Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Οι Τσάμηδες του PDIU ζητούν από το Αλβανικό κράτος να συλλάβει και να τιμωρήσει αυτούς που έγραψαν τα Ελληνικά συνθήματα


Ο προεκλογικός λόγος των Αλβανοτσάμηδων στηρίζεται στον ανθελληνισμό
Idrizi: Να συμμαχήσουν τα δύο μεγάλα αλβανικά κόμματα για να ρίξουν το Ελληνα Μπολάνο  
Ο πρόεδρος του κόμματος των αλβανοτσάμηδων. Shpetim Idrizi, σε προεκλογική ομιλία σε αίθουσα των Τιράνων, ισχυρίστηκε ότι μόνον η υποστήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων, των Δημοκρατών και των Σοσιαλιστών σε έναν κοινό υποψήφιο στη Χιμάρα, θα καταφέρουν να ανατρέψουν τον Έλληνα δήμαρχο, Βασίλη Μπολάνο.

«Τα δύο μεγάλα κόμματα το DP και το SP πρέπει να υποστηρίξουν ένα κοινό υποψήφιο για να αποτρέψουν την εκλογή ενός ξένου στοιχείου στο αλβανικό έδαφος», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στα συνθήματα που έγραψαν οι Έλληνες, στους δρόμους της Χιμάρας και άλλων πόλεων τόνισε:

«Είδαμε εδώ και δύο ημέρες σε όλη την αλβανική ριβιέρα,  να γεμίζουν οι τοίχοι με αντι-αλβανικά συνθήματα, κυρίως στη Χιμάρα, τα οποία προσβάλουν οποιονδήποτε έχει στην καρδιά του αυτή τη χώρα. Είμαι σίγουρος ότι σε όλη την Αλβανία και ιδιαίτερα σε αυτήν την αίθουσα, αισθάνονται όλοι εξοργισμένοι από αυτές τις πράξεις. Το αλβανικό κράτος, δεν πρέπει να παραμένει σιωπηλό».

Είπε, ακόμη, η αλβανική κυβέρνηση να μην απαγορεύει, μόνο, τις διαμαρτυρίες που γίνονται κατά του Βασίλη Μπολάνου, αλλά,  να τιμωρήσει και αυτούς που προκαλούν τις σχέσεις ανάμεσα σε Αλβανία και Ελλάδα.
--

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Κάποια απο τα συνθήματα στη Χειμάρρα







 

17 comments:

Ανώνυμος είπε...

bravo bravo bravo
etsi thelloume na mas fate olous enan ena
emeis eimaste kiotides

Ανώνυμος είπε...

Τα περισσοτερα απ'αυτα ειναι γραμμενα πολυ καιρο πριν αλλα για να καταλαβετε τι θα γινει στις εκλογες σκεφτειτε γιατι τα χρησιμοποιουν τωρα.Το κανουν τωρα για να δυναμιτησουν το κλιμα πριν τις εκλογες.
Αλβανοι π@υ@τη@ες θα ερθει η ωρα σας,η ωρα η καλη.

Ανώνυμος είπε...

alvanotsamides, loipoi kai dikoi mas roufianoi...
karfwste tin opisthen kai patiste terma gazi...
sas perimenoume stis 8 tou Mai

Ανώνυμος είπε...

DIAVASA KAPOIA EIDISI STO BLOG "DEROPOLI",KI EPEIDI EKEI EKOPSAN TO SXOLIO MOU, TOUS APANTW EDW :
AYTOS POY KATEBASE TIS SHMAIES (METAKSY TOYS KAI THN ELLHNIKH!!)APO TA GRAFEIA TOY MEGA STA SWFRATIKA EXEI ONOMATEPWNYMO :
ONOMAZETAI" N.K."(GIA EYNOHTOYS LOGOYS DEN GRAFW OLOKLHRO TO ONOMA), EINAI APO TO XWRIO XASKOBO,KAI EINAI THERMOS YPOSTYRHKTHS TOY NYN EPARXOY MALIOYKH !!
AN O MALIOYKHS NOMIZEI PWS THA KERDISEI YPOSTELLONTAS THN ELLHNIKH SHMAIA EXEI AGRIA MESANYXTA,OI DROPOLITES TON EXOYN KATAPSHFISEI KIOLAS !!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε 7.06 και τι θελεις να μας πεις με αυτο δεν μπορω να καταλαβω.Ο Μαλιουκης τον εβαλε η συμφωνει μαζι του?Ηταν νυμφαλιος η πιομενος?Ειναι ανθελληνας η πατριωτης ο κυριος που κατεβασε την σημαια του μεγκα γιατι την ελληνικη ουτε που την αγγιξε?Μη προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις ρε ανθρωπε του Θεου.Την επομενη φορα που θα με βγαλει ο δρομος αποκει θα την κατεβασω και εγω και ελα πεσμου οτι με εστειλε ο Μαλιουκης.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7:06
Ήρεμα ρε Mega-λε είσαι πολύ μα πάρα πολύ μικρός να κατακρίνεις τον Μαλιούκη σχετικά με την ελληνική σημαία . Ο Μαλιούκης για το πιστεύω και τον ελληνισμό δεν έγινε πουλημένο τομάρι και κουτάβι των αλβανών ούτε του Qazim Mulleti ,όπως η αφεντιά σας .Γνωρίζετε καλά ότι για το λόγο αυτό δεν υπολόγισε ούτε την ίδια την επιχείρηση του . Και αυτό εσείς βρωμόσκυλα το γνωρίζετε πολύ καλά . Κάποιοι το πλήρωσαν ακριβά αυτό, τώρα ο θεός σας έχει τη σειρά σας . Γι’ αυτό πείτε τα κάπου αλλού αυτά. Δεν πέφτει ο Μαλιούκης στο επίπεδο σας . (Ποιο επίπεδο θα μου πείτε που το βρήκατε εσείς ας μη το κάνουμε θέμα .)

Ανώνυμος είπε...

a re mitso, de milas mono alla kai grafeis tzoborika... kalinixta oeo!

Ανώνυμος είπε...

GIATI RE 1-19 TI EINAI O MALOUKIS SOU DEN KATALAVA!O KOLOKOTRONIS ?
ELEOS !! ENAS APLOS ANTHROPOS EINAI POU OI DROPOLITES TOU DOSANE TON PSIFO NA GINEI EPARXOS, KAI GIA 4 XRONIA TOUS EGRAPSE STA PALIA TOU TA PAPOUTSIA !!
O 7-06 POIO PANO EXEI DIKIO,ONTOS KATEBASE TIS SIMEES (MAZI KAI TIN ELINIKI)O TYPOS AYTOS,EGO DEN LEO POS TOU IPE O MALOUKIS,O N.K.OMOS YPOSTIRIZI MALOUKI...
KAI MI MAS MBERDEVETE ME TA LEOFORIA TOU EDO,DEN EXEI KAMIA SXESI.

Ανώνυμος είπε...

O Maloiukis sas vre paidia,symfwnw pws den katevase ti simaia,as poume etsi,gia na to kleisoume,pws itan methysmenos aytos pou tin katevase.
Edw krinetai o Malioukis ws eparxos,o anthrwpos apodeixtike asxetos, gia 4 xronia ta ekane thalassa, i kalytera mas ekane na thaymazoyme ton Panto Toli !!
H Dropoli thelei enan kalo manager,na diaxeiristei ta pragmata ta kathimerina,ki o anthrwpos aytos einai poly ligos gia eparxos,i poly apla den kanei gia ayti ti doylia.
Oso gia tis patriwtikes korones,o kosmos exei xortasei me tou Dule ta synthimata,ayta tou Maliouki einai akaira kai argoporimena.
pros 1-19 :
o "akrodeksios" Malioukis sou poulithike mazi me to syntrofo Dule sou sto sosialistiko komma-PPSH,ok ??

Ανώνυμος είπε...

ok o file sou o kseras pou poulithike??

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,Α Δ Ε Λ Φ Ο Ι Β Ο Ρ Ε Ι Ο Ι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!

Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Α Σ!

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ.

ΕΑΝ ΑΠΟΤΟΛΜΟΥΝ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα ακαταλαβιστηκα ρε 10.51 με το ειναι ασχετος,δεν κανει κτλ δεν βλεπω που βρισκουν βαση.Λετε συνεχεια εκεινο το αλλο το παραλλο αλλα ο κοσμος εχει χορτασει απο αερολογιες.Εχει κανεις να του καταλογισει κατι συγκεκριμενο η το επαγγελμα σας ειναι να λερωνετε τους αλλους.Λες για μανατζερ και διαχειριστες ξεχνωντας πως δυο ειναι οι υποψηφιοι και αν ρωτουσες και τον ιδιο τον Μπαρουτα ποιον προτιμας για μανατζερ τον εαυτο σου η τον Μαλιουκη ο ανθρωπος θα σου απανταγε με ευκολια τον Μαλιουκη.Βρες κατι αλλο να μας πεισεις και οχι αυτο δεν πιανει.Οσο για το αν ειναι πατριωτης ο ενας η ο αλλος δεν εχω ζυγαρια τετοια αλλα δεν αμφιβαλω για κανεναν απ'τους δυο ειναι και οι δυο καλα παιδια πιστευω απλα ενας απ'τους δυο ειναι ασχετος με το αντικειμενο και αυτος δεν ειναι σε καμια περιπτωση ο Μαλιουκης.Εκτος και αν για σενα ο επαρχος ειναι η βιτρινα,για μενα ομως δεν ειναι.Ο επαρχος ειναι κατα τη γνωμη μου πρεπει να ειναι ο πρωτος πολιτης και ο πιο αξιος της επαρχιας.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

UNE N U K E DUA SHQIPERINE.

UNE E DUA EPIRIT HELEN.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΩΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΚΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ . ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

astous na laine anwnime ellina kathenas me tin trela tou kai emeis me tin dikh mas..........

Ανώνυμος είπε...

Pros ola ta anonyma komatoskila:Min ripenete ton xoro ton sxolion me ta ripara sas sxolia. An exete toso megali agapi gia tin patrida aytoktoniste giati etsi tha prosferete perisotera. Dwksazw ton ZERBA kai ton katarieme sinxronos ton dwksazw gia ton agona pou edose gia thn apeleytherosi tis patridos ton katarieme omos pou me tis prakseis tou aytes moline ta xomata tis Boreiou Hpeirou me ayti tin atymi fara ton tsamidon.Eyge sta palikaria pou omorfinane tous paraliakous mas dromous

Ανώνυμος είπε...

Μια και λετε ότι ο Μπαρούτας δεν έχει πανεπιστήμιο, μπορείτε να μου πείτε ποια σχολή τελείωσαν ο Ντούτσης και ο άλλος από το Πωγώνι που διαφεύγει το όνομά του; Το πανεπιστήμιο της Σορβόνης τελείωσαν ή τη σχολή του φούρναρη και του ξυλοκόπου (μαραγκού). Έτσι τα ήθελαν έτσι τα έκαναν. Όταν δεν μας κάνει εμάς είναι τσαπάς ο υποψήφιος, όταν δε κάνει στους άλλους είναι φούρναρης και ξυλοκόπος (μαραγκός). Κι από μεριά Βούρκου έχομε τον ταξιτζή, τον μπατζοτζή, το γεωμέτρη, το γαιοτρύπανο κ.α. Για σοβαρευτείτε και ψηφίστε όποιον σας φαίνεται καλύτερος.

Δημοσίευση σχολίου