Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

20 χρόνια ΚΕΑΔ


Ρεπορτάζ και βίντεο από το επετειακό συνέδριο στα Τίρανα
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελλών και φίλων του ΚΕΑΔ, την παρουσία του υφυπουργού εξωτερικών της Ελλάδος κ. Δ. Δόλλη, του προέδρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας κ. E. Rama της  2η στην τάξη του κυβερνόντως Δημοκρατικού Κόμματος και προέδρου της Αλβανικής Βουλής κ. Topalli, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τίρανα Επετειακό Συνέδριο, για τα 20 χρόνια παρουσίας στην πολιτική της Αλβανίας του Κόμματος Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΚΕΑΔ).


ΝΤΟΥΛΕΣ
Στην ομιλία του ο κ. Ντούλες αφού εξέφρασε την τιμή του προς τον πρώτο πρόεδρο, αείμνηστο Βασίλη Μέλιο, στην συνέχεια είπες πως «το ΚΕΑΔ ιδρύθηκε ως μία ανάγκη της πολικής εκπροσώπησης της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία, μετά την απαγόρευση της Ομόνοιας, αλλά πολύ σύντομα έγινε και ο εκπρόσωπος του βλαχόφωνου πληθυσμού, των Σέρβων, των Μαυροβουνίων και άλλων κοινωνικών ομάδων. Η πολυεθνικότητα και πολυθρησκευτικότητα του το κάνουν να μοιάζει με μια μινιατούρα της Ευρώπης γιατί  αυτή ακριβώς η πολυχρωμία είναι που εκπέμπει στην κοινωνία της αρχές της Ευρώπης που είναι η αρμονία και τα μηνύματα ειρηνικής συμβίωσης». Στη συνέχεια ο κ. Ντούλες εξήρε τη συμβολή του κόμματος του στον εκδημοκρατισμό της χώρας, είπε πως πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη και αυτό φαίνεται από τη δεύτερη άρνηση της Ε.Ε. για να δώσει στην Αλβανία την πρόσκληση για ένταξη. Είπε ακόμα πως οι προνομιακές σχέσεις που έχει το κόμμα του με την Ελλάδα, συνέβαλλαν ώστε η Ελλάδα να είναι πρωτοπόρος στην ένταξη της Αλβανίας στο Νάτο, όπως θα είναι και στις περαιτέρω διαπραγματεύσεις για την ένταξη στην Ε.Ε.

Ως προς την συμμετοχή στις αλβανικές κυβερνήσεις είπε πως το κόμμα του στις διάφορες κυβερνήσεις που συμμετείχε, δεν ενεπλάκει σε κρούσματα διαφθοράς και ότι είναι έτοιμο να συμβάλει ξανά σε μία νέα κυβέρνηση, κάνοντας παράλληλα έκκληση για να επιστρέψουν όσοι απομακρύνθηκαν από το κόμμα.  

RAMA
Ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Εντι Ράμα, μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου, άφησε να εννοηθεί δεδομένη ση συμμαχία των δύο κομμάτων, εκτίμησε την 20η παρουσία του ΚΕΑΔ  και έπλεξε για μια ακόμη φορά το εγκώμιο του Βαγγέλη Ντούλε. Κατηγόρησε αυτούς που απομακρύνθηκαν από το ΚΕΑΔ προς το ΔΚ, προσθέτοντας πως "τωρα πρέπει να αισθάνεσται πιο απελευθερωμένοι" ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον Sali Berisha

TOPALLI
Τυπική στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος της Αλβανικής Βουλής, εκτίμησε την 20η παρουσία του ΚΕΑΔ και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο Βασίλη Μέλιο.

ΔΟΛΛΗΣ
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Δημήτρης Δόλλης, επικεντρώθηκε στο χαιρετισμό του στις σχέσεις των δύο χωρών λέγοντας πως η Ελληνική Μειονότητα είναι ένα βασικό κριτήριο στις σχέσεις των δύο χωρών.





37 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασες να αναφέρεις και την επικεφαλής της ευρωκοινοβουλευτικης ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κα Μαριέττα Γιαννάκου.

Ανώνυμος είπε...

Milise kai i kiria Marieta Jannaku apo tin Nea dimokratia kai sto telos,gemise i edhusa apo ta kllarina kai xoro apo tis orees dropolitises me to kalitero paradhosiako forema tou kosmo.Ellamban i dropolitises.Bravo,oreo organosi.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντούλες μίλησε για την Ευρώπη, ο Δόλης για την Ελληνική Μειονότητα, ο Ράμα για το Ντούλε και η Ζοζεφίνα για το μακαρίτη το Μέλλιο. Η τελευταία απ' ότι φαίνεται έπιασε και το νόημα. Γιατί, όταν βγάζουμε τα χρόνια πάντα λέμε "ήταν καλός ο μακαρίτης". Ο ίδιος ο Ντούλες στην απολογία του ομολόγησε ωμά πώς το κόμμα της Ομόνοιας έγινε και κόμμα των άλλων, κυρίως των άλλων. Την Ομόνοια την έχει ως άλλοθι και το Βασίλη το Μπολάνο ως το επόμενο θύμα του.

Ανώνυμος είπε...

Για να σώσει το δικό του προφίλ κινητοποίησε δεκάδες λεωφορεία και γέμισε την πλατεία Μητέρα Τερέζα στα Τίρανα. Αυτό γιατί δεν το κάνει κι εκεί κάτω στα μέρη μας όπου οι μετακινήσεις κοστίζουν και λιγότερο; Ξέρετε τι είναι σήμερα το ΚΕΑΔ. Ένα 20-χρονο όχημα, το οποίο λογικά θα έπρεπε να πάει για απόσυρση γιατί οι επισκευές του κοστίζουν πια. Σήμερα αυτό το κόμμα ξοδεύει ενέργεια όχι για να παράγει πολιτική είτε να παράγει έργο, αλλά να αυτοσυντηρείται. Όταν κοστίζει η συντήρηση το όχημα πάει για απόσυρση. Τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

βλεπεις ποσους βορειοηπειρωτες εχουμε στα τιρανα .
ο ραμας,ο ντουλες,ο ντουτσις,ο κυρος,ολα τα καλα παιδια,παιδια του ενβερη για το σοσιαλισμο.Μια λεξη δεν ανεφερε ο προεδρος του κεαδ για τη μητερα ελλαδα για την κριση για τις εκλογες το μονο που τον ενοιαζε ηταν η επιδηξη μια να βρηζει αυτος τον τσαμι και μια ο τσαμις αυτον,λες και δεν ειναι οι δυο τσαμιδες.ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΛΗΣΕ ΟΛΑ.

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Περισσότερους μαζεύει στα πανηγύρια παρά ψηφοφόρους. Τα δύο μεγάλα κόμματα βλέπουν πολύ σκληρή την αναμέτρηση το 2013 και πιστεύουν ότι το ΚΕΑΔ έχει κάτι ζάρια στο σάκο και, όπως είπε και ο Ντούλες, τον βλέπουν και ως εκπρόσωπο της Αθήνας στα Τίρανα. Γι΄αυτό βγήκαν σε μονομαχία στο Pallati i Kongreseve. Ο Ντούλες έτριβε τα χέρια πίσω από τις γιγαντοοθόνες. Πέτυχε το στόχο. Οι μετοχές τους στο ζενίθ. (ζήτω και η Ελλάδα)
Έτσι είναι τα μεγάλα αλβανικά κόμματα θέλουν ψήφους να πάρουν την κυβέρνηση. Ο Ντούλες θέλει συμμαχίες για κυβέρνηση τόσο για να πάει στη Βουλή, όσο και να βάλει τους δικούς του για να βγάλουν κάνα εκατομμύριο. Τώρα να ψάξουμε για εθνικούς στόχους για την ε.ε. μειονότητα για την οποία έγινε το ΚΕΑΔ, αυτά είναι ψηλά αυταπάτες και ουτοπίες. Και όποιος αναφέρει τέτοια, απλώς είναι γραφικός ή γραφομανής. Η ε.ε. μειονότητα είναι απλώς η αγελάδα, η οποία πότε γίνεται της ράτσας, χολαντέζα και πότε πότε ντόπια, αλλά το γάλα είναι μόνο για τους ηγέτες, που τα κατάφεραν και έκαναν την ε.ε. μειονότητα... γελάδα για άρμεγμα.
Τώρα που τα βρήκε τα λεφτά ο Ντούλες να συγκεντρώσει τόσο κόσμο στα Τίρανα;! Όχι δεν πούλησε γάλα, που μόλις αναφέραμε. Ας φωνάξουμε και πάλι.... ζήτω η κρίση της Ελλάδας, για το show-Ντούλε που διαλύει τον ελληνισμό στην Αλβανία , έχει λεφτά η Αθήνα.
Τώρα και η φόρμουλα είναι γνωστή. Λεφτά στο Ντούλε για να εξαφανίσουμε την ε.ε. μειονότητα και να πετύχουμε τους στόχους με τα Τίρανα.... αν και πότε, ή ποτέ.
Κατ΄επέκταση, κι αυτοί, από την ελληνική μειονότητα, που πάνε στη φιέστα Ντούλε, δεν είναι τίποτε άλλο παρά κάποιοι χαραμοφάηδες που αντί για τα ιδανικά για τον ελληνισμό στην καρδιά και στο νου, κρατούν στη μέση από ένα κουτάλι για να φάνε ό,τι έχει απομείνει από αυτόν τον ελληνισμό.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ να μου πείτε όποιος γνωρίζει τι είπε ο Ντούλε για τα κατορθώματα του ΚΕΑΔ προς όφελος της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, αυτά τα 20 χρόνια ?
Τα 15 χρόνια που ηγείται ο Ντούλε του ΚΕΑΔ τι κατόρθωσε να κάνει και είναι περήφανος γ΄αυτό ?

Ανώνυμος είπε...

Αθώε, ο Ντουλες τρώει Και βρίσκει λεφτά, απο πει που εβρισκες και ΕΣΥ τόσα χρόνια και όταν σταμάτησε και εσένα η αγελάδα να σου δίνει γάλα, αρχισες να βριζεις. Οξω παλιοτομαρο που ηθικολογεις κιόλας. Αιντε, γιατί πολλά μας τα κανες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΊΕΙ ΠΆΛΙ Η ΑΘΉΝΑ Ε...;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΙ ΕΚΤΌΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΌΝΟΙΑ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΑΔ. ΞΥΔΙ ΠΑΙΔΙΆ, ΞΎΔΙ....ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΉΤΑΝ ΤΈΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΌ ΌΛΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ, ΑΝΈΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΠ ΤΙΣ ΚΟΎΚΛΕΣ ΤΑ ΝΙΆΤΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα οι Βλαχόφωνοι Έλληνες της Αλβανίας έγιναν μόνο Βλαχόφωνοι της Αλβανίας; 'Ετσι τους αποκάλεσε ο Ντούλες. Τους βολεύει καλύτερα έτσι τους βλάχους τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Αν γυρίσει ο Ντούλες στο ΚΕΑΔ θα γυρίσουμε όλοι εκεί. Γιατί εμείς έχουμε μάθει να του πάμε πάσο. Πήγε αυτός στο Δημοκρατικό, εκεί κι εμείς. Πήγε στο Σοσιαλιστικό, εκεί κι εμείς. Τώρα νιώθουμε εγκλωβισμένοι. Αυτοί που πήγαμε στο Δημοκρατικό με τους δύο αντιπρόεδρους του ΚΕΑΔ, το Μπάρκα και τον Ξέρρα κι αυτοί που πήγαμε στο Σοσιαλιστικό με τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, το Ντούλε. Κι έχουμε ένα μεράκι: πότε θα γυρίσουμε σπίτι μας. Μας το είπε ο σπιτονοικοκύρης (ο Ντούλες δηλαδή), αλλά δεν μας εξήγησε αν θα γυρίσει κι αυτός στο σπίτι. Γιατί, αν κρίνουμε με τα όσα είπε στο Μπαμπαράμο, αυτός θα πάει αλλού. Κι εμείς τι να κάνουμε: τζάμπα μεταφορά!

Ανώνυμος είπε...

Ντουλε Θεέ βαστα την ΠΑΕ

Ανώνυμος είπε...

Ενα κομμα βορειο-ηπειρωτων κανει τα συνεδρια και τις συγκεντρωσεις του στη Β.Ηπειρο κι οχι στα Τιρανα.
Το ΑΛΒΑΝΙΚΟ PBDNJ κι o προεδρος του, DULE, (εξακολουθο να μην χαραμιζω ελληνικους χαρακτηρες για αυτο το ονομα),στα Τιρανα ιδρυθηκε και στα Τιρανα συγκεντρωνεται...
Οι Ραμα και Τοπαλι πηγαν εκει σαν τα κορακια, ποιος να πρωτοπαρει εκεινους τους λιγοστους ψηφους που εχουν απομεινει.
Οσο για τους συμετεχοντες...ας ειναι καλα οι εργαζομενοι στις επαρχιες που τους πηγαν σηκωτους οι επαρχοι,αλλα και οι μισθοφοροι εκ Τιρανων..
Ας ερθει εδω προς τα κατω το PBDNJ να δουμε ποσα ψαρια πιανει ο σακος...

Ανώνυμος είπε...

jati dhen to eidhate sti 25 martiou edho kato ejeinai exon an to kanoume sto spiti tou llouci...tote nai dhen tha exei simetoxi

Ανώνυμος είπε...

Xa xa xa Min anakateyetai tin 25 Martioy me ta politika. Ekei den eimastan gia to KEAD kai to Dule eimastan gia to ethnos. Metrithite kai mia kai tha deite posoi eiste.

Ανώνυμος είπε...

Όπως πληροφορήθηκα, από την Δερβιτσάνη ήταν μόνον 5 άτομα. Όταν από το μεγαλύτερο χωριό με 1000 ψηφοφόρους ήταν μόνον 5,που βρέθηκαν οι άλλοι που γέμισαν το Παλάτι;

Ανώνυμος είπε...

An ta lefta poy ksodepsan gia ta leoforeia kai ti metakinhsh, ta edeinan gia ta sxolika leoforeia, 8a eixame ki emeis, ta paidia, gia 4-5 xronia dorean metafora, gia na min milhso gia biblia poy edw kai 20 xronia den exoyme.

Ανώνυμος είπε...

Akousate osa thelate na akousete ke idate osa thelate na dhite o kathenas apo to diko tou mikrokozmo.Emis pou imastan eki ta idame ola.Mono esas ke tin kakomiria sas den idame.Pioite ton kafe sas stis kafeteries tis Athinas ke klapste ti mira sas giati emis edo sti vorio oipiro kseroume kalitera apo ton kathena sa pou stalazi i stegi mas pio mastora tha paroume kai ti ilika tha hrisimopioisoume.Mathitevomenous magous dokimasame distihos polous.Ama den sas kani o Ntoyles dikeoma sa dimokratia ehoume ftiakste to shima sas ke katevite idou i Rodhos idou ke to pidima.Ta pola ta logia kala mou pedakia ine ftohia.Aniksame ke sas perimenoume gia na doume posa apidia piani ke o sakos sas.I prosf ates topikes ekloges ediksan an to KEAD ke o Ntoyles ehou i ohi eklogiki dinami ke i endoli ine nopi.Tora to ti mas lete esis peri orekseos kolokithopita poleme ke sto horio mou.Kalinihta .

Ανώνυμος είπε...

Anwnyme 10:44 exeis dikio gia ayta poy les. Prwti fora to PS+kead kerdisan tis eparxies kai gia proti fora to KEAD+PS poylise ti Ximara. Na ta xarite ta apotelesmata aytoy pano sti Boreio Hpeiro. Emeis edw stin Athina ena kseroyme pws mas piasate koroida kai ayti ti fora alla den tha yparksei epomeni. An sas ftanoyn oi psifoi to PS na bgalete to Dule voyleyti kalos, an oxi lypame den mporoyme ayti ti fora na sas voithisoyme....apo tin A8ina 8a apolaysoyme ton kafe mas kai 8a kanoyme xazi.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε μεγάλε 10:44;
Για πια απίδια μιλάς; Για αυτά με τη βοήθεια του εθνικού κέντρου και τα λεφτά όλων των επιχειρηματιών; Για αυτά με τις απειλές και τους εκφοβισμούς;Εστω και έτσι, για πες μας λίγο πόσα είναι τα απίδια σας; Ξερεις;
Θα σου πώ εγώ: 11.000 στις 300.000 που υπολογίζεται ότι είμαστε;
Και ρωτάω: Σου αρκούν 11.000 για να μιλάς για εκλογική δύναμη;
Αυτό είναι ισχύ; Αυτό κάνει το Βαγγελάκη υπερδύναμη;
Σε γελάσανε, μαύρε μου!
Ο έρμος ο Βαγγέλης κίνησε γη και ουρανό να κρατηθεί ζωντανός!Η Δύναμη δεν κερδίζεται έτσι. Ή την έχεις και ο κόσμος σε εκλέγει αβίαστα και κατα βούληση ή αλλιώς κάθεσαι σπιτάκι σου και λες, δυστυχώς δεν τα κατάφερα!
Δεν είναι αργά, έστω και τώρα ο Βάγγος να αποδεχτει πως είναι ένας αποτυχημένος πολιτικός,πάρα τις όποιες δυνατότητες που μπορεί να έχει! Γιατί δεν αρκεί να τις έχεις τις δυνατότητες, πρέπει να τις βάζεις και σε εφαρμογή, και ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει τι σημαίνει εφαρμόζω αυτά που υπόσχομαι! Δυστυχώς είναι ένα αποτυχημενο πτώμα που σέρνεται!
Παρ το χαμπάρι,ο Βάγγος μας τέλειωσε...τα εφήμερα πυροτεχνήματα δνε αλλάζουν την πραγματικότητα!
Αντε καληνύχτα τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Αμάν νεύρα... Αμάν νεύρα... Σαν τις χηρες στο κρεβάτι κάνετε. Εντάξει βρε παιδιά , είναι αλήθεια πως η εκδήλωση είχε πάνω απο 2.500 κόσμο ενώ θα ευχοσαστε να είχε 200, είναι αλήθεια πως η παρουσία των δυο μεγάλων αλβανικων κομμάτων σας θορύβησε για την διαπραγματευτική ισχύ που έχει το ΚΕΑΔ, πράγμα το οποίο θα παρακαλουσατε στα 4 να έχετε ( αυτή είναι η αξία ενός μικρού κόμματος στην πολιτική σε όλο τον κόσμος), είναι αλήθεια πως ήταν σύσσωμη η εκπροσώπηση, άρα και η στήριξη του εθνικού κέντρου, τόσο απ το υπουργείο εξωτερικών οσο και απ την ευρωβουλή ( η Γιαννάκου ήταν ιδιαίτερο μήνυμα ως προς την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και τις υποχρεώσεις της. ) . Σας καταλαβαίνω λοιπόν , ότι για όλα αυτα εσείς παρακαλατε γονατιστοι και υποσχεστε ψήφους σε τελειωμενους Ελλαδίτες πολιτικούς, μπάς και σας βρούνε καμία άκρη και έχετε καμία στήριξη, Και οσο δεν την βρίσκεται και οσο είστε στην απέξω λυσσατε. Ε λυσσαξτεεεε που λέει και ο Ψινακης. Πρέπει να δώσετε πολλές μάχες για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρουφιανοι και διασπαστες. Και σίγουρα δεν εννοούμε μάχες βρισηματος στο Ντουλε. Έτσι μόνο χρόνο χάνετε. Δεν είναι επιχείρημα το δεν κάνει αυτός, πρέπει να πάω εγω στη θέση του, δεν θα πείσετε ποτέ κανέναν σοβαρό. Επιχείρημα είναι το να, ότι εκείνος δεν κάνει εγω μπορώ να το κάνω και το κάνω. Αιντε να σας δούμε παλικάρια. Αιντε. Με χαμπερια, χορτάσαμε....

Ανώνυμος είπε...

To synedrio tou KEAD edwse minimata ki epivevaiwse gia alli mia fora oti to MEGA, tha exei apla tin tyxi pou eixan paliotera analoges prospathies (vlepe KADE pou pige ston KADO)!!!

Ανώνυμος είπε...

Tosa kserete tosa lete.Tora an iste gia gelia i gia klamata to idio mas kani.Tis eparhies tis kerdhisane i ipopsifioi Omonia KEAD ke se aftes ke stis prooigoumenes ekloges sas aresi i ohi.Tora an i simahia MEGA BERISHA apetihe patagodos para tin anihti stiriksi tou kratous ke tis methodefsis tou parakratous BERISHA diko sas to provlima.Oso gia ton ekfovismo ke tis apiles sto spiti tou kremasmenou de milane gia skini.Alithia pios apelise apo tis dhoules tous 153 voriooipirotes giati den akolouthisane ton Ksera ke tin parea tou.To "tha sou po ego"me odigi se aftarhiko egoisti ke askounda eksousia anthropo.Min to kourazis afti ti stigmi sti vorio oipiro katikoun monima 21000 meli tis ethnikis elinikis mionotitas karatsekarizmeno ke i psifi tou KEAD stis eparhikes ekloges itan 41OOO(ke edo milame gia psifous pou pire to koma gia na ekleksi simvoulous ke den ehi kamia shesi me simahies giati o kathenas eklegi tous dikous tou simvoulous aneksartitou simahias).Oso gia ta lefta apo to ethniko kendro dekara tsakisti den ddothike oute se aftes oute stis proigoumenes ekloges.Oso gia tous epihirimaties den to gnorizo ala oti ke na prosferane gousto tous kapelo tous dika tous ine ta lefta ke oti theloune ta kanoun.An afti epileksane na voithisoune tin Omonia ke to KEAD kati parapano apo sena tha kseroune gia epihirimaties milame ohi gia opindipote afto timaei idieteros tin Omonia kai to KEAD.Oso gia afta pou anaferete gia to Ntoule an ke o idios den ehi anangi gia sinigoro ena sas leo oso mathimena ine ta vouna apo ta hiona alo toso ine sinithismenos o Ntoules apo ta gavgizmata ton pinazmenon skilon pou trehoun piso apo ton kathe Sali na madhisou kana kokalaki.Kali honefsi.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:32, λαθεύεις το ΚΑΔΕ δεν πήγε στον ΚΑΔΟ, πήγε στο ΚΕΑΔ, το τόνισε κι ο Ντούλες. Δηλαδή, φίλησε κατουρημένες ποδιές.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά για το ΚΑΔΕ που πάει στο ΚΕΑΔ. Όσο για τον Καραμέλιο, σύντομα θα πάρει μήνυμα από το Μπάμπη, τον Καραθάνο.

Ανώνυμος είπε...

Eseis tou MEGA nalogisteite ton Karamelo kai ferte sto myalo ti rysi tou laou "Sterni mou gnwsi na s'eixa prwta".

Min kanete ta idia lathi!
Mono enwmenoi mporoume!

Ανώνυμος είπε...

Ponese poli tous MEGAlous i parousia tis kirias Gianakou sto sinedrio.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεις 6:36 ότι το ΚΕΑΔ είναι ΚΑΔΟΣ; Δεν το αποπκλείω. Αν κάνεις το συνειρμό ότι το ΚΑΔΕ πήγε στον ΚΑΔΟ που λέει ο ανώνυμος και τα λόγια του Ντούλε ότι το ΚΑΔΕ γύρισε στο ΚΕΑΔ, σημαίνει ότι ΚΕΑΔ=ΚΑΔΟΣ. Κάδος πολιτικών απορριμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, δεν ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΑΔ στη γιορτή; Ο Σόλης έλειπε και η είδηση δε βγήκε ακόμη στον αέρα; Μη μου πείτε ότι είχε έκτακτο περιστατικό στο νοσοκομείο και προτίμησε τον ασθενή μπροστά στον αθεράπευτο. Αμ' γι' αυτό κοκορεύονταν ο Γκιεργκι Λέκα δίπλα στο Μπολάνο! Σας ικετεύουμε, η λίστα έκλεισε, δε χωράει άλλους προδότες.

Ανώνυμος είπε...

Αμ' αυτοί οι Μπαρκαίοι, τόσοι πολλοί είναι που γέμισαν όλες τις παρατάξεις; Ο Κώστας ο Μπάρκας στο Δημοκρατικό, η Μιρέλλλα Μπάρκα στο Κεαδικό, ο Παναγιώτης στους ανέντακτους. Δεν θα τους μάσει κανείς σε ένα κόμμα αυτούς; Μια κρυεσία κάνουνε οι τρεις.

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα Γληόρη (Καραμέλιο)! Η θέση του Γενικού σε περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

Προς : 2 Απριλίου 2012 3:08 π.μ.

Πω πω πω τι λογοδιάρροια ηταν αυτή;
Χαλάρωσε λίγο με τις χιλιάδες

"i psifi tou KEAD stis eparhikes ekloges itan 41OOO"

που τα βρήκες τα στοιχεία αυτά για πες μας και μας την επίσημη πηγή?
Αν αναφέρεσαι σε ψήφους Αλβανών τότε δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα!
Το θέμα είναι το εξής: Τον Βαγγελάκη σου, τον ψηφισαν απ τις 300.000 χιλιάδες βορειοηπειρωτών μόνο οι 11.000!!!! ΑΥΤΟ ΧΩΝΕΨΤΕ γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα!
Αν αυτό σας ικανοποιεί και θεωρείται πως τον κάνει άξιο εκπρόσωπο της ΕΕΜ, με γεια σας με χαρα σας, να τον χαίρεστε! Η αλήθεια έιναι πως δεν εκπροσωπεί την πλειοψηφία! Τελος!

Τώρα όσο για τα χρήματα που δοθηκαν: εδώ ο κόσμος το χει τούμπανο και το λένε και οι ίδιοι και συ κρυφό καμάρι!

Ξύπνησε ο Βορειοηπειρώτης, μεγάλε.....δεν μασσάει κουτόχορτο!

Όσο για σένα, συνέχισε να γλύφεις γιατί μόνο με καλό γλύψιμο μπορείς να έχεις την εύνοια του Βάγγου!

Αν σταματήσεις να το κάνεις, θα πας παρέα με τους άλλους!

Γεια χαρά!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συντρόφια του κεαδ αποφασίστε τελικά τι γίνεται; το μεγκα είναι μπερισικό, η Τοπάλι στο δικό σας συνέδριο έρχεται και σας πλέκει το εγκώμιο! Ο Ράμα υμνεί το κεαδ, το μέγκα είναι οι ρουφιάνοι!!! Ο δικός σας Μπολάνο έχει ξεπουλήσει τη γη των χιμαραίων, το μεγκα είναι όργανο των αλβανών! Εντάξει αφού ο Μπερίσα υποστηρίζει τόσο πολύ το μοναδικό κόμμα που τιμά την επέτειο αυτονομίας εντός της Βορείου Ηπείρου πρέπει να έχει γίνει τρομερός φιλέλληνας. Τόσο κόσμο που είχε στο συνέδριο του το κεαδ δεν θέλει πολύ να βγει κυβέρνηση και ο ντούλε πρωθυπουργός. Όντως η παρουσία της Γιαννάκου της κολλητής της Ρεπούση (ξέρετε αυτή με το συνοστισμό στη Σμύρνη)πόνεσε πάρα πολύ, να τη χαίρεστε. Όσο για το Καραμέλιο εσείς δεν ήσασταν τόσα χρόνια που τον αποκαλούσατε: ρουφιάνο, διασπαστή, πράκτορα των αλβανών κι όλα τα καλά; μα καλά τόσο μεγαλόψυχοι είστε που δέχεστε ένα όργανο των Αλβανών; Αλίμονο στο Ναούμ Ντίσιο που καταδικάστηκε σε φυλάκιση και το εθνικό κέντρο του Δόλη είναι παντελώς άχρηστο να τον προστατέψει. Αλλά βέβαια! για τους πιονέρους του ντούλε ο καραμέλιο τώρα είναι ελληναράς ενώ ο καταδικασμένος Ντίσιος προδότης και διασπαστής....

Ανώνυμος είπε...

Anonime 2:33 Ta stihia ta vrikame sta episima apotelesmata ti kendrikis eklogikis epitropis.Tora an esi den theoris vorioipirotes aftous pou den katikoun ston steno horo Argirokastro Agioi Saranda tote gia pes mas esi pou tis vrikes tis 300000?Anonime4:55 Ponese para poli i parousia tis kirias Gianakou eeeeeeee.....Esis pou katigorite to Ntoule oti onomazi tous alous prodotes de distazete na amfizvitisete ta patriotika estimata tis kirias Gianakou.Voleftite eki me tous zisides pou den tous kseri oute i mana tous ke poli sas ine edo pou ta leme ohi oti sas kseri esas me tis 4000 psifous pou pirate stis prosfates topikes ekloges.Tha prepi na iste efharistimeni pou sas kseri o thios Sali....

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαλί 11:16 δεν δέχεται για ανίψια του αυτούς που τιμούν τους Βορειοηπειρωτες ήρωες του 1914, αλλά αυτούς που προβάλλουν το τσάμικο. Όσο για τη Γιαννάκου όντως μας πόνεσε πάρα πολύ το δεξί μας αρχ...
Αλλά είπαμε: όλη δική σας, εμείς οι αντιφρονούντες - αντιενβερντουλικοί δεν θέλουμε να έχουμε σχέσεις με πολιτικάντηδες που προωθούν "ιστορικούς" που γράφουν ότι στο Λιμάνι της Σμύρνης το 1922 έγινε συνωστισμός. Γι' αυτό και οι νεοδημοκράτες την έστειλαν σπίτι της από το 2007, πριν τη βάλει στην ευρωβουλή το 2009 η ελεημοσύνη του Καραμανλή.

Ανώνυμος είπε...

Annime 11:16 Mipos thimase pos fonazate to Samara to 1993?Apo eleimosini ton kanate arhigo eki sti ND?Gemati itan i tihi tis Athinas me tris leksis Samaras =prodotis ND.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 12.32 2 απριλιου.
Για ποιο εθνικο κεντρο μιλας,για αυτο που εχει τον πρεσβη να λεει οτι δεν υπαρχει Β.Ηπειρος,γ'αυτο που κατηγορει τον προξενο Κορυτσας ως φασιστα επειδη μιλησε για Β.Ηπειρο,γ'αυτο που μας εχει παρατημενους....Η γ'αυτο που καποτε ο υπουργος εξωτερικων βρωντοφωναξε οτι οι Ελληνες της νοτιας αλβανιας ζουνε μια χαρα...και ο επομενος υπουργος του ειπε,οσοι μιλανε για Β.Ηπειρο ειναι πιθυκοειδη.Να το χαιρεσε αυτο το εθνικο κεντρο.Τα 2 μεγαλα αλβανικα κομματα ηρθαν στο συνεδριο και το θεωρεις μεγαλειο.Οχι φιλε,απλα ετσι τους συμφερει,να υπαρχει το Κεαδ που εξυπηρετει τα δικα τους συμφεροντα.Γιατι ξερουν,οτι ετσι και υπηρχε μια δυνατη εντολη,φιδι που τους εφαγε.Δεν τους συμφερει ενας δυνατος φορεας που να εξυπηρετει τα συμφεροντ των Β.Ηπειρωτων.Δεν ξερω αν οι του MEGA παρακαλουν αποτυχημενους,η αν ειναι αποτυχημενοι,αλλα αυτο που σιγουρα ξερω ,ειναι οτι εσεις οντως ειστε αποτυχημενοι.Επισης ξερω οτι δεν θα αργησει η ωρα που τα αλβανικα κομματα θα περνουν στις εκλογες τους απο β.ηπειρωτες τις ψυφους μονο των δικον σας νεροκουβαξητων του ντουλε.

Δημοσίευση σχολίου