Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Τα τολμηρά του Γ. Γιαννάκη


Ο "life style" σχολιασμός των τεκταινομένων στη ΒΗ από τον "Πρωινό Λόγο".
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...Τα 50χρονά της γιόρτασε η κ. Ντίνα Μπεζιάνη στο ξενοδοχείο της στους Αγίους Σαράντα. Και είχε καλέσει κόσμο και κοσμάκη από Αλβανία - Ελλάδα και ΗΠΑ! Τυχεροί προσκεκλειμένοι από τα Γιάννινα οι Αντ. Φούσας, Χ. Μπάτσης και από ΗΠΑ ο Νίκος Γκατζογιάννης. Είχαν κληθεί ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Μπερίσα και ο Φάτος Νάνο, οι οποίοι δεν προσήλθαν διότι κάτι άλλο σοβαρότερο θα είχαν να κάνουν...
ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ! Ενώ αυτά συνέβησαν στο ξενοδοχείο της κας Μπεζιάνη, οι άνθρωποι του M.E.G.A. του νέου κόμματος των Ελλήνων της Αλβανίας, δραστηριοποιούνται για την εξάπλωσή του σ’ ολόκληρη την Αλβανία όπου υπάρχουν Έλληνες, με πρώτη την περιοχή της Βορείου Ηπείρου. Ο ΘΟΡΥΒΟΣ... Μαθαίνω ότι η πρωτοβουλία δημιουργίας κόμματος Ελλήνων, έχει θορυβήσει πολλούς ανθρώπους ένθεν κακείθεν των συνόρων, που χρησιμοποιώντας τον Ελληνισμό έγιναν επαγγελματίες πατριώτες, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ... Προβληματισμός έχει πέσει και στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, που βολεύονταν με την κρατούσα κατάσταση και με τον εκλεκτό τους Ντούλες, που είναι δεδηλωμένος πλέον σοσιαλιστής και το έδειξε πρόσφατα αφού συνόδευε τον σοσιαλιστή Έντι Ράμα στον Γ. Παπανδρέου. ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ... Το ξέρω ότι με τα γραφόμενά μου πολλές φορές πικραίνω τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριο, κάτι που δεν είναι στις προθέσεις μου. Δυστυχώς ο ίδιος κλήθηκε να προσφέρει υπηρεσίες σε μια δύσκολη περιοχή, σε μια δύσκολη περίοδο, μέσα σ’ ένα δύσκολο κλίμα, όπου υπάρχουν «κυκλώματα» ΕΚΤΟΣ Ο ΒΑΓΓ. ΜΑΣΤΟΡΑΣ Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο νέο Δήμο Φιλιατών ο Βαγγ.Μάστορας κατά δήλωσή του. Τον έχασε η Αυτοδιοίκηση θα τον κερδίσει η Ενημέρωση, στην οποία επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί και που είναι η μόνιμη αγάπη του. Ό,τι και να κάνει ο Βαγγέλης ένα είναι σίγουρο: ότι θα το κάνει καλά, όπως όσα έκανε δύο 4ετίες στο Δήμο Σαγιάδας... Kαι για την αντιγραφή: Γιώργος Γιαννάκης
Πηγή: Πρωινός Λόγος

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

RE GIANAKI SAS OLOYS TOYS GEROYS SAS MOYRLANE H NTINA KAI DEN KSERETE TI LETE

Ανώνυμος είπε...

sinithos apo ti gnorizo ta blogs einai aneksarthta apo komata kai parataksis kai mporei aneta kapoios na dimosiefsh tin apopsi toy. Esy tora se ayto to blog den tireis ta legomena stin enarksi tis selidas(den to kobo kai poli xrisimo to blog sou. Yparxoun apo ti blepo to blog sas kai to site tis deropolis o enas grafi alla epeidi ipostirizei ntoule kai eseis ipostirizete alla epeidh ipostirizete Mega. Thelo na do poso akoma tha diaspasete ton kosmo tis boereiou eipirou an ayti tin stigmi pes oti tipika iparxei enas bouleytis sto albaniko koinoboulio, otan kataferete kai den einai kanenas na do ti tha grafete kai pios tha sas plironi.

Ανώνυμος είπε...

An prepei na mou egkrineis kai tin apopsi mou to an tha anartithi i oxi. tote milame kathara gia hounta

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ φίλε 3,41 και 3,43.
1.Το άρθρο του Γιαννάκη, δεν θεωρώ ότι ήταν άξιο μνημόνευσης. Ο λόγος που το αναδημοσίευσα είναι γιατί ο Πρωινός Λόγος είναι δημοφιλής εφημερίδα και η μοναδική ελλαδική που καλύπτει το Βορειοηπειρωτικό, διαβάζεται καθημερινά από χιλιάδες αναγνώστες και θεωρούμε ότι έχει σημασία τι γράφεται. Ο υπότιτλος είναι δικός μας και δεν ξέρω αν έγινε αντιληπτό αλλά έχει και μια δώσει ειρωνείας.
2.Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, πάντως εμείς δεν στηρίζουμε ΜΕΓΚΑ. Αν το κάναμε δεν θα είχαμε κανένα λόγο να το κρύψουμε. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε (χωρίς να είμαι βεβαίως ότι το πετυχαίνουμε κιόλας) είναι ότι ακριβώς λέμε στον υπότιτλο του μπλογκ.
3.Για την έγκριση των σχόλιων, αναγκαστήκαμε να το κάνουμε και δημοσιεύονται όλα εφόσον δεν έχουν βωμολοχίες και δεν προσβάλουν πρόσωπα.
4.Δεν μας πληρώνει κανένας. Αντιθέτως πληρώνουμε με πολύ χρόνο αυτή την προσπάθεια, γιατί νομίζουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι θετικό για την πατρίδα. Μπορεί να γινόμαστε άδικοι καμιά φορά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι στις προθέσεις μας να θίξουμε κάποιον.
5.Είναι δικαίωμα σας να διαφωνείτε μαζί μας. Με ευχαρίστηση δημοσιεύουμε και θα δημοσιεύουμε τις απόψεις σας. Μπορείτε αν θέλετε ανώνυμα, επώνυμα η με ψευδώνυμο να μας στείλετε τις απόψεις σας και ευχαρίστως να τις δημοσιεύσουμε σε ανάρτηση μάλιστα και όχι σε σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

agapite anonime ton 3;41 pou les gia ta blogs deropoli kai borioipiroti.....edw yparxei mia diafora omos....oti sto deropoli den tha sou dimosievane to sxolio sou an egrafes kati kata tou prostatevomeno tous ton dule xotza....edw omos sto borioipiroti blogs oti kai na grafeis sto dimosievoune...giafto ksexoriseta ligo ta blogs..to ena sou dinei vima oti kai na grapseis eno to deropoli einai apomimisei tou systimatos xounta dule.....

Ανώνυμος είπε...

i apantisi mou tha einai me ena tragoudi

http://www.youtube.com/watch?v=eaL_g4fS_vo

Ανώνυμος είπε...

ine fanero,oti exipiretite to MEGA...to thema ine pios stin praxi tha exipireti ta simferonta olon ton vorioipiroton,horis diakrisis...

Δημοσίευση σχολίου