Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Δηλώσεις του Λεωνίδα Παππά στον «Ελεύθερο Τύπο»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας σε δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν σήμερα (Δευτέρα 16/8/2010) στην εφημερίδα  «Ελεύθερος Τύπος», για την δολοφονία του Αριστοτελη Γκούμα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση αντίδραση των Ελληνικών κομμάτων ωστόσο τόνισε ότι  «Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν πρέπει να περιορίζεται σε ειρηνιστικές και μόνο δηλώσεις, λες και έγινε ένα έγκλημα στην Αφρική ή στην Ασία. Πρόκειται για ένα έγκλημα που έγινε εις βάρος ενός Έλληνα με εθνοτικά κίνητρα και θεωρώ ότι πρέπει να υιοθετήσει μια ποιο παρεμβατική στάση».

Στο ίδιο άρθρο, φιλοξενούνται και απόψεις της «Ένωσης Χιμαριωτών», όπου κάνει λόγο για «μία προπαγάνδα που ξεκινάει από την εποχή του Ενβέρ Χότζα και συνεχίζεται έως σήμερα» και ζητάει από την Αλβανική κυβέρνηση "να λάβει μέτρα, όπως είναι η τοποθέτηση δημόσιων πινακίδων στη Χειμάρρα και στην Ελληνική γλώσσα και τη δημιουργία γραφείου για την προστασία της Ελληνικής Μειονότητας στη Χειμάρρα".

4 comments:

Εξολοθρευτής είπε...

Αλήτες προδότες πολιτικοί κανείς δεν σας σέβεται πια
ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

paidia sti ximara eimai,o fanatismos twn albanwn den legetai,opws ksekinise stin epoxi toy xotza etsi kai synexizetai akathekta

Ανώνυμος είπε...

Η ελληνική κυβέρνηση κωφεύει αντί να υποστηρίξει σθεναρά εδώ και χρόνια την υπόδουλη Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

den ntrepomaste....siopame koitame mono to symferon ...emeis oi ellhnes boreiohpeirotes pote den sebasthkame toys agwnes twn progwnwn mas pou polemisane gia eleytheria.twra pame pisw apo toys albanoys ....kai eidika emeis ths dropolhs...aisxos!!!!!!!DEN PAME KALA...EYTHXOS POY YPARXEI H XEIMARA KAI AGWNIZETAI. ALLA KAI AYTH THELEI SYMPARASTASH!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου