Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η Ν.Δ. για τις Αυτοδιοικητικες Εκλογές της 8ης Μαΐου στην Αλβανία


Να ψηφιστούν πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένα δώσει συνεπείς αγώνες
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επειδή τις εορταστικές αυτές ημέρες πολλοί Βορειοηπειρώτες θα μετακινηθούν από την Ελλάδα όπου εργάζονται προς τις πατρογονικές τους εστίες μέσα στην Αλβανική Επικράτεια, θεωρούμε επιβεβλημένο να υπογραμμίσουμε την ανάγκη της συμμετοχής όλων στις διαδικασίες των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 8ης Μαΐου 2011 στη γειτονική μας χώρα.

Στις εκλογές αυτές πρέπει να υπερψηφιστούν πρόσωπα, που έχουν, αποδεδειγμένα, δώσει συνεπείς αγώνες για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνικής Μειονότητας και για την αποκατάσταση πλήρους ισονομίας και ισοπολιτείας στη σημερινή Αλβανία, μέσα σε συνθήκες ουσιαστικής ενίσχυσης της Κοινωνίας των Πολιτών και προαγωγής των Δημοκρατικών Θεσμών».

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Λογο η φωτογραφια εβγαλε?

Ανώνυμος είπε...

Παρτε τον πρακτορ θου.!.βου 3:00 για ρεπορτερ να δειτε και εσεις ανασταση........................

Ανώνυμος είπε...

Η Μερα που ειναι 5.37 δεν μου επιτρεπει να σου απαντησω.

Ανώνυμος είπε...

sas efxome kali anastasi qe kalo pasxa, thelo na kano mia episimansi to ximaraciti kani mia psifoforia ga tis ekloges ke sas leo oti den ine aksiopisto jati exo psifisi pano apo 10 fores ke panta prigite o goros . otan apenergopoieis ton ipoloisti ke ksanaksekinas mboris na ksanapsifisis afto ine katefthinomeno ke aparadexto. as paralabi o goros tin megali deftera na mi kurazomaste

Ανώνυμος είπε...

Καλη Ανασταση αδερφια,ο Θεος να μας φωτισει ολους να πραξουμε το σωστο,να μας δωσει δυναμη να αγωνιζομαστε για την πατριδα και οχι για προσωπικα συμφεροντα και αν το αξιζουμε σαν ανθρωποι ας φερει και τη δικια μας Ανασταση,την Ανασταση της σκλαβομενης Ηπειρου.

Ανώνυμος είπε...

5.37 ο θου βου ειμαι.Ελπιζω να εκανες καλη Ανασταση και σου ευχομαι Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη.Επειδη ειμαι θου βου και διαβαζα πισω απο τις λεξεις της ανακοινωσης αλλα εσυ δεν με πιστευες ελα αυριο στο Τιτανια 6.30μμ να δεις ποιον στηριζει και ποιον φωτογραφιζει ο Παναγιωτοπουλος και η ΝΔ.Ουτε εμενα μου αρεσει καποιος να προσπαθει να επηρρεασει το εκλογικο αποτελεσμα αλλα οταν ειναι για το εθνικο συμφερον ειναι ολοι υποχρεομενοι να το κανουν και να πολεμησουν το εθνικο εγκλημα το οποιο διαπραττει το κομμα του αλβανικου παρακρατους.

Δημοσίευση σχολίου