Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον πατέρα του Αριστοτέλη Γκούμα


Με τον πατέρα του δολοφονημένου ομογενούς στην Αλβανία, Αριστοτέλη Γκούμα συναντήθηκε ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Όπως είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, προκύπτει μείζον θέμα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην γειτονική χώρα εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, που εμφανίζουν την Αλβανική Δικαιοσύνη να επιχειρεί να παρουσιάσει σαν “δυστύχημα” την αποτρόπαιη δολοφονία του ομογενούς.
«Το συγκεκριμένο ζήτημα προσλαμβάνει ακόμη ευρύτερες διαστάσεις, αν ληφθεί υπόψιν ότι η Αλβανική Ηγεσία δια του πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα και του τότε Αντιπροέδρου Ιλίρ Μέτα είχε καταδικάσει απερίφραστα το γεγονός το καλοκαίρι του 2010 και είχε μιλήσει τότε, καθαρά, για «απαίσια πράξη» και «δολοφονία», σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
 Πηγή:
http://www.newsbomb.gr

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Πατέρας Αρ. Γκούμα: "Το παιδί μου δολοφονήθηκε, γιατί ήταν Έλληνας"
"Το παιδί μου δολοφονήθηκε, γιατί ήταν Έλληνας", είπε o πατέρας του Αριστοτέλη Γκούμα, Ηλίας, κατά τη συνάντησή του με τον Τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ. Πάνο Παναγιωτόπουλο. Από πλευράς Ν.Δ. του εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράσταση. Ο κ. Παναγιωτόπουλος κάλεσε στα γραφεία της Ν.Δ. τον Ηλία Γκούμα και τον διαβεβαίωσε ότι η παράταξη θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη βεβηλωθεί από τους Αλβανούς η μνήμη του γιού του. Ο πατέρας του δολοφονημένου Αριστοτέλη Γκούμα ανέφερε ότι δεν ήταν "δυστύχημα", όπως θέλουν να παρουσιάσουν Αλβανοί εμπειρογνώμονες τη δολοφονία του Αριστιτέλη, αλλά στυγερό έγκλημα.
Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους δεν έχουν ξεχάσει τον Αριστοτέλη και αγωνίζονται ακόμα για την δικαίωση της μνήμης του.

Κοτοψη

Ανώνυμος είπε...

ma kala oute ithopoioi den einai aftoi oi neodimokrates
aploi komparsoi!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ήσυχοι άνθρωποι,οικογενειάρχες,δεν πείραξαν ποτέ ούτε μυρμήκγι. Ο Τέλης από τα καλύτερα παλληκάρια. Κρίμα,ήταν η κακή ώρα να βρεθεί μπροστά στους δολοφόνους και το μόνο που είπε στην παρέα με τους οποίους βρισκόταν στην πλατεία του χωριού "καληνύχτα πάω για δουλειά",θα μετέβαινε στην καντίνα που δούλευε.
Αυτό τους έφτασε,τον άκουσαν που μίλησε ελληνικά και ήταν η τελευταία του φορά. Τον ακολούθησαν και τον δολοφόνησαν με τον πιο άγριο τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον στη Νέα Δημοκρατία, έκαναν το αυτονόητο ή το ελάχιστο, αν θέλετε να το πούμε έτσι... έδωσαν κουράγιο στον πατέρα του δολοφονηθέντα Αριστοτέλη Γκούμα, Ηλία... ο κ.Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε μαζί του και ο κ. Γκιουλέκας έκανε δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα...
Ενώ στο ΠΑΣΟΚ, ο κ.Δρούτσας και ο κ.Πεταλωτής, ξανά απόν... μας έχουν γραμμένους...!!!
Υ.Γ.: αλήθεια, η γυναίκα του Πεταλωτή, που δουλεύει βρε παιδιά...;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρετε που δουλεύει η γυναίκα του πεταλωτή;
Κρατεί τα άλογα από το καπίστρι την ώρα που τα πεταλώνει ο Πεταλωτής !

Ανώνυμος είπε...

Re kwlopaida voreiohpeirwtes, otan den asxolountai mazi mas, griniazoyme. Otan asxoloyntai estw kai me ayto to tropo , to kanoyne gia na problithoyne , gia tis psifous ktl. Apofasiste g@@w tin fara mas ti theloyme pia. As stathoyme sto gegonos auto kai afoyu eseis den tsibate , mn tous psifisete otan erthei i wra. Alla min akyrwnete opoiadipote mikri prospatheia kanoun gia mas.
Kserw den prepei na arkoymaste me pentarodekares alla ston kairo tis peinas kala einai kai auta.

Δημοσίευση σχολίου