Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Συνάντηση του Κώστα Γκιουλέκα με εκπροσώπους Βορειοηπειρωτών


Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, συναντήθηκε χθες, 14 Απριλίου 2011, με εκπροσώπους και μέλη βορειοηπειρωτικών οργανώσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα. Συζήτησε μαζί τους για τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα και ειδικότερα για θέματα που σχετίζονται με την πορεία του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο βρέθηκαν το ζήτημα της επικείμενης απογραφής, οι επερχόμενες....
 δημοτικές εκλογές και το ζήτημα της προκλητικής στάσης την οποία διατηρεί μερίδα του αλβανικού Τύπου, που προσπαθεί να παρουσιάσει τη στυγερή δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμάρρα, τον περασμένο Αύγουστο, σαν ατύχημα .


Ο Κώστας Γκιουλέκας αναφέρθηκε στο αμείωτο ενδιαφέρον με το οποίο η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στη Βόρειο Ήπειρο και, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, θα στέκεται πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματα του βορειηπειρωτικού ελληνισμού.

Πηγή:  http://taxalia.blogspot.com

16 comments:

Ανώνυμος είπε...

Επισης τους δηλωσε πως στηριζει την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Βασιλη Μπολανο,αυτο για οσους εχουν την απορεια τι στηριζει αυτος και η ΝΔ.Ελπιζω να μην ειναι και αυτοι σοσιαλιστες η να μην ειναι η μονη δεξια στην πατριδα η Μπακογιαννη η οποια για λογους που ολοι τους γνωριζουν ειναι η μονη απ'ολο το πολιτικο συστημα της πατριδας που στηριζει μεγκα.

Ανώνυμος είπε...

Kotsio katantises ,,,,,,,,,,,,,,kathe mera xaneis edafos sta matia mas !

Τάσος Κουτσιούκης είπε...

προς τον 5:44
μόνο η κ. Μπακογιάννη...;;; ο Ψωμιάδης δεν...;;; ο Δημήτρης Τσουμάνης δεν...;;; και ο κυριότερος όλων, ο ελληνοαμερικανός κ.Γκατζογιάννης δεν...;;;
Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος σωστά...

Μεσοπόταμο είπε...

τον Ντούλε και τους ανθρώπους του ΚΕΑΔ τους σιχαίνομαι και εγώ!
Στην Χιμάρα όμως, όλοι μας πρέπει να στηρίζουμε τον Βασίλη Μπολάνο!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή συμπατριώτες για να είμαστε ξεκάθαρη από την αρχή.
Σε καμιά περίπτωση ο κ.Γκιουλέκας δεν αναφέρθηκε ότι στηρίζει Ομόνοια και Μπολάνο . Ήτανε ξεκάθαρος, η Ν.Δ. στηρίζει ξεκάθαρα τους καλύτερους Έλληνες υποψηφίους ._ ( τελεία και παύλα )

Από την ομάδα που παραβρέθηκε με τον κ. Κ. Γκιουλέκας

Ανώνυμος είπε...

geia sou re kotsio pantoula

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας που γνωριζοντας τι ειναι το μεγκα και στηριζει Ομονοια.Ψηφοφοροι του μεγκα που εχετε αγαθες προθεσεις και δεν εξαρταστε απο αφεντικα σκεφτητε γιατι ολοι στηριζουν Ομονοια,μηπως επειδη την αγαπανε η δεν διαφωνουν με τις αποφασεις Ντουλε,οχι δεν ειναι αυτο,δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να ισχυει αυτο,κατι γνωριζουν για το μεγκα και δεν περνει κανεις την ευθυνη στηριξης του και εναντιοσης στην Ομονοια.Τι γνωριζουν δεν μπορω να το απαντησω ξεκαθαρα αλλα σιγουρα κατι απο αυτα που σκεφτομαστε η για τα οποια εχουμε υποψιες ολοι μας.Δεν ξερω αλλα κατι βρωμαει στην ιστορια,η μαλλον υποπτευομαι και με μια λογικη σειρα καπου καταλειγω.

Σπύρος Ιωαννίδης είπε...

Επειδή ήμουν παρών στη συνάντηση, θέλω να πω ότι τα θέματα συζήτησης ήταν ακριβώς αυτά που αναφέρει το άρθρο.
Το ενδιαφέρον του κ. Γκιουλέκα για το Βορειοηπειρωτικό είναι παλιό και συνεχές. Είναι κρίμα κάποιους λίγους πολιτικούς της πατρίδας που ενδιαφέρονται με ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια για το Βορειοηπειρωτικό, να προσπαθούμε εμείς οι ίδιοι να τους ρίχνουμε λάσπη ή να θέλουμε να τους κάνουμε στα μέτρα μας!
Σπύρος Ιωαννίδης

Ανώνυμος είπε...

O k. Gkioulekas einai apo tous ligous politikous ekei stin Ellada pou agapaei ti B.Hpeiro, kserei ta provlimata mas,kai tha voithisei kai tha einai panta konta mas.
Afiste tis gkrinies kai ti mizeria pou kouvalate o kathenas,o anthrwpos einai enimeros kai gia to Dule kai to PBDNJ,kai gia to neo komma to MEGA.
Akrivws: na kerdisoun oi kalyteroi..

Ανώνυμος είπε...

na kerdhisoun oi kaliteroi kai tin epomenoi mera na diekdikisoume tin pragmatiki enotita , oxi opws tin thelei o ntoules kai ta elladika komata alla opws tin theloume emeis!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ απο το Μεσοποταμο..ψηφιζεις στη Χιμαρα?

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Ιωαννιδη, σαν στελεχος της ΝΔ που εισαι, και που τρως το ψωμι σου απο εκει, θα μας πεις τελικα το κομμα σου τι σταση εχει οσον αφορα τις εκλογες στην αλβανια? Θα βγει ανοιχτα και καθαρα να πει οι στηριζει η θα το αφηνει ακομα ανοιχτη υποθεση?
Ηδη το Πασοκ μεσω Παντουλα σας προλαβε και στηριξε ανοιχτα την Ομονοια. Η ΝΔ τι περιμενει? Δυστυχως οι βορειοηπειρωτες της ΝΔ θα ερχεστε μια ζωη δευτεροι.

Ριζα

Ανώνυμος είπε...

Kotsio Gkiouleka !!
Otan xreiasteite pshfous boreio ipeirwtwn ekei sti ND, na pate na tous psaksete apo to DULE kai ton PANdule !!
twra koimitheite panw ston "kathosprepei-smo" sas
kalinyxta !!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα. Ξυνισαν τα παιδακια. Ασε ρε μαγκα 10.36 που θα απειλησετε κιολας με την ψηφο? ετσι σας παει? ο Παντουλας ειναι κακος που παιρνει θεση γιατι στηριζει το ΚΕΑΔ ενω ο Γκιουλεκας γιατι δεν βγαινει να στηριξει το μεγα? βρε ουστ. Ξεφτιλες. Αλλωστε σας ξέρουν οτι ειστε κωλοτουμπες και πηγαινεται με ολουσ. Η ΝΕΒ και ο προεδροσ της , γιοσ υποψηφιου του mega πηγαν βρυξελλεσ απεσταλμενοι τησ Ντορουλας. Σιγουρα κονε του μεγα. Και στο κατω κατω ρε φιλε δεν καταλαβα, στο μεγα μαζευτηκαν ολοι οι δεξιοι πατριωτεσ? μην πουλατε τετοιες μουφεσ. Ντροπή.
Α και κατι αλλο, απο ποτε εμεισ θελουμε τα κομματα να αποφασιζουν με βαση τον ψηφο? Τα κομματα πρεπει να εχουν στρατηγικη για πανω, για το πιο ειναι το καλο και το ακινδυνο. Και απ οτι φαινεται το μεγα το βλεπουν για επικινδυνο. χαχαχαχαχαχ
Ριζιωτης

Ανώνυμος είπε...

Meta tis topikes ekloges tha katalavei o Gkioulekas kai i ND ti ginetai sti B.H.
Kai tote tha treksei na mas sygxarei ,dioti gia ekeinous mono oi psifoi exoun aksia !

Ανώνυμος είπε...

Οποιος διαβασει την ανακοινωση της ΝΔ θα καταλαβει ποιον στηριζει.Μπορει να μη θελει να χαλαστει με κανεναν αλλα ουσιαστικα δειχνει ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου