Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση του Πρόξενου Αργυροκάστρου με το Προεδρείο της «Ομόνοιας»



Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ»
Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 στα γραφεία της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγιούς Σαράντα συνάντηση του προέδρου της οργάνωσης Βασίλη Μπολάνου με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Νικόλαο Κοτροκόη.
Απο την πλευρά του Προέδρου της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ τέθηκαν όλα τα ζητήματα και οι ανησυχίες που απασχολούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.

Συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η γενικότερη πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Αλβανία.
Ο Γενικός Πρόξενος τόνισε για άλλη μια φορά την πλήρη συμπαράσταση του και της Ελληνικής Πολιτείας σε όλα τα θέματα που προβληματίζουν και απασχολούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.

Άγιοι Σαράντα 9 Οκτωβρίου 2012

Εκ του Γραφείου Τύπου και επικοινωνίας

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ !!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!

Δελβινιώτης ΟΜΟΝΙΤΗΣ είπε...

Μα, κύριε Γενικέ Πρόξενε της Ελλάδας, με ποιον συναντηθήκατε με τον πρόεδρο ή το προεδρείο;
Μετά λησμονήσατε ότι ο συγκεκριμένος είναι εκπρόθεσμος πρόεδρος!Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον δεν μπορεί να διεκδικήσει την εκπροσώπηση όλης της μειονότητας.Άλλο τόσο ένας εκπρόθεσμος πρόεδρος της εκπρόθεσμης οργάνωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Το έβγαλε ο Ντούλες δια βοής στην προσπάθεια μεταρρυθμιστικών αλλαγών επί πρωτοβουλίας Κασσίμη και έμεινε εκεί.
Τώρα που τον παράτησε, δλδ δεν τον έχει ανάγκη ο Ντούλες, δεν του χρειάζεται για κάτι, του δίνετε σημασία εσείς.
Καλά κάνετε και τον είδατε, έστω και ως εκπρόθεσμο, αλλά μπορείτε να μας πείτε σε δικής σας ανακοίνωση ποια προβλήματα ενοχλούν τον κύριον αυτό.

Ανώνυμος είπε...

καλά, ζει ο Μπολάνος;!!! έχω διαβάσει πως έφυγε, (τον έφαγε) το Μάη του 2011...

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, σε χαιρετώ! Όλο περίεργα πράττεις και γράφεις! Για κάθε π…. του Μπολάνου και του Γ. Γιάννη τρέχεις να το κάνεις πρωτοσέλιδο. Ακόμα περισσότερο για το Ντούλε. Γιατί δεν γράφεις και για την συνάντηση του γενικού πρόξενου Αργυρόκαστρου με το πρόεδρο του ΜΕΓΚΑ κύριο Χρ. Κίτσιο, που έγινε την ίδια μέρα στους Αγίους Σαράντα; Το κρύβεις μήπως και δώσεις πόντους στο ΜΕΓΚΑ και καταλάβουν οι βορειοηπειρώτες πως και το κόμμα των ελλήνων το αναγνωρίζει η επίσημη Αθήνα, ή μήπως έχεις κρυφές συμφωνίες που και το ίδιο το ΜΕΓΚΑ δεν έβγαλε δελτίο τύπου. Αν αμφιβάλεις σε ότι σου γράφω, μπορώ να σου στείλω και την φωτογραφία τους στην γνωστή παραλιακή καφετέρια….
Όχι για τίποτα άλλο, να γνωρίζει και ο γνωστός δημοσιογράφος Π. Μπάρκας, ότι κάνει λογαριασμούς για τους βουλευτές του 2013, χωρίς τους βουρκαριανούς! – Μαραφεντίτης-

Δημοσίευση σχολίου