλά και οι Έλληνες σφάζονται σαν τα κριάρια μεταξύ τους. Ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων κ. Shpetim Idrizi, ανέφερε ότι δεν πρέπει να εκλεγεί στη Χειμμάρα ο Βασίλης Μπολάνος. Και πρόσθεσε: "Είδαμε εδώ και δύο ημέρες σε όλη τη νότια Αλβανία  να γεμίζουν οι τοίχοι με αντι-αλβανικά συνθήματα,
κυρίως στη Χειμμάρα, τα οποία προσβάλουν οποιονδήποτε έχει στην καρδιά του αυτή τη χώρα. Είμαι σίγουρος ότι σε όλη την Αλβανία και ιδιαίτερα σε αυτήν την αίθουσα, αισθάνονται όλοι εξοργισμένοι από αυτές τις πράξεις.Το αλβανικό κράτος, δεν πρέπει να παραμένει σιωπηλό». Αλλά και οι Έλληνες της Αλβανίας προσπαθούν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο. Διαδίδεται ότι καταποντίζεται ο Βορειοηπειρώτης έπαρχος Αλύκου Ηλίας Θανάσης, σύμφωνα με “σφυγομετρήσεις”. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν το ακριβώς αντίθετο. Και αυτό είναι ένα μόνο μικρό παράδειγμα του αλληλοσπαραγμού των Ελλήνων. Αν καταγράψει κανείς όλα τα παραδείγματα, θα δει ότι στάζει αίμα αδελφικό στη Βόρειο Ήπειρο.

http://www.katoci.com/2011/04/blog-post_7619.html

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κουφάλα Ηλία Αμέσως τσίμπησε το πουλάκι!!!

Ανώνυμος είπε...

Το περίεργο θα ήταν να μην σφάζονταν Έλληνες μεταξύ τους….
Ο έπαρχος Ηλίας Θανάσης είναι άξιος εκπρόσωπος των Βορειοηπειρωτών και η κάλπη θα το δείξει για άλλη μια φορά.
Ευτυχώς υπάρχουν και άξιοι εκπρόσωποι, με παραγωγικό έργο, ήθος και μορφωτικό επίπεδο, τους οποίους αξίζει να στηρίζουμε για το καλό του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Αιμα αδελφικο δεν βλεπω να σταζει γιατι τους υποψιφιους μας ευτιχως ο θεος δεν τους προικισε με δολοφονικα ενστικτα αυτο που τους διακρινει ειναι η κατινια, το χαμιλο μορφωτικο τους επιπεδο, αδυναμια στην εκφραση του λογου, ανυπαρξεια ιδεολογικης καταρτησης, ελυψει φιλοπατριας, ανικανοτιτα εμπνευσης του κοινου τους και για επιστεγασμα η κακομιρια τους.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, 2:34,
Μα πως τα κόκιεψες όλα αυτά;
Αλήθεια έτσι είναι το έρημο! Α πα, πα πα! Λες και δεν πέρασε μια μέρα από την εποχή του λύκο-μοναρχο-φασιστοκομμουνισμού.
Μα το θεό, έτσι αισθάνθηκα τελευταί φορά που πήγα κι έμεινα για μια εβδομάδα. Άραξα με τις ρουφιανιές τους.Σαν ξένος στον τόπο μου. Εσύ;.....

Ανώνυμος είπε...

1:58 Αυτα ειναι αποτελεσματα μιας αδιαφορης και φοβηκης κοινονιας αυτοι δεν ειναι παρα τα καταλιπα της.Το μονο που αλαξε απο τοτε ειναι η ποινη της φυλακησης για προπαγανδα και διαφωτιση ολλο το οιπολιπο της κατηγοριας παρεμεινε.Η τακτικη της παλιας καλης συνταγης θα παψει να υφησταται μονο οταν θα ειναι αναποτελεσματικη στην πρακτικη της εφαρμογη μεχρι τοτε καλο κουραγιο.

Δημοσίευση σχολίου