Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Εγκαίνια συνέχεια από Μπερίσα στη Χιμάρα

Σε διάλογο με το Μπολάνο ειρωνεύτηκε το Πασχάλη Μήλιο.
Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας δεν άφησε δρομάκι για δρομάκι χωρίς να το εγκαινιάζει ο ίδιος. Σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χιμάρας εγκαινίασε δύο δρόμους κάθετους της εθνικής προς δύο ποιο δημοφιλής παραλίες όχι μόνο της Χιμάρας αλλά όλου του Ιονίου, το Λιβάδι και το Γυάλι.  Απευθυνόμενος προς τον κ. Μπολάνο με το συνήθη τρόπο του, είπε πως το δρόμο της Παλάσας πρέπει να τον εγκαινιάσει με τον Πασχάλη Μηλιο που είναι και το χωριό του. Ο ιστορικός με ελληνική καταγωγή Μήλιος, είναι αρχηγός μικρού κόμματος στην Αλβανία που συμμετέχει στον «αριστερό» συνασπισμό της αντιπολίτευσης χωρίς να καταφέρει να βγάλει βουλευτή στις τελευταίες εκλογές, ενώ είχε διατελέσει και Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας.  
Συνεχίζοντας το «χιούμορ» του ο Μπερίσα είπε ότι ο κ. Μήλιος πρέπει να πάρει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και τους άλλους «συντρόφους», να τους φέρει στην Παλάσα και στο Βουνό και να μην τρέχουν στο Λος Άντζελες και Μόντε Κάρλο. Η Παλάσα δεν έχει καζίνο αλλά έχει καλούς δρόμους και ωραίες παραλίες, θα έχει και την ευκαιρία να δει και τους θείους του. Οκτώ χρόνια εξουσίας δεν μετακίνησαν ούτε μια πέτρα στη Χιμάρα και ολοκληρώνοντας είπε πως δεν θα σταματήσει να εργάζεται για να αποκτήσει η Χιμάρα και όλη η Αλβανία υποδομές που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

http://bw.balkanweb.com/videoAlbum/popup.php?vIDCategoria=48&IDVideo=5736&va_id_video=5736

Δεν τον ενοχλησε το ΔΗΜΑΡΧΟ που οι πινακιδες ειναι μονο στα αλβανικα?

Ανώνυμος είπε...

Πω πω! Αυτοί κάθε καλοκαίρι κόβουν και διπλάσιες κορδέλες! Αφήστε ρε παιδιά καμμία κορδέλα και για το σύντροφο Έντι. Ρε Βασιλάκη πως την είδες; Εσύ είσαι κολλητάρι με τον Σαλί και ο Βάγγος με τον ροζ δήμαρχο; Αυτό θα πει διπλωματία για τη φουκαριάρα τη Βόρειο Ήπειρο! Τι θα κάναμε αν δεν είχαμε και σας τους δύο τους σωτήρες μας και καθοδηγητές μας; όλοι οι άλλοι είναι προδότες!!!

Δημοσίευση σχολίου