Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Xρήστος Τσιάβος – Υποψήφιος Έπαρχος Αλύκου

Ο  ΒΟΥΡΚΟΣ  ΘΕΛΕΙ  ΕΡΓΑ   
ΞΕΡΟΥΜΕ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ

Σύντομο βιογραφικό.

Ο Χρήστος Τσιάβος, του Γρηγορίου, γεννήθηκε  στο χωριό Αλύκου το 1966. Το Δημοτικό, το Οχτάχρονο και τη μέση Γεωργική Σχολή τα τελείωσε στο χωριό του.
Ύστερα συνέχισε ανώτατες σπουδές στο Πανεπιστήμιο Τιράνων και είναι Διπλωματούχος  της Οικονομικής Σχολής.   Είναι παντρεμένος με την Βαλεντίνα, το γένος Μπάρκα, και έχουν δύο παιδιά.
            
Την περίοδο της μεταπολίτευσης 1990-1991 συμμετείχε  ενεργά στη μεγάλη αλλαγή, που επιτελούνταν στη χώρα και ειδικότερα στο χώρο της Ελληνικής Μειονότητας, για την εδραίωση της Δημοκρατίας.
           
Στις 12 Δεκέμβρη 1990 ήταν από τους κύριους πρωταγωνιστές της εξέγερσης των κατοίκων του Αλύκου και όλου του Βούρκου με αφορμή τη δολοφονία των τεσσάρων παλικαριών από το δικτατορικό καθεστώς.


Ήταν συνιδρυτής της Οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο χωριό του Αλύκο και ο πρώτος πρόεδρος της.
Στις τοπικές εκλογές του 1992, στις οποίες σημειώθηκε πρωτοφανής θρίαμβος των Ελλήνων τοπικών αρχόντων στους Αγίους Σαράντα, Δέλβινο και Αργυρόκαστρο,  ήταν υπεύθυνος του Γραφείου προπαγάνδας της Ομόνοιας..Τότε εκλέχτηκε Νομαρχιακός σύμβουλος στο Νομό Δελβίνου
            
Την περίοδο 1993-1997 εργάστηκε ως υπάλληλος στο Δημαρχείο των Αγ. Σαράντα. Από το 2005 μέχρι το Μάρτιο 2009 εργάστηκε ως υπάλληλος Τελωνείου.
Από το Μάρτιο 2009  έως  το Φεβρουάριο 2010 διετέλεσε Περιφερειακός Διευθυντής της Εφορίας Αγ. Σαράντα και Δελβίνου. Από το Φεβρουάριο 2010 έως σήμερα εργάζεται  ως υπάλληλος τελωνείου.

Στις επίπονες προσπάθειες για την ίδρυση και τη λειτουργία του Κόμματος των Ελλήνων «ΕΕΜΜ» «MEGA”, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ίδια η Ομόνοια, αναβαθμισμένη σε κόμμα, ήταν στην πρώτη γραμμή.
Με σκοπό να υπηρετήσει όσο καλύτερα τον τόπο, στις εκλογές της 8ης  Μαϊου 2011θέτει υποψηφιότητα για Έπαρχος στην Επαρχία  Αλύκου.
            
Είναι πεπεισμένος ότι με τις γνώσεις, την εμπειρία, την αποφασιστικότητα και την αγάπη για τον τόπο, θα κάνει πραγματικότητα το όραμα για την ανάπτυξη της πανέμορφης περιοχής του Βούρκου.
Είναι σίγουρος ότι στην προσπάθεια αυτή, θα έχει μαζί του όλους όσους πιστεύουν και μοχθούν για την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ευημερία του Βούρκου μας.

23 comments:

Ανώνυμος είπε...

Για μένα η νίκη στο Αλύκο θα ειναι να βγει ο Καίσης τρίτος και δεν με νοιάζει αν θα βγει ο Τσιάβος ή ο Θανάσης. Μόνο έτσι θα δείξουμε ότι είμαστε σοββαροι.

Ανώνυμος είπε...

5-38..swstos !!!
Egw exw ena kollima omws me ton H. Thanasi...

Ανώνυμος είπε...

ε ΟΧΙ να γίνει και ο πάντα βολεμένος Χρήστος Τσάβος έπαρχος!

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως χρηστακη εισαι τριτος

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΤΣΙΑουσιοτης ...ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ela re paidia...volemenos leei.
Ti thelete diladi oloi na svarizonte,na mi exoun ston ilio moira??
Hlias kai Xristos mia xara paidia einai kai oi dyo,eprepe na synenoithoun na katevei mono o enas,an vgei o Kaisis eparxos einai megali ntropi..

tsoyka είπε...

mathe gramata 5.50 k pigene na doylepsis k esy ekei.doste mia eykeria se oloys oxi mono se enan.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 5:38... έτσι...!!! βεντούζα...!!!

Ανώνυμος είπε...

εσυ εισαι απο τους βολεμενους σε μια εργασια η εισαι ο τυπικος αρχιτεμπελης που ζηλευει τον προκομενο γειτονα;

Ανώνυμος είπε...

min njazeste poli oli apo tin omonoia bjikan kai itan rki pou itan tora tha bji o kaishi jati aftos xeri na xarizi kai oxi san aftous pou molis xanoun ta siferonta panoun qe me to dhjabollo ftani na eine bolemeni peite pious sinerjates exi dhiplla tou o ilias stin ekllojiki kambania

Ανώνυμος είπε...

panta ja sovarous millame stis 9 tou mai tha sovareftoume oli jiati meta dhen tha exoume tin na poume na zeisi i omonoia

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως η διχονοια μεταξυ μας και οι αποφασεις αρχηγικου χαρακτηρα αναδειξης υποψυφιων στελνει νερο στο μυλο ανθελληνικων κεντρων...

Ανώνυμος είπε...

http://www.mega-eemm.com/

Ανώνυμος είπε...

Το MEGA έπρεπε να έβαζε νερό στο κρασί του και να κατέβαζε τον Ηλία Θανάση. θα βγαίνανε και οι δύο κερδισμένοι.
Για τις 8 Μαϊου παντως το σύνθημα είναι ένα: ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΪΣΗ.
(για τον 5:50 το σύνθημα είναι άλλο: να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα)

Ανώνυμος είπε...

Ε, με τόση προπαγάνδα, δεν νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερη ώθηση…
Καλό όμως θα είναι, να προσθέσει στο βιογραφικό του και τις υπηρεσίες προπαγάνδας που προσέφερε στο Δημοκρατικό κόμμα του Σάλλα κατά τις προηγούμενες βολευτικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, δεν κατάλαβα, ο Καίσης έκανε το γύρο του κόσμου και ξανάρθε στην αφετηρία; Γιατί το γύρο όλων των αλβανικών κομμάτων για να φτάσει ξανά στο ΚΕΑΔ που τον έδιωξε με την κατηγορία ότι επιβουλεύτηκε εθνικά συμφέροντα πουλώντας το ιστορικό Λικούρσι, το γνωρίζουμε. Όχι μόνο εμείς, αλλά και οι απλοί ψηφοφόροι, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι πίσω του είναι επιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν και έχουν βάλει στο μάτι τους νέες ιστορίες υφαρπαγής παρόμοιες με το Λικούρσι. Να τον στείλετε στη Σορονιά, να ξαναβαφτιστεί στην κολυμβύθρα. Αμάρτησε!

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσα να κάνει ο Κίτσιος Τσιάβος πίσω. Γιατί ο Ηλίας άρχισε μια προσπάθεια αντίστασης κι επενδύσεων στην επαρχία που δεν πρέπει να ανακοπεί, γιατί το επιθυμούν ύπουλα συμφέροντα που δεν έχουν σχέση με τις αντιστάσεις μας και τις μπροσδοκίες μας. Δεν είναι κακό να υποχωρείς όταν χρειάζεται. Απεναντίας, είναι αυτογνωσία και πράξη εθνικής ευθύνης. Ο καταμερισμός των ψήφων βοηθά τον κοινό υποψήφιο ΚΕΑΔ-ΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώθηκα αρκετά από το eparxiaalikou.blogspot.com και προκαλώ όλους τους Έλληνες Έπαρχους να μου πουν τα μισά έργα και αγώνα από αυτά που έκανε ο Ηλίας . Τους προκαλώ να μας πουν τη έργα υποδομής έχουν κάνει , τη αγώνα έχουν κάνει για να υπερασπίσουν της περιούσιες και τα δικαιώματα των Ελλήνων. Δεν θα απαντήσουν ….. Για εμένα ο Ηλίας έγραψε ιστορία προς μίμηση στο Εθνικό ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε παιδια πλακα που εχετε,για σας του μεγκα λεω.Ο Ηλιας μεχρι πριν κανα μηνα και μετα τα γεγονοτα στο Αλυκο ηταν κακος,εχθρος,της κλικας και δεν θυμαμαι τι αλλο.Τωρα ειναι καλος,αγιος πατριωτης και αξιος αφου τον εφαγε η κλικα.Οταν αποφασισετε τι ειναι να μας ενημερωσετε.Αλλα εδω βριζετε με τετοιο μισος την Ομονοια και το κεαδ και καποιος που δεν ξερει θα νομιζει πως 20 χρονια ησασταν στον μπερισα και τωρα αποφασισατε να φτιαξετε ενα κομμα ολοι οι Ελληνες μπερισικοι,αυτο το τελευταιο ειναι που σας διαχωριζει απο τους αλλους τους ραμαικους.
Εχετε καταφερει να διαχωρισετε τη μειονοτητα σε δυο στρατοπαιδα (δεν μιλαω μονο για σας αλλα και για τους σοσιαλιστες με τους οποιους μονο στα προσωπα διαφερετε) και μαλιστα οχι για δυο ελληνικα κομματα αλλα για δυο αλβανικα.Εχω μεγαλη περιεργια για να δω που θα μας οδηγησει αυτο αν και πιστευω πως το εχω δει το μελλον χωρις να ειμαι μεντιουμ.

Ανώνυμος είπε...

esy xartorixtra 12-56 na anoikseis kai magazi, na erxontai oi pikramenoi kai oi erwtoxtypimenoi..
xa xa xa !!

Ανώνυμος είπε...

12:56 otan milas gia dixasmo kai diaxorismo dyo stratopedon prepei na analogisteis kai tis eythines sou i toulaxiston na anarwtitheis sto ti ptaiei giati einai kako na rixneis tis eythines sto ena stratopedo eno oi eythines einai mirasmenes kai oloi prepei na kanoume tin autokritiki mas prin arxisoume na katigoroume o enas ton allon.

Ανώνυμος είπε...

10.38 Ενα πραγμα που με κανει να συχαινομαι τον κατα τα αλλα πολυ συμπαθη Ψυνακη ειναι η αλλαγη φυλλου που κανει σε συνομηλιες με αρσενικους.Αν θελεις μπορω να σε αναφερω ως φιλεναδα αλλα εγω απαιτω να μην αμφισβητει κανεις το φυλλο μου.Οσο για την ιδεα θα τη σκεγτω αλλα δεν ειναι του τυπου μου οι απατεωνιες.

9.28 Θελω να πιστευω πως δεν φερω καμια ευθυνη για το διχασμο,δεν περναει και δεν περναγε ποτε και τιποτα απ'το χερι μου,να εισαι σιγουρος πως αν περναγε θα ειχα 250000 ΒΗ μια γροθια και ετοιμους για ολα.Οσο για το διαχωρισμο που λες πως κανω καποιο λαθος κανεις γιατι εγω αναφερω ολους οσους βοηθανε σε αυτο εκτος και αν η αποψη σου ειναι πως για τον διχασμο ευθυνεται μονο το μεγκα και τα σκυλια του μπερισα.Εγω εχω αλλη αποψη που λεει πως καποιοι ευθυνωντε για την αλλαζωνια τους και τον μοναχισμο τους,καποιοι γιατι ειναι αριστεροι ιδεολογικα δηλ απατρηδες και δεν ηθελαν ποτε τη δημιουργια ενος εθνικου μετωπου και καποιοι αλλοι ειχαν μεγαλες βλεψεις και δεν βαζουν τιποτα πανω απ'αυτες.Αν διαφωνεις σε κατι απ'αυτα σεβαστο αλλα σεβαστη ειναι και η αποψη μου.Οσο για το ποιος ειναι σε ποια κατηγορια βαλε και λιγο φαντασια η μαλλον βαλτους οπως θες εσυ,εγω τους εχω τοποθετησει ηδη στη συνηδηση μου και μαλλον σε πολλων τη συνηδηση εχουν μπει οπως και στη δικη μου.Α και να μη ξεχασω να σου πω πως το μεγκα σαν ιδεα δεν πιστευω να βρισκει κανεναν αντιθετο,αυτο που το εφερε στη ζωη μας ειναι που μας φοβιζει γιατι το προβλημα σου απ'οσο καταλαβα ειναι οτι ριχνω ολο το φτεξιμο εκει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μας και αδερφέ Χρήστο! Ολοι η Λουτσα και η Χαλκίδα θα δώσει το βροντερό παρόν και το ισχυρό Μήνημα σ΄ολους αυτούς τους μπατακτσίδες που πλούτισαν ολα αυτά τα 20 χρόνια με τα λευτά και τις ευεγερσίες που δώθικαν για τον πονεμένο ΒΟΥΡΚΟ μας και τον εχουν αφίσει ΕΡΗΜΟ κυριολεκτικά και μεταφορικά!ΒΟΥΡΚΑΡΟΙ ΞΕΣΗΚΟΘΕΙΤΕ ΟΡΕ ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ! ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1990 ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟ ,ΣΕΒΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Ο ΤΥΡΑΧΝΙΣΜΕΝΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ ΜΑΣ !ΖΗΤΩ Ο ΒΟΥΡΚΟΣ !ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !

Δημοσίευση σχολίου