Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Συλλυπητήρια Παπανδρέου για τις φονικές πλημμύρες στην βορειοδυτική Κινα.

Ο δολοφονία ενός νέου στη βορειοδυτική Ελλάδα (Χιμάρα) επειδή μιλούσε ελληνικά, μάλλον είναι λεπτομέρεια για τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος!!!
Με αφορμή τις πλημμύρες που έπληξαν τη Βορειοδυτική Κίνα, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε προς τον πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Wen Jiabao, το ακόλουθο τηλεγράφημα:
«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την Βορειοδυτική Κίνα, και είχαν ως αποτέλεσμα την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών και άφησαν πίσω τους μεγάλο αριθμό αγνοούμενων και άστεγων.
Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα ήθελα να εκφράσω σε εσάς, στις οικογένειες των θυμάτων και στον Κινεζικό λαό τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τη βαθειά μου συμπάθεια».
Σχόλιο Βορειοηπειρώτη
Εκφράζουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας στον κινέζικο λαό! Τους επιτέθηκε η θεία φύση και οι πολιτικοί εκπρόσωποι τους αγωνίζονται για να αντιμετωπίσουν τις πληγές τους.
Πόσους πρέπει να σκοτώσουν; Πόσες περιουσίες πρέπει να μας πάρουν; Πόσους έλληνες πρέπει να διώξουν από τις εστίες τους; Πόσες εκκλησίες πρέπει να ρημάξουν; Πόσα σχολεία πρέπει να κλείσουν; για να ασχοληθούν οι πολίτικοί «εκπρόσωποι» της Ελλάδος με ένα κομμάτι του ελληνισμού που είχε την ατυχία να ανήκει στο αλβανικό κράτος;;;!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου