Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Κορδέλες συνέχεια για το Berisha.

Εγκαινίασε έργα στην Ελληνική Μειονότητα
Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας απαντάει με το δικό του τρόπο στις πρωτοβουλίες  του αρχηγού της αντιπολίτευσης Edi Rama όπου αποφάσισε να περιόδευση όλη την Αλβανία, σε μία προσπάθεια να ρίξει την Κυβέρνηση Μπερίσα. Ο Μπερίσα κάνει την ίδια περιοδεία και απαντάει  από το φορητό βήμα (μεταφέρεται με φορτηγά) με φόντο τα μεγάλα έργα υποδομής.  Μάλλον για να απαντήσει και στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε που εμφανίστηκε στα κανάλια να ταυτίζεται και να συμπορεύεται με το Ράμα, ο Μπερίσα επέλεξε αυτό το σαββατοκύριακο να εγκαινιάσει έργα στην Ελληνική Μειονότητα.
Το Σάββατο στις  09/10/2010 στο χωριό Τσούκα  ο  πρωθυπουργός της Αλβανίας  Σαλί  Μπερίσα  έχοντας δίπλα του τον Έπαρχο Αλύκου εγκαινιάζει τον δρόμο Μετόχι – Πλακά   και Τσούκα- Γέφυρα Τσούκας. Τα δύο αυτά έργα χρηματοδοτήθηκαν από την Διεθνή Τράπεζα  δια μέσου της Αλβανικής Κυβέρνησης,  με συνολικό κόστος 2,4 εκ. ευρώ.  Ο Έπαρχος Αλύκου   Ηλίας Θανάσης  υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό  στην Τσούκα και  μεταξύ άλλων στην ομιλία της υποδοχής τόνισε « κύριε  πρωθυπουργέ σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ και σας ευχαριστούμε ποιο πολύ γιατί επί της πρωθυπουργίας σας, στην Επαρχία μας έγιναν μεγάλα έργα υποδομής όπως οι δύο δρόμοι που εγκαινιάζουμε σήμερα και το περιφερειακό υδραγωγείο που θα καλύψει τις ανάγκες με πόσιμο νερό και των 11 χωριών της Επαρχίας μας.   Οι δρόμοι ολοκληρώθηκαν ενώ για το υδραγωγείο ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση και χρειάζεται την επόμενη χρηματοδότηση.  Η Επαρχία Αλύκου αποτελούμενοι στην πολυψήφια της με  πολίτες Ελληνικής  Εθνικότητας  σας ευχαριστεί  που την υποστηρίξατε  στα έργα υποδομής και πιστεύομαι  ότι αυτήν την υποστηρίξει θα την έχουμε και στην συνέχεια». Ο πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε τον κ. Ηλία Θανάση για την υποδοχή, διαβεβαίωσε τους κατοίκους  ότι η Κυβέρνηση του θα υποστηρίξει  και θα χρηματοδότηση  όλα τα έργα υποδομής, δρόμους , υδραγωγεία και σχολειά.
Στη συνέχει ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας  εγκαινίασε ένα άλλο έργο, την είσοδο στο χωρίο Δερβιτσιάνη, έχοντας δίπλα του έναν άλλον έπαρχο του ΚΕΑΔ, το Δημήτρη Μαλίουκη της Κάτω Δρόπολης.
Σε κάθε σταθμό του ο Μπερίσα δεν παραλείπει να επιτίθεται στην αντιπολίτευση και άσχετα αν τα έργα που εγκαινιάζει είναι μεγάλα ή μικρά δρομάκια το φορητό φόντο φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις – τουλάχιστον επικοινωνιακά – της κουρασμένης αλβανικής κοινωνίας από τις διαδηλώσεις στους δρόμους.    

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως είναι μπροστά ο άνθρωπος επικοινωνιακά. Κουβάλησε στη Δερβιτσάνη και μάλλον σε όλες τις περιοδίες πούλμαν με χειροκροτητές. Πλάκα έχει.

Ανώνυμος είπε...

Μου κάνουν τα μάτια ή είναι αλήθεια ο Ηρώδης εκεί στην πίσω γραμμή; την κορδέλα στη Λειβαδιά πότε θα την κόψει ο Μπερίσια; Για να την πάρει ο Ηρώδης και να την κρεμάσει στο λαιμό του Ντούλε ως ενθύμιο όταν θα βγει στους δρόμους με το Ράμα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί του "Δερόπολη" που είναι ικανοί να βλέπουν ακόμη και την "Παρακμή των ΗΠΑ", πώς πιάστηκαν έτσι κορόιδα! Τους πέρασε ο Μπερίσια κάτω από τη μύτη τους, έκοψε δυο - τρεις κορδέλες μαζί με το Μαλιούκη και τον Ξέρρα στη Γράψη και τη Δερβιτσάνη και δεν τον είδαν! Πού σας πάει ο Ντούλες, μωρέ ζουλάπια!

Ανώνυμος είπε...

adiaforoume kai gia to berisha kai gia ton ksera,
dioti ta erga afta itan agonas kai kopos tou Ntoyle

Ανώνυμος είπε...

Poli ksenous idha sti n tiliorasi vre pedhja??Oli Laberia,Libohovo,kai Lunxheria tous eixan mazepsi???Gia 200 metra eisodos sti Dervitsiani mazevi kosmo gia na perasi minimata o Berishas???Afou ton eixi kami bahallo apo pantou,ti mas lei tora??!!!Ta ijdhia elegeje kai o Karamanlis persi:"Pame Mbrosta"mexri pou paradhothike gia ti ta eixe kami thallasa.Ayto pou mou ekane antiposi san tiletheatis eine to eksis:Skistikane sta dyo i karreklladhes tis mionotitas pou simetexoun stin kivernisi berisha gia na eine paron sti deyteri grami ,sikonounta to kefali psilla gia na tous pari i kamera....ha ha ha ha,eine gia gelio/Patera kai kori Bezani,Mihali Natsios klp....Pllaka eixi.Itan kai Dashos Alikos pou ton eixi gdhari gia ta kalla ton Ksera.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όλα τα νούμερα ξανασυγκεντρωθήκατε για να κράξετε το Ντούλε να σας πω πως τα συγκεκριμένα έργα γίνανε με τον αγώνα και τις διεκδικήσεις της Ομόνοιας και του Ντούλε, καθώς και του επάρχου Μήτσου Μαλιούκη αλλά και του Ξέρρα όταν ήταν περιφερειάρχης και πρόεδρος της Ομόνοιας Αργυροκάστρου. Ο Μπερίσα έχει πάει και έχει εγκαινιάσει 10 φορές μέχρι σήμερα τα έργα στη Δερβιτσάνη. Αλλά τι να του κάνω εγώ του Ντούλε που είναι μαλάκας και τόσα χρόνια όταν κάποιοι του έλεγαν πως ο Ξέρρας λειτουργεί για ιδίον όφελος και λέει πως τα έργα τα κάνει ο Μπερίσα, δεν έπαιρνε μέτρα να τον στείλει στο διάολο από τότε. Μια χαρά τα κατάφερε ο Υπουργός, γλύψε γλύψε μπορεί να γίνει και πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πως περιμένετε να πάει η Ομονοια μπροστά όταν οι άνθρωποι της λειτουργούν για το συμφέρον τους και δεν αναγνωρίζουν ποτε αυτα που γίνονται εξαιτίας του ΚΕΑΔ και της Ομόνοιας..?
Τι να του κάνω εγώ του Ντούλε που θα πρεπε να συμπεριφερθεί γαιδουρινά και να ήταν πρώτη μούρη στο καβούρι με το Μπερίσα στη Δερβιτσάνη να πει για τον τρόπο με τον οποίο έγιναν τα έργα? Αλλα υπάρχουν και κάποιοι με αναμούστρα.

Ανώνυμος είπε...

Ego sinfono me ton borioipiroti:Pos o Maloukis alla kai o Mpollanos dhen tou ta psallane tou Berisha,alla mono o Ntoules dhini maxes sti bouli kai sta MME????Kalla ayti i dyo,o Ilias o Thanasis pos to epathe???!!!!Kai perimenoun apo ton Kristaq Kitso na tou pi tou Berisha gia ta sxolia,vivlia kai alla problimata tis ellinikis mionotitas??!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τη χεζει την ελληνικη μειονοτητα?? εδω μιλαμε για συμφεροντα,το χρημα κινει τα παντα,ειναι πισω απο παντου,για αυτο ζει ο ανθρωπος πλεον,και για αυτο κανει το παν...με λιγο ματσο τουσ βαζεις να κανουν ολουσ κωλοτουμπες,απο το βασιλη μπολανο,μεχρι και το τελευταιο σωματειο στην αθηνα.
αλλωστε δεν ειναι λιγα αυτα που ακουγονται για ολους τους επαρχους...και για τους προεδρους των σωματειων.
Και μην πει κανενας οτι υπερβαλλω,γιατι θα ειναι ψευτης...μην κρυβομαστε πισω απο την ταμπελα του πατριωτη,και δεν εχουμε τα κοτσια να τα πουμε.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι κόβουν κορδέλες με το Μπερίσα αλλα μόνο ο Λούτσης είναι ο... προδότης.
Αμα γίνονται έργα στις άλλες επαρχίες είναι χάρη στην ικανότητα των επάρχων του ΚΕΑΔ και του προέδρου του, αν είναι όμως να γίνει κατι στην Επαρχία Φοινικέων γίνεται γιατί ο έπαρχος της όργανο του Σαλί...

Ανώνυμος είπε...

Ena prama mboro na sas po pedhja:Ego sinfono me ton anonimo tis 1.19 me tin diafora oti meriki apo tous"ygetes"mas kai pjio poli i nei pou mas bgenoun tora,me kommata,organosis,ypourgi allbanikon kommaton klp vlepoun mono to synferon tous.Ta leoforia tou Ksera kai tou anipso tou arxisan ta drimologa????Kunja pou se kunaje mallaka Ksera,klinis mia eteria tou sin patrioti mas kai anigis to dikosou.Erxounte meres kai malista sintomes,kai tha se gdhoume oles tis praksis sou,kai stin mionotita kai sto ypourgio sou.Ntropi vre palo tomari,i politiki dhen pirazoune pote to psomi tou pedhjone.Allaa eisi dhen eise politikos mono enas apateonas stin politiki pou pas o pou se symferi.Kopse oso kordheles xoustaris,ti thilia sou ftjiaxnis.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, φίλε μου, εγώ δεν μπορώ να σε καταλάβω. Είσαι έτοιμος να κρίνεις τους νέους που δεν δοκιμάστηκαν και δεν κρίνεις τους παλιούς που δοκιμάστηκαν κι απέτυχαν.

Δημοσίευση σχολίου