Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση του Προεδρείου της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ με τον νέο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο


Δελτίο Τύπου
Στα πλαίσια των επαφών του νέου Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Νικόλαου Κοτροκόη με τοπικούς και πολιτικούς φορείς της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στα γραφεία της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στους Αγιούς Σαράντα συνάντηση με το Γενικό Προεδρείο της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν και οι έπαρχοι που στις τελευταίες τοπικές εκλογές εκλέχτηκαν με την υποστήριξη του ΚΕΑΔ – ΟΜΟΝΟΙΑ.
Απο την πλευρά της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ τέθηκαν όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα που απασχολούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.

Ο νέος Γενικός Πρόξενος τόνισε για άλλη μια φορά την πλήρη συμπαράσταση του και της Ελληνικής Πολιτείας σε όλα τα θέματα που προβληματίζουν και απασχολούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.
 Εκ του Γραφείου Τύπου και επικοινωνίας
http://himara.gr 

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ λέει σε όλους "όλα" τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ε.ε. μειονότητα αλλά συγκεκριμένα δεν αναφέρει κανένα, που σημαίνει ότι ή δεν τα γνωρίζει διόλου ή τα αποφεύγει να τα πει επειδή τα προκαλεί η ίδια.
Δεν μας είπαν τι είπαν οι έπαρχοι, αλλά αυτοί είναι μονίμως μουγκοί με τον Ντούτση στην κορυφή. Το περίεργο είναι να μάθουμε ποιος μίλησε διότι αυτοί αν δεν έχουν τον Ντούλε εκεί ... είναι σαν να μη υπάρχουν
Αχ καημένη μειονότητα τι είχες να πάθεις τώρα που λευτερώθηκες

Ανώνυμος είπε...

k 2.54 se parakallo poli mi mu vazis to ntuci proton protos ke arxigos ine o Rodis ke sto ipsos ke stis treles ekane ta gerontia na xezonte eki pano sta patroa edafi ke tora akuo na tremun ke epixirimaties osto telos to ipe ke tha to kani os to telos tha tus ga..si olus ke to ntule ke nto mpollano

o Dervitsiotis είπε...

Gia na enhmerëvnete kalitera to koino mas ja to poso ellinaradhes einai aztoi tis OMONIAS poy ta eipan olla ston G.Prokseno.
Sth Derbitsiani vrethikan tixaia o S. Kseras kai o G. Giannis. Rotaei o Kseras ton Jani. Jati re stelexos tis OMONIAS sthriyeis albano pritani sto Panepistimio kai oxi ton Ellina.
Janis dhen apanda... Koitaei apo to afendiko tou ton albano. Ekeinos xamojellaei perifana ja tin kali sznergasia pou exei me ton Jani, toso pou treis psifous pou elegxei o Janis tis OMONIAS ua pane san ta provata ston albano zpopsifio kai oxi ston Ellina.
Zito i OMONIA eëzgale foni sto tëellos o Jannis kai i kouvenda teleiose..... Itan se kidheia

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε 3.19 ο Ηρώδης κάτι λαλάει... θέλει και να ...... όπως λες, αλλά ............ Ντούτσης είναι εντελώς μουγκός και έχει δώσει όλα τα κλειδιά της κομμούνας σε έναν επιχειρηματία.
...... εκείνος τους βορειοηπειρώτες αντί του Ντούτση. Είδες λοιπόν κουβέντα που έκανε ο νέος Γενικός Πρόξενος. Ευτυχώς τα είδε τι ντουβάρια κερατωμένα είναι, από πρώτο χέρι, για να μη του λένε ψέματα άλλοι. Πήρε μια γεύση προσωπικά να δει ποιος εκπροσωπεί την μειονότητα. Να γνωρίσει έτσι και τα καμώματα του προκατόχου του ...

Ανώνυμος είπε...

oti dn ftani i alepu ta kani kremastaria

Ανώνυμος είπε...

Ο Ξέρρας ας ασχοληθεί καλύτερα με τις δουλειές που του ανέθεσε το αφεντικό του, παρά με τις κουταμάρες που λέει και γράφουν οι βουρκάρηδες συγγραφείς του. Αϊ στο ....

Δημοσίευση σχολίου