Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Βορειοηπειρωτικό και «Χρυσή Αυγή» (βίντεο)



Σχόλιο για τη 12η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας
Το κίνημα της Χρυσής Αυγής εξαπλώνεται στην ελληνική κοινωνία με γεωμετρική πρόοδο.  Αυτό, άλλους τους τρομάζει και άλλους τους ενθουσίαζε. Εμείς δεν μπορούμε ούτε να το επικρίνουμε ούτε να το επικροτήσουμε  απλά καταγράφουμε τα γεγονότα.
Στη 12η Γιορτή Νεολαίας του κινήματος υπήρχε απίστευτη συμμετοχή, τόσο που θα ζήλευαν τα «μεγάλα» κόμματα. Παρόλα αυτά, κανένα από τα μεγάλα μέσα επικοινωνίας δεν την πρόβαλε όπως κάνουν για τα φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. και άλλων νεολαιών.

Στην ανάλυση των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, ο «Βορειοηπειρώτης» είχε αναφερθεί στο μεγάλο ποσοστό βορειοηπειρωτών που ψήφισαν και συμμετέχουν στη Χρυσή Αυγή. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι βουλευτές της, για κάθε θέμα που προκύπτει.  Στη δεύτερη επέτειο του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμάρρα, ήταν το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που συμμετείχε. Στη 12η Γιορτή Νεολαίας, όπως θα δείτε και στο βίντεο, το Βορειοηπειρωτικό  έχει εξέχουσα θέση. Τις αναφορές αυτές κάποιοι μπορεί να τις χαρακτηρίζουν «εθνικιστικές κορώνες», «λαϊκισμοί» κλπ, για τους έλληνες της Βορείου Ηπείρου όμως που το ελληνικό κράτος τους αντιμετωπίζει ως αλλοδαπούς (τουλάχιστον) δεν περνούν απαρατήρητες. Δεν θα πούμε τίποτα για την ελληνική αριστερά που έχει θέμα με το Βορειοηπειρωτικό, αλλά και ο «αγαπημένος» των Βορειοηπειρωτών Αντώνης Σαμαράς, δεν ανέφερε ποτέ τη λέξη «Βόρειος Ήπειρος» παρόλο που σε όλη την προεκλογική περίοδο, σε κάθε ομιλία του, απέναντί υπήρχε ένα πανό που έγραφε «η Βόρειος Ήπειρος στηρίζει Σαμαρά».  
Είναι απίστευτο, κάποια προβλήματα όπως είναι η υπηκοότητα και οι συντάξεις, που δεν απαιτούν οικονομικό κόστος αλλά κάποιες διευθετήσεις να συζητούνται για δεκαετίες και να μη δίνεται μία οριστική λύση. Το ίδιο φανταζόμαστε θα συμβαίνει και με άλλα θέματα της ελληνικής κοινωνίας και θα διαφωνήσουμε με τους χρυσαυγίτες που λένε πως το εκλογικό τους αποτέλεσμα δεν είναι ψήφοι διαμαρτυρίας. Είναι ψήφοι διαμαρτυρίας γιατί ο κόσμος βαρέθηκε, δεν περιμένει πλέον τίποτα και θέλει κάποιους να δώσει φάπες...  
 



20 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ 02:40 ΕΩΣ 03:05 ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ. 15.000 ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ-ΗΠΕΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ουστ παλιο-ουκγγγγγγγ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παλληκάρια της Χρυσής Αυγής που φωνάζουν για μας τους βορειοηπειρώτες. Έχουμε προδοθεί από όλλους τους πολιτικούς με εξαίρεση τους αρχηγούς της Χρυσής Αυγής. Πάντα ήταν κοντά μας και όταν διαδηλώναμε για την αναγνώρηση της ελληνικής μας ιθαγένειας. Φύγαμε από μια δικατορία και ήρθαμε σε μια ύπουλη που μας τρώει τη σάρκα μας καθημερινά! Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Κανένα πρόβλημα δεν μας λύνει η Ελληνική κλεπτοκρατεία. Δεν πιέζει την Αλβανία ακόμα και όταν μας σκοτώνουν για την ελληνική γλώσσα, όταν μας υφαρπάζουν τις παραλίες μας. Βουβή η ελληνική πολιτεία μην την κατηγορήσουν για επεκτατική πολιτική. Τι κρίμα! Τώρα μόνο χρυσή αυγή για να έρθει και η αυγή στη Β.Ήπειρο

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στη λέξη «νίκη» ακούω το θριαμβευτικό ποδοβολητό των ηλιθίων .....OPENMIND

Ανώνυμος είπε...

oi fasistes tha mas sosoun malista..to mono pu tha kanun ine na adelfopiithun kai aytoi me to spahiu jia eynoitus logos, oxi allous davatzidhes kaimalista faistes , 1 02 min skeftese megalofona giati i skepsi su ine sketo psihografima!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"-ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟ-ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ??ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ Τ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ??ΣΤΙΓΜΣΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΑΚΑ Τ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ν ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΡΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ν ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΡΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.. ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι αυτά που γράφεις Ελένη;Κατηγορείς τον μόνο πολιτικό φορέα που ασχολείται μαζί μας;Συν ότι ρίχνεις λάσπη και τους αποκαλείς νεοναζί ενώ δηλώνουν Έλληνες-εθνικιστές.Σε τί διαφέρεις από αυτούς που μας αποκαλούν αλβανούς;;;Θα σου πω εγώ...σε τίποτα.Χαρακτηρίζουμε νεοναζί το μόνο κόμμα που σε κάθε του εκδήλωση αναφέρει τη Βόρειο Ήπειρο.Η στιγμή εκείνη που ο Βορειοηπειρώτης ομιλητής αποθεώνεται από χιλιάδες Ελλαδίτες δεν σας λέει τίποτα;;;Δεν συγκινήστε;;;Βάζετε την πολιτική σας πεποίθηση πάνω από την ιδιαίτερη πατρίδα μας;;;Είστε απίστευτοι...Ίσως τελικά να είμαστε και άξιοι της μοίρας μας!

Ανώνυμος είπε...

mboreite na katalogisete otidipote ratsistiko,ethnikistiko,nazistiko...klp tous xrysaygites omws na lete pws tha synergastoun me tous KUQEZI -des alvanous !!!????
H valtoi kai kakoproairetoi koumouno-aristeroi eiste,i entelws vlakes !!
Pws ginete oi xrysavgites pou fwnazoun oute ligo oute poly gia tin apeleytherwsi tis B.Hpeirou apo tous tourkalvanous, na symaxisei me ekeinous( tous KUQEZI -des), pou theloun tin Alvania mexri tin Preveza ???
den kserw pia einai ayti i Eleni, thelw omws na tis pw na mi leei asynartisies,ayto me tous Kuqezi einai megali malakia.
den symfwnw se ola vevaiws me tous X.A.,se oti afora omws kai ta symferonta tis B.Hpeirou,alla kai ta ethnika oloklirou tou ellinismou,einai poly swsta topothetimenoi,opote eis to onoma tis Patridos, agnow opoiadipote ratsisto-nazistika kouvaloun epanw tous...
den tha me peiraze katholou dld ean tha katharizan tin Ellada apo olous tous ksenous,ean ksekanan tous poustides tous anomalous,tous yvristes ierwn kai osiwn ktl...
symazeyteite loipon,oi B.Hpeirwtes prepei na eimaste xwris sizitisi me tin xrysi aygi !!!
NAPOLEWN ZERVAS

Ανώνυμος είπε...

© Γεώργιος Κ. Γεωργαλάς “Η Προπαγάνδα” Αθήνα 1967
Μια επιτυχημένη Πολιτική Προπαγάνδα μπορεί να επηρεάσει την ίδια την “ουσία” του ανθρώπου. Παραδείγματα έχουμε πολλά.
Η ναζιστική και η κομουνιστική Προπαγάνδα, με την δημιουργία φανατισμένων ψυχοπαθών οπαδών οι οποίοι έχουν δικές τους αντιδράσεις, ακατανόητες για τους άλλους και είναι διατεθειμένοι, σύμφωνα με μια δική τους αντίληψη περί “ηθικής” να κάνουν οποιοδήποτε έγκλημα χάριν του σκοπού τους, αποτελούν τυπικά δείγματα των γενικότερων αποτελεσμάτων της Πολιτικής Προπαγάνδας.
Ο Χίτλερ, υπήρξε ταυτόχρονα και προπαγανδιστής και αγκιτάτορας. ‘Ήξερε να συνδυάζει και τούς δύο τύπους της Προπαγάνδας. Πάντως μέσα του υπερείχε ο αγκιτάτορας. Αντίθετα, ο Μουσολίνι υπήρξε σχεδόν πάντοτε ένας αγκιτάτορας χωρίς να μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το επίπεδο και να φθάσει σ’ εκείνο του προπαγανδιστού.
Τακτική Προπαγάνδα:
Προβάλλει τούς εκάστοτε άμεσους στό¬χους. Είναι μία Προπαγάνδα ελισσόμενη, τακτικής φύσεως. Δεν στηρίζεται σε μόνιμες αρχές, αλλά απεναντίας, διακρίνεται για την απε¬ριόριστη ευελιξία της και την διαρκή προσαρμογή της στις ολοένα μεταβαλλόμενες συνθήκες. Διαδίδει όχι «αιώνιες» ιδέες αλλά ευκαιριακά συνθήματα. Υπηρετεί όχι τον μακρινό τελικό σκοπό τον όποιο μάλι¬στα συχνά αποσιωπά ή κρύβει ή ακόμη και αρνείται, άλλα την εκά¬στοτε τρέχουσα πολιτική «γραμμή» πού προωθεί συγκεκριμένες, άμεσες, εφικτές επιδιώξεις.
Η «Προπαγάνδα δευτέρου τύπου» ή κοινώς Αγκιτάτσια (δηλ. ζύμωση, εσωτερικό βρασμό, διέγερση).
Κάνει διάδοση μιας μόνον ιδέας σε πολλά άτομα, σε πλήθος
Στην περίπτωση της Αγκιτάτσιας, (ή Προπαγάνδας δευ¬τέρου τύπου) σκοπός δεν είναι ο ιδεολογικός προσηλυτισμός, αλλά η κινητοποίηση ενός πλήθους ανθρώπων για άμεσους πρακτικούς σκοπούς. Σκοπός δεν είναι να προσχωρήσουν σε ένα σύστημα ιδεών, αλλά να ωθηθούν στην ανάπτυξη μιας πρακτικής δράσεως. Σ’ αυτήν την περίπτωση, το κοινό δεν είναι πια το άτομο άλλα η μάζα.
Στόχος συνεπώς, δεν μπορεί να είναι το λογικό αλλά το συναί¬σθημα, οι παρορμήσεις και τα ένστικτα της Μάζας. Επομένως, σαν μέθοδος δεν χρησιμοποιείται η πειθώ, αλλά η ύ π ο β ο λ ή. Και φυσικά, το μέσο πού χρησιμοποιείται σ’ αυτήν την περίπτωση, δεν είναι το λογικό επιχείρημα, αλλά το αναπόδεικτο ά ξ ί ω μ α, το σύνθημα, η κοφτή, επιτακτική, επιγραμματική, παρορμητική φράση.
«Ένας πεπειραμένος « ά γ κ ι τ ά τ ο ρ α ς » (δημαγωγός, δημεγέρτης), μπορεί τα ένστικτα των μαζών να τα φέρει στην επιφάνεια.
Ο Ζ. Μονερώ, γράφει σχετικά : «οι καταστρεπτικές δυνάμεις πού περικλείονται μέσα στα αισθήματα και στα συναισθήματα των ανθρώπων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ειδικούς πού θα τα χειρισθούν όπως ακριβώς χρησιμοποιούνται τα καθαρώς υλικά εκρηκτικά».
Στην Προπαγάνδα, η πορεία είναι: Πρόκληση αμφιβολίας – Απόρριψης παλαιών ιδεών – Γνωριμία με τις νέες ιδέες – Προσχώρηση στις νέες ιδέες.
Στην Αγκιτάτσια, η πορεία είναι: Πρόκληση δυσφορίας – Μετατροπή της σε Δυσαρέσκεια – «Ανέβασμά» της σε Αγανάκτηση – Αξιοποίηση της δια του μετασχηματισμού της σε Οργή.
Από την βασική αυτή τοποθέτηση ό άνθρωπος εύκολα υπεχώρησε στον πειρασμό να θυσιάσει την αλήθεια και τον σεβασμό προς την λογική για να εξασφαλίσει μόνο την ευχαρίστηση της ψυχής του ακροατή και, συνεπώς, την εύνοιά του.
Βαθύτερη φυσική επιδίωξη του μαζανθρώπου είναι η ικανοποίηση του Εγώ.
Κάθε πλήρωση και ικανοποίηση του Εγώ, σαν βασικό κατώτατο ένστικτο πού είναι, προκαλεί και συντηρείται από το συναίσθημα της ηδονής και σ’ αυτό ο άνθρωπος είναι πάντοτε πρόθυμος να θυσιάσει την αλήθεια μαζί με οτιδήποτε άλλο.
Γι αυτό και κάθε άνθρωπος που είναι έξω από την μάζα, πρωτίστως επιδιώκει να εγκαταλείψει αυτό το Λερναιοκέφαλο τέρας, το ΕΓΩ, γι αυτό και είναι εξαιρετικά δύσκολο να υποκύψει σε οποιαδήποτε προπαγάνδα. Άλλωστε οι μαύρες προπαγάνδες προορίζονται για τον μαζάνθρωπο.
Πηγή http://triepsilites.wordpress.com/2012/10/20/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

«Ο φασισμός δεν έχει καμία θέση στις ΗΠΑ, των οποίων οι πολίτες, ανάμεσά τους πολλοί Έλληνες και μέλη της ΑΧΕΠΑ πολέμησαν και θυσίασαν την ζωή τους για την ήττα των ναζιστικών στρατευμάτων που είχαν καταλάβει την Ελλάδα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.Ο εξτρεμισμός και οι ακραίες συμπεριφορές δεν αποτελούν λύση.''Ανακοίνωση ΑΧΕΠΑ για ΧΑ...Υ.Γ. Αμερικανάκια είναι που να ξέρουν αυτοί από ''πατριώτες΄΄ Βορειοηπειρώτες...OPENMIND

Ανώνυμος είπε...

Προς OPENMIND: Όταν αγνοούμε την ιστορία καταπιανόμαστε από οπουδήποτε αρκεί να ισχυροποιήσουμε την θέση μας.Δεν θέλω να σε παροτρύνω ώστε να ερευνήσεις το τι είναι η ΑΧΕΠΑ και από που υποκινείτε γιατί πιστεύω ότι ως ανοιχτό μυαλό θα το κάνεις ούτως η άλλος.
Αυτό που θέλω να σε ενημερώσω γιατί πιστεύω ότι το αγνοείς είναι ότι ο ελληνικός εθνικισμός ήταν αυτός που πολέμησε την Ιταλία και κατ επέκταση τον φασισμό στα βουνά της ιδιαιτέρας μας πατρίδος.Ο ελληνικός εθνικισμός ήταν αυτός που πολέμησε τον ναζισμό στα οχυρά Μεταξά. Ο εθνικιστής Μεταξάς είπε το ΟΧΙ στον ιταλικό φασισμό. Ο εθνικιστής Κορυζής προτίμησε να αυτοκτονήσει από το να παραδώσει ο ίδιος την Ελλάς στα ναζιστικά στρατεύματα (να χρησιμοποιήσω και τους λεκτικούς όρους των ελληναράδων της ΑΧΕΠΑ).
Ως ανοιχτό μυαλό είμαι πεπεισμένος ότι μπορείς να κατανοήσεις ότι τα ΟΧΙ τα λένε οι Μεταξάδες και τα ΝΑΙ οι Σημίτιδες την ώρα που οι λαοί κοιμούνται.
Άμα γνώριζες υποτυπώδη ιστορία-ιδεολογία τότε θα γνώριζες ότι ο Ελληνας εθνικιστής δεν μπορεί να είναι ναζιστής γιατί δεν είναι Γερμανός, δεν μπορεί να είναι φασίστας γιατί δεν είναι Ιταλός, δεν μπορεί να είναι Ρώσος,Αλβανός,Τούρκος,Γάλος εθνικιστής γιατί τότε δεν θα ήταν εθνικιστής άλλα διεθνιστής.
Την αγαπητή μας ΕΛΕΝΗ θα την συμβούλευα να σταματήσει να παρακολουθεί καθεστωτικό τύπο γιατί διαπιστώνω ότι της δημιουργεί μια εσωτερική σύγχυση που ελπίζω να μην επηρεάσει την υγειά της. Θα προσπαθήσω στα πλαίσια του δυνατού να εξανεμίσω όσο μπορώ την εσωτερική σύγχυση της Ελένης η οποία οφείλετε σε μια μεταπολιτευτική ασθένεια που λέγετε "Κρίση Πολιτεύματος". Ο εθνικισμός ως ιδεολογία δεν έχει αντίπαλα πολιτεύματα άλλα αντίπαλες ιδεολογίες.Ο εθνικιστής δεν λειτουργεί δογματικά στην επιλογή πολιτεύματος άλλα θα επιλέξει το ποιο πολίτευμα εξυπηρετεί καλύτερα σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο το ίδιο το έθνος, και δεν τον ενδιαφέρει αν το πολίτευμα θα είναι κοινοβουλευτισμός, προεδρευόμενη δημοκρατία, άμεση δημοκρατία, δικτατορία αν και ο ίδιος πιστεύει ότι η αριστοκρατία είναι το ιδανικό πολίτευμα. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και στην επιλογή του θρησκεύματος. Πολλοί αναρωτιούνται σήμερα πως γίνετε ο εθνικιστής να θεωρεί την ορθοδοξία ως αποδεκτή θρησκεία ενώ γνωρίζει ότι δεν είναι η εθνική του θρησκεία; Μα φυσικά για τον λόγο ότι στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ορθοδοξία είναι αυτή που εξυπηρετεί το έθνος. Εγώ κατανοώ το τρέμουλο αυτόν που ασκούν με οιονδήποτε τρόπο εξουσία στην Ελλάδα γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι την επόμενη της ανάληψης εξουσίας από την Χρύση Αυγή κάποιοι θα πάνε φυλακή, κάποιοι θα πάνε στα σπίτια τους και κάποιοι για ψυχοθεραπεία. Αυτό όμως που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι στο που οφείλετε το τρέμουλο των Βορειοηπειρωτών γιατί πέραν κάποιων που είχαν και έχουν βρόμικες συναλλαγές με προξενεία με υπουργείο εξωτερικόν και με βαθύ αλβανικό κράτος οι υπόλοιποι δεν έχουν να χάσουν απόλυτος τίποτα. Σας πληροφορώ ότι όσοι Βορειοηπειρώτες απέναντι στην Χρύση Αυγή προβάλουν ως επιχείρημα την δημοκρατική τους ευαισθησία ήταν και οι πρώτοι που στήριζαν το δικτατορικό καθεστώς του Ενβερ Χοτζα και αν δεν το κάνανε οι ίδιοι το κάνανε οι γονείς τους από τους οποίους ακολουθούνε τα διδάγματα.

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΕΠΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 12 ΑΤΟΜΑ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΗΠΑ,ΚΑΝΑΔΑ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

καταφρακτε εισαι για γελια με τιν πολιτικι αναλισι πθ κανισ ...χα χα χα, εχεισ σινεσθισι ορε αυτον πουλες η οχι???

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ 1987 ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤ ΟΠΟΙΟ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΦΥΛΑΓΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ, Κ ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ Κ ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΘΑΡΟΟΣ Ή ΑΝΔΡΙΣΜΟ-(ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ)ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΟΣΑ.. ΥΜΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ(ΟΤΙ Κ ΟΠΟΙΟΙ Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ) Κ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.. ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ Γ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.. ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΞΕΧΝΑΤΕ??ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΑΛΗΣΜΟΝΩ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΘΥΜΟΥΜΑΙ Κ ΛΥΠΟΥΜΑΙ. Η ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗ ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Το έπος της Αλβανίας είναι ολοκληρωτικά έργο του λαού. Είναι έργο του λαού που το πραγματοποίησε με το μένος που είχε ενάντια στο φασισμό.Σε αυτόν το πόλεμο πολέμησαν ΟΛΟΙ ανεξαρτήτως πιστεύω και ιδεολογίας... Τώρα αν μερικά άρρωστα μυαλά αρέσκονται να μπερδεύουν τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό αυτό άπτεται της ψυχιατρικής OPENMIND

Ανώνυμος είπε...

Aderfia boreiohpeirotes .Min kanete to tragiko lathos na yposthrizetai toys fasistes .Sas ekmetaleyontai. Tha einai poly arga ;otan tha deite ti exete kanei.Nai,kaneis politikos se ayti ti xora den mas exei boithisei.Nai,akomi kai o Samaras poy mas eipe aderfia....alla tora eimaste mallon ksaderfia makrina...Einai omos poli xeirotera na dosoyme to xeri mas se aytoys toys skotinoys ..poy legontai patriotes...poy xairetane nazistika tin hmera tis 28 Oktobrioy. Poy exoyn eidolo toys ton dolofono ton laon Adolfo Xitler. Min peftoyme se aytin tin pagida .Tha mas misisoyn oles oi genies tis Elladas kai oxi monon. Koitaskste toys...poioi einai..mpraboi amorfotoi,biaioi ....poio einai to oikonomiko toys programa ...to moirasma dorean fagitoy gia toyw ellhnes ftoxoys?????Oi dolofonia opoioy einai ksenos....Einai dynaton emeis oi ellines poy eimaste enas laos poy ksexorizei gia tin filoksenia toy na ginoyme dolofonoi???? Poio einai to politiko toys programa? Tha apaleyeytheronoyn thn patrida mas,thn Boreia Hpeiro???? Einai dynaton na ginei auto? To mono poy xreiazomaste einai na enothoyme kai enomenoi na apaitoyme apo kathe kubernisi ola ayta poy tosa xronia agonizomaste.

Aderfia makria apo aythn thn leilapa.Den sas leo oti oi allew politikes dynameis toy topoy einai kales ,h sygkerkimenh omos einai h xeiroterh .

Ανώνυμος είπε...

Einai omos poli xeirotera na dosoyme to xeri mas se aytoys toys skotinoys ..poy legontai patriotes...poy xairetane nazistika tin hmera tis 28 Oktobrioy. 29 Οκτωβρίου 2012 4:24 π.μ.

ερώτηση:
Αυτοί που έγραψαν το έπος του 40 πως χαιρετούσαν;;;;

Να σε χαιρετίσω στον μόνο για σένα αποδεκτό χαιρετισμό όπως και στον OPENMIND φυσικά!

Vdekje Fashismit Liri e Popullit

Ανώνυμος είπε...


ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

ΠΡΑΞΕΙΣ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ

ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...
ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΕΙΣΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ...
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ..


Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΟΤΖΑ ΒΑΖΑΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΑΙ !!!!! ΠΑΛΙΟ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΓΟ ΣΑΣ!!!! ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

Δημοσίευση σχολίου