Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Γιορτάστηκαν στη Δερβιτσιάνη τα 21 χρόνια "Ομόνοιας"

Την 21η επέτειο από την ίδρυση της, γιόρτασε σήμερα η Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ», στη Δερβιτσάνη του Αργυροκάστρου. Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, πραγματοποιήθηκε, μνημόσυνο για τα στελέχη που απεβίωσαν και διαβάστηκε η βασιλόπιτα της οργάνωσης για το 2012.
Στο πολιτιστικό κέντρο της Δερβιτσιάνης, ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Βασίλης Μπολάνος έκανε τον απολογισμό των 21 χρόνων. 
Χαιρέτισαν:
Ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου, κ. Νικόλαος Κοτροκόης
Εκ’ μέρους του ΠΑΣΟΚ η κα. Μαρία Δημητρακοπούλου, υπεύθυνη του Τομέα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης
Εκ’ μέρους της ΝΔ ο βουλευτής Πρεβέζης κ. Δημήτρης Τσουμάνης
Ο βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Παντούλας, διευκρινίζωντας πρώτα ότι εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του αφού όπως κουτσομπολεύεται, τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ του απαγόρευσαν να εκπροσωπεί το κόμμα στη Βόρειο Ήπειρο, καθώς για το κυβερνών κόμμα το Βορειοηπειρωτικό υπάγεται στον Τομέα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης! 

Την εκδήλωση έκλισε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη ενότητας του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, επαναλαμβάνοντας αυτό που λέει τα τελευταία χρόνια, δηλαδή ότι χρειαζόμαστε μία ενότητα στόχων και όχι μια ενότητα για την ενότητα.   Επιτέθηκε σε όλους αυτούς που κάνουν πλάτες στο νέο κόμμα της ελληνικής μειονότητας χωρίς να κατονομάσει ούτε τους πρώτους ούτε τους δεύτερους, αναρωτώμενος, αν όλοι αυτοί έχουν επίγνωση των πράξεων τους και τις απέδωσε σε ψηφοθηρικές σκοπιμότητες.

Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκε και το φύλλο της επετειακής έκδοσης της εφημερίδας «Φωνή της Ομόνοιας» (εικ.).

Να θυμίσουμε πως η Ομόνοια ιδρύθηκε στη Δερβιτσιάνη, την 11η  Ιανουαρίου 1991. Αρκετά από τα ιδρυτικά στελέχη έχουν αποβιώσει ενώ οι πλειοψηφία εξ’ αυτών είναι αντίθετοι με τη σημερινή ηγεσία της Ομόνοιας.
 
Σχόλιο
Επειδή γνωρίζουμε, ότι ο κ. Ντούλες είναι από τους τακτικούς αναγνώστες μας, ας μας στείλει τους στόχους που έχει, για να συμβάλουμε και εμείς όσο μπορούμε στην ενότητα που ευαγγελίζεται.

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

θα σας τα στείλει
περίμενε όμως λίγο να τα συνεννοηθεί με το ΠΑΣΟΚ και μετά θα τα στείλει και σε σας!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ZERI I DROPULLIT.διαβασε ενα μικρο Δροπολιτικο αποσπασμα "Εάν όντως ενδιαφέρονται για την ενότητα και μάλιστα όχι ψευδεπίγραφη αλλά ουσιαστική και αγωνιστική και μάχιμη ενότητα στόχων, αυτή είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην εξάντληση όλων των μέσων και δυνατοτήτων για την εξυγίανσή της." ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΜΟΝΟΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΟΧΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΥ KOMITETI QENDROR ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΧΟΥΛΙΑΡΙ, OI ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ OI ΕΞΗΣ: ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ,ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ TOY ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ VANGJEL.(Σε αυτή την ενότητα δεν μπαίνουν οι προσωπικές επαφές του VANGJEL με τον Μπερισα γιατί άπλα είναι προσωπικές). ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΝΟΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ KOMITETI QENDROR NA ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΜΕΓΚΑΒΙΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΕΝΩ Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΓΚΑΒΙΤΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΜΟΝΟΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΤΙ........ΜΕΓΚΑΒΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Να θυμίσουμε πως η Ομόνοια ιδρύθηκε στη Δερβιτσιάνη, την 11η Ιανουαρίου 1991. Αρκετά από τα ιδρυτικά στελέχη έχουν αποβιώσει ενώ οι πλειοψηφία εξ’ αυτών είναι αντίθετοι με τη σημερινή ηγεσία της Ομόνοιας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι το λαθος σου αγαπημενε βορειοηπειροτη
απο πλευρας σου και το διατιμπανιζεις
Ξερεις απο τους πιο πολλους μας καλητερα οτι αν ψαξεις μεταξυ ολων μας οι διαφορες ειναι μηδαμινες
μπροστα σε αυτα που μας εννονουν ασχετα αν μας αρεσουν η οχι πολλες φορες
Ας βαλουμε ολοι μας κατω και να αναλογιστουμε τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ευθυνες και ας μη προσπαθουμε να τις φορτονουμε αλου
οτι καλητερο για ολους μας το νεο ετος
με αγαπη ΜΠΑΜΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

“Βορειοηπειρώτη” τη στόχους να σου αναφέρει ο κ. Ντούλε ?
Ο στόχος του ένας είναι , πώς θα παραμείνει πάλι στην καρέκλα του βουλευτή.
Μας αναφέρει την ενότητα ο άνθρωπος που έκανε πέρα όποιον είχε διαφορετική άποψη από αυτόν. Με την στάση του κατάφερε να διώξει και να τους εντάξει στα αλλά κόμματα του Αλβανικού Κοινοβουλίου.
Η Έλληνες διανοούμενη που ζουν και εργάζονται σήμερα στα πάτρια εδάφη είναι αρκετή. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι η περισσότερη είναι εναντίον Ντούλε, γιατί κ. Ντούλε ????
Προκαλώ το κ. Ντούλε να μας απάντηση, πόσους έχει δίπλα του που μπορούμε να τους επιστεφτούμε ? τα ονόματα τους ? Μπορείς να μας αναφέρεις τη έργο έχεις προσφέρει τα τελευταία 15 χρόνια ?
Για τις συνεχόμενες αποτυχίες του Ελληνισμού στην Αλβανία ποιος ευθύνεται κ. Ντούλε ?
Είμαστε η μοναδική μειονότητα στην Ευρώπη με τα λιγότερα εθνικά δικαιώματα. Γιατί κ. Ντούλε ?
Κ. Ντούλε αποτύχατε , ο κύκλος σας έκλισε, φύγετε πριν ξεφτιλιστείτε περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

enothite oli jiro opo ton dulla ,ton rodhi dalani,ton zafirati kai kathe alla dhjavollo ja na sosome ton EΛΕΝΙΣΜΟ ,ine i megali stigmi .afti ine i OΜΟΝΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

to na grafis anonima ine oreo
to na krinis anonima ine akoma pio efkolo k akoma pio oreo
otan sas zitane na pate na psifisete pate aristera deksia alakse o maolios k evale ton kolo tou alios
otan ine pate na parete tin sintaksi stin elada ine orea opos k otan pernate tin karta tin dekaxroni opos orea ine k tora pou pernete ta diavatiria
k to pezete patriotes opos kanete sxedon i perisoteri mia evdomada prin tis ekloges k mia meta
prepi na katalavete oti akoma k o dules na figi tha erthi kapios alos
e k ti egine???
afou oute afton tha ton ipostirizete gt bori na min sas aresi to luk tou k na ton katigorite gia prodoti

H ΤΣΙΛΩ είπε...

3:18 prin kaneis opiodipote sxolio kala tha itan an den sou ginete kopos na rixneis k kamia matia sta proigoymena sxolia giati eisai poly aaaoua.. kopse to kirigma peri taytotitas k oga pou na se parei o diaolos mazi me tous apateones pou mpleksame giati den eimaste pedakia tou dimotikou ala oute gerontakia tou kafeneiou k min patridokapileis sto onoma tis Omonoias gia tin opia akoma ponaei i kardia mas/ ayta ta kaname os xthes pou eimastan antipaloi me ta komounia tou tzatzi enveri enw simera ginate kolos k vraki k dithen sas fteei i deksia.. Aa k kati akoma, ayti ti fora o Manolios alakse pio eksipna k sas afise ton kolo gia na stolisete ti vitrina sas!! kamaroste ton!!!

Ανώνυμος είπε...

OMONOIA E VETMJA RRUGE Ψαχνω να βρω σε αυτο το γενικο συμβουλιο εναν Ελληνα πατριωτη;;;;;Τη βουβαμαρα ειναι αυτη;;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ;;;;ΠΩΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΜΟΝΑ!... ΕΕΕΕΕ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά οι κότες δεν γέννησαν αυγά γιατί είναι χειμώνας, ντομάτες σάπιες δεν είχε το μαγαζί; Ούτε γιαούρτια δεν είχε ;

Ανώνυμος είπε...

8 Ιανουαρίου 2012 6:21 μ.μ.
siga re pou ponai i kardia sou re perdika
an ponai na pas se giatro
k otan to koma se kali gia na psifisis na pigenis k na les k ta parapona sou
k oxi epidi grafis edo 2 malakies na nomizis oti kati kanis

H ΤΣΙΛΩ είπε...

ayto ekana 6:54 epiga sto komma ton ellinon k egiana tin kardia mou.. tha soy to sinistousa k esena alla fenete pos esena sou ta thelei o kolos sou... mine konta sto ntoule mpas k glipseis kanena kokalaki min sas pathei k kamia proori kardiaki prosvoli pou outos i allos den tin glitonei ki as glifete ston doktor berisha..

Ανώνυμος είπε...

9 Ιανουαρίου 2012 8:58 π.μ.
gia ton peo kavala

Δημοσίευση σχολίου