Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Νέα τροπή στην υπόθεση του βιασμού στην Κρανιά! (βίντεο)



Η γυναίκα που τον κατήγγειλε ζητά την απελευθέρωση του. Τι δηλώνει η ίδια στο Top-Channel.
Η 30χρονη αλβανίδα Klementina Çaushi που κατήγγειλε τον άνδρα που συζούσε ότι βίασε την 8χρονη κόρη της (σχετικό άρθρο εδώ), επέστρεψε στο σπίτι στο οποίο έμεναν με τον 47χρονο Π. Α.  στο χωριό Κρανιά της Επαρχίας Μεσοποτάμου και ζητάει από την αστυνομία την απελευθέρωση του.
Στο ρεπορτάζ του Top Channel οι κάτοικοι του ελληνικού χωριού Κρανιά είναι εξοργισμένοι με το συγχωριανό τους ενώ η μόνη που τον στηρίζει είναι η μάνα του «θύματος». Μάλιστα λέει πως η ίδια δεν τον κατηγόρησε ποτέ και ότι οι συγχωριανοί του μιλάνε άσχημα για αυτόν γιατί ... τον ζυλευουν που είναι «πεταχτούλης».


Nέα εξέταση στο Αργυρόκαστρο
Στην δεύτερη εξέταση που έγινε στο νοσοκομείο του Αργυρόκαστρο, διαπιστώθηκε πως το κοριτσάκι είχε υποστεί κακοποίηση αλλά δεν διευκρινίζεται κάτι άλλο.

Πληροφορίες και το πιθανότερο σενάριο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης είναι εθισμένος στο αλκοόλ και πολλές φορές χτυπούσε την γυναίκα που συζούσε. Πριν από μία εβδομάδα, μετά από έναν έντονο καβγά, η 30χρονη έφυγε από το σπίτι απειλώντας τον ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Για να τον εκδικηθεί για τον ξυλοδαρμό, κάποιοι κρανιώτες υποστηρίζουν πως η ίδια κακοποίησε το κοριτσάκι. Φοβούμενος την αστυνομία, ο 47χρονος κρύφτηκε σε μάνδρα οικοδομικών υλικών στο Μεσοπόταμο ενώ συνέχισε να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με την 30χρονη. Η ίδια του έστειλε το φορτιστή του τηλέφωνου του για να επικοινωνούν και την επομένη τα ξημερώματα συνελήφθη από την αστυνομία, πιθανών μετά την υπόδειξη του διακομιστή του φορτιστή. 








4 comments:

Ανώνυμος είπε...

O KAPELLATOS PU MILLAI STO VIDEO SAN NA MJAZI POLI ME TON ANAGNOSTI.EAN INE SINGJENIS ,SIGURA QE AFTOS INE PALANTHROPOS QE PAI NA SKEPASI KATI ME AFTA PU LEI.

Ανώνυμος είπε...

3:35 μην προτρέχεις κ βγάζεις τη χολή σου. Κατσε πρώτα να βγει το πόρισμα κ μετά δικάζεις. Πίστεψέ με πως μέσω τέτοιων ανθρώπων θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεράσεις τα απωθημένα σου. Ο καπελάτος είναι ένας σωστός και σύγχρονος Άνθρωπος κ όπως καλά βλέπεις δεν στηρίζει τον ξαδερφό του αλλά το παιδάκι.




Ανώνυμος είπε...

Esis 6.48 qe o kapellatos pos iste toso siguri oti o Anagnostis ekane afto to kakurjima,otan i idhja i katangjellusa i jineka tu,dhjamesos dhjadhiktiu ipostizi tin athootita tu.I iste medium ,i protrehi kati allo me ton idhjo.I jineka tu katigorumenu ine ja psihollogo me tis kollotumbes pu kani,alla mipos hriazonde ton idhjo jatro qe meriqi ali.Ean alithevi to kakurjima afto ,o idjos o katigorumenos prepi na ihe vri kapiuon tropo na ihe kremasti mesa sta kratitirja,jati erikse llaspi sto qefallohori tu vurku

Ανώνυμος είπε...

10:07 είμαι ο 6:48
Αδερφέ, λέμε τα ίδια πράγματα κ εγώ με τον πρώτο τα έχω. σε όσα είπες με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

Δημοσίευση σχολίου