Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Αυτά που λέγονται και δε γίνονται

«Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δε γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δε λέγονται», είχε πει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Στο facebook κυκλοφορεί μία ανακοίνωση (εμείς την είδαμε στην Ομοσπονδία ΑΤΙΝΤΑΝΤΕΣ της Κ. Δρόπολης και Ριζών) που υπογράφεται από κάποιο θεσμό με  αρχικά Σ.Ε.Β.Η., με περιεχόμενο που ούτε λέγεται και ούτε γίνεται.

Είναι πράγματι πολύ σοβαρό αυτό που συμβαίνει με κάποιους συμπατριώτες μας που πουλούν σε αλλοθρήσκους και αλλοεθνείς την ακίνητη περιουσία τους αλλα ποτέ κάποιο εθνικό θέμα όπως αυτό, δεν επιλύεται με χαζούς εκβιασμούς σαν και αυτούς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
Αγαπητοί συμπατριώτες την στιγμή που ο Ελληνισμός βάλετε από παντού οικονομικά και εθνικά, από τις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις, από την Μακεδονία με τους Σκοπιανούς, από την Θράκη με τους Τούρκους, και από την Βόρειο Ήπειρο με τους Αλβανούς εμείς ως Βορειοηπειρώτες είμαστε απαθείς. Στην ποιο κρίσιμη στιγμή του Έθνους μας παρακολουθούμε και αρκετοί από εμάς συμμετέχουν σε ένα καλοστημένο και μεθοδευμένο σχέδιο που είναι σε εξέλιξη από τις αλβανικές αρχές, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την αλλοίωση της εθνικής και εδαφικής μας κυριότητας με ανώτερο σκοπό την μεγάλη Αλβανία. Με λίγα λόγια οι κάποιοι συμπατριώτες μας πουλάνε γης και είδωλα στον βωμό των συμφερόντων τους. Αίσχος! Εκατοντάδες χρόνια αυτά τα ιερά εδάφη τα προστάτεψαν οι πρόγονοί μας με αίμα. Σήμερα κάποιοι πουλημένοι (προδότες) τα πουλάνε χωρίς να συνειδητοποιήσουν το έγκλημα που κάνουν, γι' αυτό και οι ομοσπονδίες και πολλά σωματεία Βορειοηπειρωτών, αφού συζήτησαν με αρκετούς πολιτικούς παράγοντες και αρμοδίους επί του θέματος αυτού, κατέληξαν ομόφωνα και εισηγήθηκαν στους αρμοδίους τις παρακάτω αποφάσεις.
Για όσους από τους Βορειοηπειρώτες βάλλονται ενάντια στο Έθνος και την ιδιαίτερή μας Πατρίδα, με τον άλφα η τον βήτα τρόπο (πώληση, ενοικίαση κλπ σε αλλοεθνείς Αλβανούς) :

1. Αφαίρεση της Ελληνικής ταυτότητας (υπηκοότητας)
2. Απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα
3. Αφαίρεση επιδόματος – σύνταξης του ΟΓΑ

Έχει σταλεί ήδη υπόμνημα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Μετά από αυτό σίγουρα θα θιχτούν και θα αντιδράσουν όσοι δεν αγαπούν την Πατρίδα και το Έθνος μας. Δεν θα απαντήσουμε σε κανένα σχόλιο. Κάνουμε ξεκάθαρο προς τα παπαγαλάκια που παρερμηνεύουν τα κείμενα βάση τα συμφέροντά τους πως για όλα υπάρχει τρόπος, και η θεία Δίκη.

Σ.Ε.Β.Η.

12 comments:

Ανώνυμος είπε...

Oti poio xazo exw diabasi se oloys toys tomois , kai poih einai h ΣΕΒΗ re paidia !!!

aristera είπε...

Τι ακριβως σας προκαλει εντυπωση?

Ανώνυμος είπε...

Ελα μ...ι στον τόπο σου. Τι είναι πάλι τούτο;;;
Που πάμε ορε, που πάμε;

Πύρρος είπε...

Μπράβο στη ΣΕΒΗ, ΌΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ.
Αυτοί που σνομπάρουν δήθεν, σίγουρα είναι προδότες ή Αλβανοί της κακιάς ώρας, που θα τους πάρει ο διάολος, διότι έχει και λογικούς Αλβανούς που μας αγαπάνε και σκέφτονται προδευτικά το κοινό συμφέρον και σε ό, τι μας ενώνει δεν το παρατραβάνε το σκηνί.
Δεν πάει άλλο.Φωτιά και τσεκούρι στους πουλημένους!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΓΕΤΕ "Ένωση Κοψοπίταδικων Σωματίων Βορείου Ηπείρου" είναι αυτά τα σωμάτια που κόβουν καμιά πίτα και μετά πάει ο Dule και βάζει τους προέδρους στο γενικό συμβούλιο της Ομονοίας(ΒΛΕΠΕ ΛΙΣΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ) για να επεκτείνουν την εθνικοαπελευθερωτική τους δράση. Τώρα που το δίμηνο έχει έντονη αγωνιστική παρουσία για τον λόγο ότι υπάρχει μεγάλος συνωστισμός στην κοπή πίτας οι εν λόγο παράγοντες είπαν να το πάνε λίγο παραπέρα..Τι να πεις απλά λυπάσαι με την κατάντια των παραγόντων της κοινότητας μας...Είναι όπως λέμε στο βασίλειο τον τυφλόν βασιλεύει ο μονόφθαλμος.Μέχρι πρότινος τους παρακαλούσαμε να εντείνουν την δραστηριότητα τους πέραν της κοπής πίτας τώρα θα πρέπει να τους παρακαλέσουμε να μην την εντείνουν πέραν αυτής.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΣ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

Νωρίς ξυπνήσανε τα παληκάρια χαχαχα.
Δεν έμεινε και τίποτα απούλητο τώρα.

Ντρουγκάνος είπε...

1:28 Εσύ που είσουνα μέχρι τώρα ξεφτύλα, πουλημένε για να μας γλυτώσεις? Η θα τρέχεις να γλυτώσεις το τομάρι σου όταν έρθει εκείνη η ώρα?
Κι εσύ 1:26 από πίτα που δεν τρως , τι σε νοιάζει κι αν καεί?Που στο διάολο είσουνα έως τώρα για να μας φωτίσεις πουλημένο χαβιάρι?

Ανώνυμος είπε...

ta palikaria thn b.hpeiros pethanane.twra gemisame lamogia. kathonte sta tasera na tous ... gia ta lefta.akoma k thn mana tous poulane gia ta lekia...oust ......mas ferate olous tous almpanides katw..

Ανώνυμος είπε...

Η ομοσπονδία ριζων εκπνευσε πλήρους ημερών αφού αυτός που αυτοεκλεγηκε πρόεδρος αφού έβαλε υποψυφιοτητα για αντιπρόεδρος της Ομόνοιας και διόρισε κάτι κουτσουβελια στην νεολαία των ριζων και δεν βγήκε είπε να μην παριστάνει πλέον τον πρόεδρο της λεγαμενης ομοσπονδίας . Αρε λαμόγια ξύλο που θέλετε , πόυλατε και τρέλα τώρα με ανακοινώσεις σαν και αυτη.

Ανώνυμος είπε...

Aftoi poy sdnomparoun einai oi prvtoi ipaitioi. Met;a e;inai oi ypostirikt;ew ton topikon arhonton kai meta osoi tous araisei afto pou skiagrafetai tora sth BH

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 2:10 ΘΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΩ ΑΜΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΟΜΑΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ:

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. Αφαίρεση της Ελληνικής ταυτότητας (υπηκοότητας)
2. Απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα
3. Αφαίρεση επιδόματος – σύνταξης του ΟΓΑ

"ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν νιος και γερασα.. Λόγια λόγια λόγια τι είναι βρε παιδιά; Τι σαχλαρες είναι αυτές που σκαρφιζει το κουκούτσια σας..; Απο τότε που με θυμάμαι ακούω: για νερό, τηλέφωνο, ρεύμα, δρόμους κλπ μια ζωη παράπονα κ ουσία μηδέν.. Και ερχόμαστε στην ξενητεμενη εικοσαετία που αντί να είμαστε πιο λογικοί κ με έξυπνες κ διπλωματικές κινήσεις για το πως θα μπορέσουμε να ζήσουμε ελεύθερα κ να χαρούμε την πατρίδα μας τρομοκρατειτε τον κόσμο με τέτοια θέματα.. Φυσικά κ είμαι υπέρ της μη πώλησης της γης μας, διαφωνώ με την απειλή. Δεν μπορείς να σταματήσεις τον κόσμο με τέτοιες ενεργιες.. Μήπως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθούμε προς την ηγεσία της Ομόνοιας κ πιος είναι ο ρόλος της; Πιο το έργο της εικοσαετίας κ πιο το όραμα; Πια είναι η επόμενη ημέρα; Να σα υπενθυμίσω για την αργοπορεια της υπηκοότητας φταίει καθαρά η ηγεσία της Ομόνοιας δήθεν μην χάσει τους ψηφοφόρους της κ πολλα αλλα.. Ξυπνηστε, μας δουλεύουν ψηλό γαζί..

Δημοσίευση σχολίου