Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Π. Δήμας: Επέλεξα να σηκώνω την ελληνική σημαία και όχι κάποιου κόμματος

Συνάντηση Πύρρου Δήμα-Βαγγέλη Αργύρη!

Συνάντηση με το "Λιοντάρι της Χιμάρας", χρυσό ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, είχε πριν από λίγη ώρα ο αντιπρόεδρος της βουλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Βαγγέλης Αργύρης. Ο φακός του epirusgate τους συνέλαβε σε γνωστό στέκι στην πλατεία Πάργης στα Ιωάννινα να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους. Εμείς απλά να θυμίσουμε πως στις εκλογές του Νοεμβρίου έχουν δικαίωμα ψήφου και οι Βορειοηπειρώτες. Συνεπώς, αν ο Πύρρος το τολμήσει και θέσει υποψηφιότητα με τον Β.Αργύρη, είναι σίγουρο πως θα "σαρώσει".
Πηγή: Epirusgate

Σχόλιο Βορειοηπειρώτη
Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, βουλευτική, ευρωβουλευτική ή τοπική, από το ΠΑΣΟΚ εμπλέκουν το όνομα του Πύρου Δήμα χωρίς ο ίδιος να πάρει ποτέ πολιτική θέση. Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, ακούγονταν έντονα το όνομα του για τη λίστα επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Σε συνέντευξη του στο nenanews δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ επίσημη πρόταση να συμμετάσχει στις λίστες του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης, τόνισε με νόημα πως στη ζωή του επέλεξε να σηκώνει την ελληνική σημαία και όχι κάποιου κόμματος. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα πεπραγμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βόρειο Ήπειρο χαρακτηρίζοντας “απαράδεκτο” το γεγονός Β/Η να στηρίζουν στις εκλογές αλβανικά κόμματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου